forum.gif
Melnbaltā fotogrāfija pie Raimo Lielbrieža
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Melnbaltā fotogrāfija pie Raimo Lielbrieža
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.10.09 14:43 labots
 citēt
Nelielas Pārdaugavas entuziastu grupas iedvesmota Melnbaltās fotogrāfijas meiterklase pie Raimo Lielbrieža. Varbūt vēl kādam ir interesanti?... Gan graudu, gan pikseļu nometnes dalībnieki var nākt. Par to, kādas fotoaparātam pogas, nestāstīs. Organizē Digital Guru (www.digitalguru.lv...) no 5. novembra.
Domāju, ka Lielbrieža vārds īpaši nav jākomentē, bet ja nu, tad informāciju var skatīties: www.lielbriedis.com , blogs: lielbriedis.wordpress.com... un kaut kas www.foto.lv (kur Autori)...
Publicēts: 23.10.09 14:51
 citēt
Vienā pavecākā Fotokvartāla numurā, pie Lablaika Kurzemes ainavām, Lielbriedis m/b foto sakarā digitālo foto skaidri un nepārprotami ieliek citā grupā. Te atkal tas viss saiet kopā. Laikam jau ar mērķi piesaistīt digitaļščinas lietotājus un pamazām tos konvertēt pareizajā formātā.
Publicēts: 23.10.09 14:56
 citēt
ehhh, lidz shitam vel japaugas man buutu... :(
Publicēts: 23.10.09 15:01
 citēt
Iespējams, ka vairāk tiks runāts par estētiskām kategorijām... ne tehniskām. Kaut gan tā rezultātā kāds arī var saprast, ka jāpāriet "graudu" nometnē... :)
Publicēts: 23.10.09 15:49
 citēt
cena?
Publicēts: 23.10.09 15:56
 citēt
Kursa ilgums 2,5 mēneši (10 nodarbības, 28 akad. stundas); cena 175 Ls, bet FotObloga lietotājiem, protams, 10% atlaide, t.i. 157.50.
Publicēts: 23.10.09 15:58
 citēt
Lielbridis interesē. Bet tik daudz (patiesībā šobrīd jebcik, jo jākrāj priekš D700) negribu maksāt. :)
Publicēts: 23.10.09 16:08
 citēt
alvils:Lielbridis interesē. Bet tik daudz (patiesībā šobrīd jebcik, jo jākrāj priekš D700) negribu maksāt. :)

Nu ja, galvenais jau pajautāt... :)
Publicēts: 23.10.09 16:25
 citēt
PrioRita:
alvils:Lielbridis interesē. Bet tik daudz (patiesībā šobrīd jebcik, jo jākrāj priekš D700) negribu maksāt. :)

Nu ja, galvenais jau pajautāt... :)

Nu, ja būtu par sviestmaizi, nevis 15Ls/lekcijā, mož tomēr pievienotos. :)
Publicēts: 23.10.09 16:26
 citēt
Schnircks:Labāk Kundziņu, viņš ir tolerantāks pret idejām

Viena viņa grāmata patīk. :)
Publicēts: 23.10.09 16:27
 citēt

Es nemaz nezināju, ka Kundziņš arī ir melnbaltajā nometnē... (?)
Publicēts: 23.10.09 16:34
 citēt
Man domāt, ka Kundziņš ir pabijis visās nometnēs. Pēdējā laikā gan mazliet pārspīlē ar ciemošanos fotošopa nometnē ;)
Publicēts: 23.10.09 16:52
 citēt
PrioRita:Iespējams, ka vairāk tiks runāts par estētiskām kategorijām... ne tehniskām. Kaut gan tā rezultātā kāds arī var saprast, ka jāpāriet "graudu" nometnē... :)

Par esteetiskaam kategorijaam var runaat bezgaiigi.. cik cilveeku, tik gaumju un viedoklju. Par tehnisko pusi man vairaak buutu interese.. Konkreetaak - gumijdruka. Bet, kaadeelj buutu jaaregresee un vispaar jaapaariet uz filmu, nu neredzu tur ogjiku. Maaciities ko jaunu lai palielinaatu tehnisko utt skatiijumu, tas gan ir veertiigi.

PrioRita:Es nemaz nezināju, ka Kundziņš arī ir melnbaltajā nometnē... (?)

Par kaadaam nometneem ir runa? Neesmu maniijis kaut kaadas nometnes.. uz kurieni ir jaaiet? Ir kaads speciaals kempings?
Publicēts: 23.10.09 17:24 labots
 citēt
Jonatans:
PrioRita:Iespējams, ka vairāk tiks runāts par estētiskām kategorijām... ne tehniskām. Kaut gan tā rezultātā kāds arī var saprast, ka jāpāriet "graudu" nometnē... :)

Par esteetiskaam kategorijaam var runaat bezgaiigi.. cik cilveeku, tik gaumju un viedoklju. Par tehnisko pusi man vairaak buutu interese.. Konkreetaak - gumijdruka. Bet, kaadeelj buutu jaaregresee un vispaar jaapaariet uz filmu, nu neredzu tur ogjiku. Maaciities ko jaunu lai palielinaatu tehnisko utt skatiijumu, tas gan ir veertiigi.

Par kaadaam nometneem ir runa? Neesmu maniijis kaut kaadas nometnes.. uz kurieni ir jaaiet? Ir kaads speciaals kempings?

1) Nu, neviens jau nesaka, ka kaut kur jāpāriet; esmu tikai pamanījusi, ka reizēm aizraušanās ar melnbalto fotogrāfiju rada tādas sekas.
Kas attiecas uz gumijdruku un citām alternatīvām lietām, zinu, ka Raimo būtu gatavs stāstīt arī par to (rādīt), bet cik Latvijā būs interesentu?...

2) Nu, vārdiem jau nevajag piesieties (un tagad jautāt "ar ko tad jāpiesienas - ar auklu vai kā"...). Tomēr cilvēki (arī fotogrāfi) mēdz sevi pieskatīt kādam "kempingam", piemēram, kanonistiem vai nikonistiem, vai "man-fotogrāfija-ir-gatava-nospiežot-pogu" un taml.
Publicēts: 23.10.09 17:34
 citēt
suņu kaku bildēšanas kempings - manējais. :)
Publicēts: 23.10.09 19:39
 citēt
Nevarat savākt kursantus? :D :D :D
Publicēts: 23.10.09 19:41
 citēt
njaa ....j0e .... netaktiski ..... kapaec lai sheit nereklametu kursus?!?!?!?!
Publicēts: 23.10.09 19:44
 citēt
Nav jau taktsmērs ieslēgts, lai būtu takstiski.

Bet tad varēja likt citā sadaļā , nevis notikums!
Publicēts: 23.10.09 19:57
 citēt
kas tad tas ir? tehnikas pardoahsna/mainja? burzinjsh?
UN
kopsh beidzu vienu no kursiem digitalguru .... saku tikai to labaako - par organizatoreim!!!!
Publicēts: 23.10.09 20:21
 citēt
Kundzinsh ir fenomens - pedeja gramata super apkopojums par attela teh. veidoshanos + mazliet pa mistikas liniju striipa citatu no cilvekiem kuri pashi apzinati veido attelu - un gramatas beigas ilustracija, ka pasham nav naga melnuma jegas no shis analizes.
Publicēts: 23.10.09 20:27
 citēt
Maris, a kas tev ir Guru?
Publicēts: 23.10.09 20:30
 citēt
Jonatans:

es pavasarī klausījos un skatījos viņa kursus... par gumijdruku arī izstāstīja un parādīja, tur ir jādabū vajadzīgā ķīmija un tad tikai prakse... process fascinējošs...
man patika kursi, jo parādīja daudz praktisku lietu... p.s. bijām maza grupa - 5gab , kas procesu padarīja vēl patīkamāku
Publicēts: 23.10.09 20:31
 citēt
Maris:
Kundzinsh ir fenomens - pedeja gramata super apkopojums par attela teh. veidoshanos + mazliet pa mistikas liniju striipa citatu no cilvekiem kuri pashi apzinati veido attelu - un gramatas beigas ilustracija, ka pasham nav naga melnuma jegas no shis analizes.

Linku uz kādu elpu aizraujošu bildi megatehnikā vai dajebkādā varētu palūgt?
Publicēts: 23.10.09 20:35
 citēt
Porereti kurssantu (kur man nav lemts ielkjuut) megabildes - STUDIJAA!!!!
Publicēts: 23.10.09 20:39
 citēt
dansiga:Porereti kurssantu (kur man nav lemts ielkjuut) megabildes - STUDIJAA!!!!

Pirmkārt- es tak neprasīju kursantu bildes!
Otrkārt- tu būtu pārsteigta, uzzinot, cik daudz erfotistu, šuteristu un blogeristu nav smādējuši manus kursus. Tiesa, vairums no viņiem nav mēģinājuši ielēkt uzreiz otrajā ešelonā, kā tu, tāpēc nav ko apbižoties!
Publicēts: 23.10.09 20:40
 citēt
stings:

es pavasarī klausījos un skatījos viņa kursus... par gumijdruku arī izstāstīja un parādīja, tur ir jādabū vajadzīgā ķīmija un tad tikai prakse... process fascinējošs...
man patika kursi, jo parādīja daudz praktisku lietu... p.s. bijām maza grupa - 5gab , kas procesu padarīja vēl patīkamāku

Vot tas ir diskuteejams temats. Faktiski kursi ir visnoderiigaakie tiem, kam patiik un gribaas "praktiski" chakareeties.
Tie, kuriem ir vajadziigs taads rezultaats - to pashu panaaks ieksh PS, un starpiibu jau nu neviens nepateiks.
Bet jaa, nebuus tur ieguldiits laiks un speeks un ar kjiimiju darbots..
Publicēts: 23.10.09 20:44
 citēt
Portreti, man pofig kursh kur ir .... erfoto? - miris .. shutter? tur tik dazhi " gudriishi" uzdarbojas, bet lielaakaa dalja fotograafiju ir taapt ka ablogaa - nekas .... heh ... otrajaa eshelonaa .... Miiljais Portreti ... paraak iedomiigs esi ... un nepieljauj daomu, ka kada blondine arii varetu zinaat, kas ir ekspoziicija, diafragma (modernajaa valodaa - aperture) uttt jau zin .... ESi ka nu eslastigaaks ... ja gribi nopelniit ....
Publicēts: 23.10.09 20:50
 citēt
dansiga:Portreti, man pofig kursh kur ir .... erfoto? - miris .. shutter? tur tik dazhi " gudriishi" uzdarbojas, bet lielaakaa dalja fotograafiju ir taapt ka ablogaa - nekas .... heh ... otrajaa eshelonaa .... Miiljais Portreti ... paraak iedomiigs esi ... un nepieljauj daomu, ka kada blondine arii varetu zinaat, kas ir ekspoziicija, diafragma (modernajaa valodaa - aperture) uttt jau zin .... ESi ka nu eslastigaaks ... ja gribi nopelniit ....

Tūdaļ pat atbrauc pie manis un tev būs iespēja PERSONĪGI iepazīties ar 2 "fotogrāfēm", kuras nodeldējušas ne vienu vien slēdzi, bet atnākot uz studiju lūdz uzgiezt vajadzīgo iso, F utt, un salikt gaismas, jo nezin, kur to fočukā var izdarīt. Un TĀDAS nāk strīpām!!!! Tiešām!

Cik čaļus "fotogrāfus" tu zini, kuri nemāk pārslēgt iso?

Es ne tikai neesmu elastīgs, bet gribētu būt vēl neelastīgāks. Es laikam esmu pirmais, kurš parasti viņām neslēpj savu attieksmi...
Publicēts: 23.10.09 20:53
 citēt
P.S. Kursus rīkoju nevis dēļ peļņas, bet tāpēc, ka patīk būt kopā ar cilvēkiem, kuri vēlas kaut ko sasniegt.
P.P.S. Tu pat nemēģināji mani pārliecināt, ka tiešām zini atbildes uz tiem trīs jautājumiem, kurus tev uzdevu. Līdz ar to tu vari kaut tūkstoš reižu apbižoties, bet ja tā situācija atkārototos vēlreiz, mana atbilde būtu identiska!
P.P.P.S. Bezizmēra pārliecība par sevi nav slikta, bet atļaušos domāt, ka tā tev nāk no citas sfēras, kurai nav nekāda sakara ar fotogrāfiju.
Publicēts: 23.10.09 20:54
 citēt
{Porterto, man ir pofig [ar b;ondineem ar kuraam tu kontakteejies, bet es zinu ko es zinu ... un ja mani nosauc par leciigu histerisku veceni peec taa, kad es pasaku savas domas .... nu sooruyyy ..... U tadus chaljus, es zinu - man arii chalji ir jautaajsuhi - kur kas ... davai luduzu tu saspied ... ja tu runaa par ISO parsleegshanas nespeeju .... nu piedod ... es ar tadiem pokemoniem nekontaktejos ;-pppp
Publicēts: 23.10.09 20:55
 citēt
dansiga:un ja mani nosauc par leciigu histerisku veceni

Izskatās, ka tev ir attīstīta fantāzija.

Ar šo arī beigsim, nav vērts turpināt!
Publicēts: 23.10.09 20:56
 citēt
Portreti:
dansiga:Portreti, man pofig kursh kur ir .... erfoto? - miris .. shutter? tur tik dazhi " gudriishi" uzdarbojas, bet lielaakaa dalja fotograafiju ir taapt ka ablogaa - nekas .... heh ... otrajaa eshelonaa .... Miiljais Portreti ... paraak iedomiigs esi ... un nepieljauj daomu, ka kada blondine arii varetu zinaat, kas ir ekspoziicija, diafragma (modernajaa valodaa - aperture) uttt jau zin .... ESi ka nu eslastigaaks ... ja gribi nopelniit ....

Tūdaļ pat atbrauc pie manis un tev būs iespēja PERSONĪGI iepazīties ar 2 "fotogrāfēm", kuras nodeldējušas ne vienu vien slēdzi, bet atnākot uz studiju lūdz uzgiezt vajadzīgo iso, F utt, un salikt gaismas, jo nezin, kur to fočukā var izdarīt. Un TĀDAS nāk strīpām!!!! Tiešām!

Cik čaļus "fotogrāfus" tu zini, kuri nemāk pārslēgt iso?

Es ne tikai neesmu elastīgs, bet gribētu būt vēl neelastīgāks. Es laikam esmu pirmais, kurš parasti viņām neslēpj savu attieksmi...

tie čaļi, kas nemāk pārslēgt ISO, iespējams ka neiet pie Tevis... tie vispār par to pat neiepīkstas... bet meietenes drosmīgi pasaka, ko nezina...
Publicēts: 23.10.09 20:59
 citēt
Portreti ;-)))))) tev nepatikas mans tonis .... bet es jau ari nesmu ar pirkstu taisiita - un uz attieciigu toni atbildu ar ssavu toni, un shis tonis .. uiii ka anepatiiikk .... leciigajiem ..... bet nu ..... ne jau tu vienigais skolotaajs .... man bija interese paklausiities arii tavus kursus ... bet nu ..... ne sudjba .... man jau patiik pa kursiem paburziities ..... kaut arii gan Egliitis, gan Bilzonis tekushi - da kaadi veel tev kursi!?!??!?!
Publicēts: 23.10.09 21:01
 citēt
Portreti, tev slikta atminja - taa t mani nosauci un tas man pielika pedejo punktu vispar ar tevi runaat par veelmi piedaliities tavos kursos ;-))) Man jau dzudzi teikushi - da ko .. da vinjsh .. da tads taas sakariigs vecis, kad nav ineternetaa ..... HAAAA ...... nu tad dziivo saviu dziivi leciigo internetaaa ....
Publicēts: 23.10.09 22:08 labots
 citēt
j0e:Nevarat savākt kursantus? :D :D :D

Mazliet pārtraucot aktīvo diskusiju, gribēju pajautāt, vai tad neviens FotOblog aktīvists neapmeklē nekādus fotokursus?... T.i. kādēļ lai par tiem pirmie neuzzinātu tieši tie, kam tas iespējams interesē... Un vai tiešām būtu labāk "vākt kursantus" uz ielas, nevis vietā, kas varbūt palīdzēs grupu nokompletēt ar zinošākiem/ ieinteresētākiem cilvēkiem; kā rezultātā arī paši dalībnieki būs ieguvēji (un pasniedzējam mazākas galvassāpes)...
Publicēts: 23.10.09 22:44
 citēt
PrioRita:
j0e:Nevarat savākt kursantus? :D :D :D

Mazliet pārtraucot aktīvo diskusiju, gribēju pajautāt, vai tad neviens FotOblog aktīvists neapmeklē nekādus fotokursus?... T.i. kādēļ lai par tiem pirmie neuzzinātu tieši tie, kam tas iespējams interesē... Un vai tiešām būtu labāk "vākt kursantus" uz ielas, nevis vietā, kas varbūt palīdzēs grupu nokompletēt ar zinošākiem/ ieinteresētākiem cilvēkiem; kā rezultātā arī paši dalībnieki būs ieguvēji (un pasniedzējam mazākas galvassāpes)...

FBlogā pārsvarā tusejas paši kursu pasniedzēji, lielmeistarIEM - portreti pasniedz kā pārslēgt ISO, petersoni - kā ieladēt 6x6 filmiņu, gudri - kā izgerbt modeli, luņi - kā nopelnīt "limonu", alloxas - kā tikt pie zilās zvaigznītes, densiga - kā "burzēties" pa kursiem un t.t... :D
Publicēts: 23.10.09 22:45
 citēt
Alloxa!!!!, liec man mieru ar manu burziishanos pa kursiem |!!!!!! gribu un eju uzkursiem un no katriem kursiem kaut ko guustu|!!!!! rrrrrrrrrrrrr
Publicēts: 23.10.09 22:53 labots
 citēt
dansiga:Alloxa!!!!, liec man mieru ar manu burziishanos pa kursiem |!!!!!! gribu un eju uzkursiem un no katriem kursiem kaut ko guustu|!!!!! rrrrrrrrrrrrr

Vai tad es teicu ko sliktu?! hm... tak tikai, kā katrams ir savs zirdziņš... pasvītroju = zirdziņš!!! - nevis ķēve! ;)
Publicēts: 23.10.09 22:54
 citēt
Alloxa, bet tas izskaneeja ljoti negatiivi ;-(((((
Publicēts: 23.10.09 23:05
 citēt
dansiga:Alloxa, bet tas izskaneeja ljoti negatiivi ;-(((((

Tev laikam ļoti gribējās saredzēt negatīvu.... mAns secinājums diezgan neitrāls(arī par sevi), ar humor piegaršu... par "patīk paburzīties" pati pateici par sevi. ;)~~
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):