forum.gif
Spamošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Spamošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.07 09:42
 citēt
dažos forumos ir manīta sadaļa SPAM kuru parasti moderē pats lielākais spameris, bet principā tā ir sadaļa kur runā par visu un daudz :D
Publicēts: 13.02.09 08:58
 citēt
Šeit taču arī sadaļa "burziņš", kuram ir apmēram tā pati nozīme! :)
Publicēts: 13.02.09 10:09 labots
 citēt
Alvil, vai nevari katru dienu atrast pāris 2006. gada rakstus, kur ir vairāk par 10it lapām iepostētas... tad lēnā garā izlasi visus postus, lai vari iebraukt problēmā un izprast situācijas nopietnību... tā Tev nebūs katrā postā jāliek savs komentārs! Jo nav jau grūti izlasīt pēdējo komentāru un uz to atbildēt... tā jau būtu necieņa pret pārējiem, kas savu sāpi ir izteikuši pirmajā, vienpadsmitajā vai septiņdesmit astotajā postā... iebrauci?

ar cieņu:
zviedzha
Publicēts: 13.02.09 10:12
 citēt
zviedzha, iebraucu. bet es izlasu visus postus (kas ir saglabājušies) pie konkrētās tēmas. :) pie šīs tēmas bija atrodams tikai viens posts...
Publicēts: 13.02.09 10:15
 citēt
ļoti jauki, ka iebrauci! Bet vai interesantāk nav lasīt tos, kur ir padsmitiem lapas sakomentētas? Laiks vairāk aizies... kā teikt!
Publicēts: 13.02.09 10:17
 citēt
zviedzha lasu arī tos, bet ne jau pie visiem tematiem, ko pārlasu, kaut ko klāt piespamoju (diez vai Tu un pārējie blogeri par to būtu sajūsmā, jo tad vakardienas un šorīta tematus nāktos meklēt trešā lapā). :)
Publicēts: 13.02.09 10:20
 citēt
nu redz... es arī no sākuma neko neteicu... tagad jau sāku diskutēt! Ja katrs otrais sāks ar Tevi diskutēt par šo lietu - vai Tu nepiekāpsies vairākumam? Es domāju, ka tas būtu tikai normāli, ja tu pievaldītu savu vēlmi izcelties!

Vari tak iekopēt visu wordā un tad drukāt komentāriņus un kas zin - moš grāmatu izdod! :)
Publicēts: 13.02.09 10:24
 citēt
zviedzha:nu redz... es arī no sākuma neko neteicu... tagad jau sāku diskutēt! Ja katrs otrais sāks ar Tevi diskutēt par šo lietu - vai Tu nepiekāpsies vairākumam?

Kas to lai zin. Visādi iespējams. Citreiz manī uzmostas demokrātiskas jūtas un es vairākuma viedokli respektēju, bet citreiz manī mostas protestējošs panks, kas nepieļauj nekādu ietekmēšanos no pūļa un tā viedokļa. :)

zviedzha:Es domāju, ka tas būtu tikai normāli, ja tu pievaldītu savu vēlmi izcelties!

Secinājums - nav normāli! :D

zviedzha:Vari tak iekopēt visu wordā un tad drukāt komentāriņus un kas zin - moš grāmatu izdod! :)

Ideja NAV slikta. Es to apdomāšu. ;)
Publicēts: 13.02.09 14:11 labots
 citēt
myxz:dažos forumos ir manīta sadaļa SPAM kuru parasti moderē pats lielākais spameris, bet principā tā ir sadaļa kur runā par visu un daudz :D

( www.fotoblog.lv... )

"offtOpic

burziņš :)

Vieta vispārējām sarunām un tusiņam, pļāpājam par visu un da-jeb-ko, vienvārdsakot, spams :) "
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):