forum.gif
Annie Leibovitz oficiālais Obamas ģimenes foto !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Annie Leibovitz oficiālais Obamas ģimenes foto !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.10.09 21:43
 citēt
Bildīte ģimenes albūmam..:)
Publicēts: 23.10.09 22:08
 citēt
www.alexjdanov.ru... re kur Andre bija ielicis linku,kā zvaigznes jābildē...Uz fotogrāfiju vispār nav jāskatās,tikai uz zvaigzni,savādāk par pokemonu pārvērtīsies....
Luni-ja tā nebūtu Tečere,tad šī bilde pazustu starp tūkstošiem citu sieviešu portretiem....
Publicēts: 23.10.09 22:47
 citēt
Luņa piemēru gribētos dzīvajā redzēt. Daudz dažādi melnie toņi smuki pa kadru :) Radoša pieeja cits fotogrāfs ganjauka nobildētu kā pēc grāmatas ar kontūrgaismu no muguras :)
Publicēts: 23.10.09 23:12
 citēt
Bišķīt ne pa tēmu - riebj, ka vīrieši velk kreklus ar neizgludinātu locījuma vietu piedurknē. Pirmais kas acīs iekrita.
Publicēts: 24.10.09 00:21 labots
 citēt
arturso : Britiem pēdējos 40 gadus nav bijis NEVIENA Top klases pasaulslavena fotografa , visis ir no USA vai Francija , Vacija . Ja skatijāties filmiņu ko Gudris ielika kur Leibovica bilde anglijas karalieni viņa PIRMAJIS VARDOS piemin VIENĪGO slavenko BRITU FOTOGRAFU kurš 50 gadus bija KRUTĀKAIS Liebritānijas fotografs sākot no Modēm beidzot ar Karaļnamu , ļoti skandaloza personība tāpēc ka "dzīvojis" kopā ar filmu zavaigznēm un vēl visadas trakulības strādājis , saucamais Sessil B kurš vēl šodiem ir pietiekami zināms ir gadus 30 kā miris TĀCU daudzi viņa darbu STILS / LĪMENIS / FUNKTIERIS vēl šodien isskatās kruta tā itkā nebūtu tasīts 20 gadsimta 30-40-50-60-70 gados kad šis bija Nr.1 Liebritānijā :):) Zem Sessil B slēpjās tāds tips kā Cecil Beaton gan slavens modes un stila fotografs gan dizaineris ganntāds kas kara laikā bildējis Modes uz Londonas druppām gan tasijis kara reporatazajas "GALMA PORTRETU" stilā no Afrikas un Ķinas gan kara laika propagandas plakātus parejaā laikā šis bildēja Britu galma oficiālos portretus uz "Aprindas" un šie darbi JOPROJĀM daudzviet figurē kā Karālnama OFICIĀLIE portreti kaut bildēt pirms 40-50 gadiem:):) Nu to ka šams bijis pastāvīgs autors `tadiem izdevumiem kā Vanity Fair un Vogue domāju nav pat jāpiemin:):) Pie reizes šis veidojis arī dizainus filmām , slavenākā tāda kršņa filmiņa kā "My Fair Lady" [Mana skaistā ledija sucā pa Latviski]

Starp citu atradu salidzinajumu kur salidzinatas Beatona un Leibovitcas karaļnama bildes

Smuks texsts reku www.kitp.ru...
Publicēts: 24.10.09 00:25
 citēt
Gudris, tu neesi gadījumā no bmwpower?
Publicēts: 24.10.09 00:32 labots
 citēt
dansiga:njaa .. iskatas, ka lielaakaa dalja sheit esosho neko nav dzirdejushi pat par muusu valsts viiru fotografeshanas protokolu .... ekkkkk

Nav gan..
Publicēts: 24.10.09 03:11 labots
 citēt
gege:)
Publicēts: 24.10.09 07:11 labots
 citēt
Ojj duraks nosākuma nesapratu kas tas tāds Sesils B , bet kad uzrakstiji pilno uzvārdu tad gan bij viss skaidrs :) Vo šitie ir toč kruti veči!! Nebildē ne pēc grāmatas bet gan pēc izjūtām + tusē ar visiem krutajiem takā tur iešana pie fotogrāfa ir ikdienišķa padarīšana :) Takā emocijas uz pilnu klapi :) Tagad kko tādu grūti atkārtot. Kautvai, kurš mūsdienās kādam atļaus bildēt modeli uz eifeļtorņa kārājoties ar 1 roku pieķērušos pie margas + fotogrāfs blakus planierē ar midformātu? :))) ekh ekh :)))))
Publicēts: 24.10.09 07:21
 citēt
Es tik un tā nesaprotu,neredzu nevienu tādu bildi,ko nevarētu nofotogrāfēt daudzi FB lietotāji....vai tad fotogrāfa topu nosaka fotogrāfējamo objektu atpazīstamība?
Publicēts: 24.10.09 07:46
 citēt
fotogrāfa topu nosaka gadījums, veiksme, darbaspējas, mārketings....bildējamo modeļu atpazīstamība nāk pēc tam automātā.
Publicēts: 24.10.09 10:41
 citēt
ekoists:Es tik un tā nesaprotu,neredzu nevienu tādu bildi,ko nevarētu nofotogrāfēt daudzi FB lietotāji....vai tad fotogrāfa topu nosaka fotogrāfējamo objektu atpazīstamība?

Da nav nemaz tas tik vienkārši.Bildējot valsts vai lielu kantoru pirmās personas,fotogrāfam ir jāstrādā totālā laika trūkumā un strjomā,ja knipsētājam atvēlētas 10 minūtes,tad tajā arī ierēķināts gaismu uzlikšana un novākšana,rezultātā bildēšanai paliek dažas minūtes un tad var pat neievērot un pirms pogas nospiešanas nenokoriģēt elementāras lietas.Dažreiz pašam pēc tam brīnums: "kā es šito nepamaniju?!" Domāju,ka lielākā daļa blogeru tādos apstākļos neko baigi sakarīgu neuzradītu,par sakarīgu šajā gadijumā uzskatu vienkāršu politkorektu bildi,kur bildējamais izskatās labi un pēc sevis.
Publicēts: 24.10.09 10:51 labots
 citēt
60/5,6 Tā notiek visur...Toties,ja es nobildēju savu māsīcu vai onkuli tikpat smuki un tikpat īsā laikā,mani nepaceļ fotogrāfu top virsotnēs.Iedomājies,ka nepazīsti tos cilvēkus bildēs,tad viņas liksies pavisam vienkāršas...pēc bloga kritērijiem apmēram uz 6,3
Publicēts: 24.10.09 11:04
 citēt
Bloga topu virsotnes ir apšaubāms kritērijs,plašu tautas masu viedoklis un gaume diezin vai ir tas labākais kritērijs uz kuru tiekties.A māsīconkuļa bilde drīkst nesanākt un tie cilvēki pazīstami,tā ka nekāda īpašā strjoma tur nav.
Publicēts: 24.10.09 12:00
 citēt
ekoists:60/5,6 Tā notiek visur...Toties,ja es nobildēju savu māsīcu vai onkuli tikpat smuki un tikpat īsā laikā,mani nepaceļ fotogrāfu top virsotnēs.Iedomājies,ka nepazīsti tos cilvēkus bildēs,tad viņas liksies pavisam vienkāršas...pēc bloga kritērijiem apmēram uz 6,3

Tā tā dzīve pašlaik iekārtota. Kad ieskatās dzeltenajā presē un portālos, tad brīžam šķiet, ka mēs dzīvojam absolūti tukšā un bezjēdzīgā pasaulē, kur galvenais ir pareizā zeķu krāsa un tamlīdzīga tufta. Bet, kad izbrauc ārā no lielpilsētām un satiekas ar dzīviem un īstiem cilvēkiem, tad viss nostājas savās vietās.

Manuprāt, runājot par populāru cilvēku bildēm un to kvalitāti, ir svarīgi atcerēties, ka lielajām parastās tautas masām visi šie sīkumi ap ko te ņemas Gudris un Portreti ir kaķim zem astes. Un viņi kaut ko tādu pamana TIKAI tad, ja kāds paziņa/draugs vai guru iebaksta ar pirkstu un pievērš uzmanību. Zinu to pēc pieredzes ar saviem draugiem/paziņām.
Publicēts: 24.10.09 14:57
 citēt
60uz5komats6:plašu tautas masu viedoklis un gaume diezin vai ir tas labākais kritērijs uz kuru tiekties.

Jo?
Publicēts: 24.10.09 15:02
 citēt
Jo attaisnojumu vienmēr var atrast....pasaule ir duāla.
Publicēts: 24.10.09 15:47
 citēt
Portreti:
60uz5komats6:plašu tautas masu viedoklis un gaume diezin vai ir tas labākais kritērijs uz kuru tiekties.

Jo?

Jo nav labāka fotoaparāta par Canon,jo nav demokrātiskākas valsts par ASV,jo nav veselīgākas pārtikas par bigmac,jo nav veselīgāka dzēriena par Cocacolu,u.t.t.
Jo masu viedoklis tiek veidots,un veidots tikai vienam mērķim,lai no lopu bara iegūtu visus labumus kam lopu bars tiek turēts un lai lopu bars pats labprātīgi uzturētos viņam paredzētajā aplokā.Ja mērķis un ideāls uz ko tiekties ir popularitāte masās,tad protams tikai šis viedoklis un gaume ir jātur sev bībeles vietā.
Publicēts: 24.10.09 16:56 labots
 citēt
Oi man iepatikās tur viena linka redzamais Jeņķu "Tautas" funktiers par Britu karalieni un Lebibovicu www.youtube.com... :):) Izteikti tupa publika:):) Oi starp citu patreiz konferencē kur klerki snauž , Baltijas prezidenti runā :):)
Publicēts: 24.10.09 17:12 labots
 citēt
ekoists:Es tik un tā nesaprotu,neredzu nevienu tādu bildi,ko nevarētu nofotogrāfēt daudzi FB lietotāji....vai tad fotogrāfa topu nosaka fotogrāfējamo objektu atpazīstamība?

Sjoreiz tas ir VIRSPUSĒJS iespaids :):) Te BBC radija tādu kīno kā "Seven Photographs That Changed Fashion" tur kāds kexs vārdā Rankin mēģināja atkārtot 7 slavenāko 20 gadsimata Modes veču VĀKA bildes šim mēģināja imitēt Cecil Beaton, Erwin Blumenfeld, Richard Avedon, Helmut Newton, Herb Ritts, David Bailey, Guy Bourdin . un viņam tas NEIZDEVĀS daļeji dēļ tā ka par modeļiem bij paņemti MUSDIENU kruti modeļi Heidi Klum, Erin O'Connor, Jade Parfitt, Sophie Ellis-Bextor, Tuuli Shipster, Mollie Gondhi, Daphne Guinness , David Gandy :) Vairumā gadijumu šie vienkarš nespēja iebraukt konkrētā stilā ar galīg neiederīgu modeli bet parsvarā tā uz aci tā laika GAISMU nevarēj uzlikt :):) Fiška tāda ka bildējot AR BLICĒM cilvēki bēz 101 inserta nespēj neko izdarīt UZ ACI vienkarši agrāk visus cilvēkus bildēj ar pastāvīgajām gaismām KĀ REDZI TĀ IR varēj piedzīt visus sikumus un kontrastus REALI SKATOTIES vaur KAMERU , a musdienās pat ar ļooti atbilstošiem pilotiem SIKUMUS neredz , vot šie tur čakarējās , samērā ņirdzīgi :):) Da vēl beibes kaprīzas ta vēl tehnika nepierasta utt :):) Iesaku noskatīties , baaig lapss kīno:):)
Publicēts: 24.10.09 17:28
 citēt
www.youtube.com...

^Rankina foto sesija viena

www.youtube.com...

Rankins rāda kā iegūt labu fotogrāfiju :)
Publicēts: 24.10.09 18:04
 citēt
arturso:www.youtube.com...

www.youtube.com...

Cik saprotu, galvenais, kas vajadzīgs, ir super- skaistule, kura ir gatava pozēt pa pliko?
Publicēts: 24.10.09 22:40
 citēt
nelecies!
Publicēts: 24.10.09 23:13
 citēt
Publicēts: 25.10.09 06:04
 citēt
Portreti:
arturso:www.youtube.com...

www.youtube.com...

Cik saprotu, galvenais, kas vajadzīgs, ir super- skaistule, kura ir gatava pozēt pa pliko?

To vaicā Rankinam ne man :) Man citi žanri tuvāki. Video vienkārši 2 no tiem, kas sastopami skatīties uzreiz bez googles un torentiem.
Publicēts: 25.10.09 10:01
 citēt
Pētot topikā izlikto bildi skaidri redzama bildes filozofija, šeit redzama skaidri izteiktā ķermeņa valoda, gan krāsas. Jā kāds to saprot un prot to iztulkot, tad mazāk pievērš uzmanību bildes šķibumam vai taisnumama. Iespējams šei pielietots kāds moderns izteismes līdzeklis, bet ne man šo spriest. redzu tikai priekšā lielo vīru, kurš tērpts baltā kreklā, žaketes nav. rokas krustotas, ķermenis izvirzīts uz priekšu.... daudz daudz nianses šeit redzamas. reklāmisti zinās cik svarīga ir katra detaļa attēlā, lai tiktu uzrunāta pēc iespējas lielāka auditorija, vai sakāmais nonāktu līdz mērķauditorijai.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):