Priekš Folksvāgena (WV)? Un kas pa mērvienību- uF...DD Bet, ja nopietni laikam Argusā vai Latgalītē. Es nereti iepērku detaļas SALVAT firmā Gogoļa 14- plaša izvēle un datoruzskaite (salvat.lv mājaslapā ir kontakttel).
Es arī BOM-os rakstu uF lai lieki neķēpātos ar insērt-simboliem. Visi saprot. Dīvains nomināls tik liekas... Juri, kurā aparātas tāds nosprāga? Parasti meklē (es tai skaitā, tieši pašlaik!) 3200uF x 400V -10+20%
Eltons:Es arī BOM-os rakstu uF lai lieki neķēpātos ar insērt-simboliem. Visi saprot. Dīvains nomināls tik liekas... Juri, kurā aparātas tāds nosprāga? Parasti meklē (es tai skaitā, tieši pašlaik!) 3200uF x 400V -10+20%
Eltons:Es arī BOM-os rakstu uF lai lieki neķēpātos ar insērt-simboliem. Visi saprot. Dīvains nomināls tik liekas... Juri, kurā aparātas tāds nosprāga? Parasti meklē (es tai skaitā, tieši pašlaik!) 3200uF x 400V -10+20%
Paldies, ne. Arī 400V boveniem ir par maz... sprieguma impulss lec pāri tai sapāroto kondensatoru grupai. Un tas ir tikai laika jautājums, kad kāds vājais posms izlidos. Ja nežēlīgi uz pilnu jaudu dragā...
osscar:Pareizi ir izlādēt ar pretestību - vēlams lielas jaudas 470 vai 500 vienalga, tāpat viņiem pielaide parasti ir +- 20%
Un kas tad ir lampiņa? Man domāt, ka varētu izturēt arī kāda jaudīgāka autolampiņa, tikai tuvojas pincetes efektam. Tie uF ir pat ļoti saprotami, bet nesaprotu WV? Izklausās pēc jaudīgas voltāžas