Alvil, vai nevari katru dienu atrast pāris 2006. gada rakstus, kur ir vairāk par 10it lapām iepostētas... tad lēnā garā izlasi visus postus, lai vari iebraukt problēmā un izprast situācijas nopietnību... tā Tev nebūs katrā postā jāliek savs komentārs! Jo nav jau grūti izlasīt pēdējo komentāru un uz to atbildēt... tā jau būtu necieņa pret pārējiem, kas savu sāpi ir izteikuši pirmajā, vienpadsmitajā vai septiņdesmit astotajā postā... iebrauci?
zviedzha lasu arī tos, bet ne jau pie visiem tematiem, ko pārlasu, kaut ko klāt piespamoju (diez vai Tu un pārējie blogeri par to būtu sajūsmā, jo tad vakardienas un šorīta tematus nāktos meklēt trešā lapā).
nu redz... es arī no sākuma neko neteicu... tagad jau sāku diskutēt! Ja katrs otrais sāks ar Tevi diskutēt par šo lietu - vai Tu nepiekāpsies vairākumam? Es domāju, ka tas būtu tikai normāli, ja tu pievaldītu savu vēlmi izcelties!
Vari tak iekopēt visu wordā un tad drukāt komentāriņus un kas zin - moš grāmatu izdod!
zviedzha:nu redz... es arī no sākuma neko neteicu... tagad jau sāku diskutēt! Ja katrs otrais sāks ar Tevi diskutēt par šo lietu - vai Tu nepiekāpsies vairākumam?
Kas to lai zin. Visādi iespējams. Citreiz manī uzmostas demokrātiskas jūtas un es vairākuma viedokli respektēju, bet citreiz manī mostas protestējošs panks, kas nepieļauj nekādu ietekmēšanos no pūļa un tā viedokļa.
zviedzha:Es domāju, ka tas būtu tikai normāli, ja tu pievaldītu savu vēlmi izcelties!
Secinājums - nav normāli!
zviedzha:Vari tak iekopēt visu wordā un tad drukāt komentāriņus un kas zin - moš grāmatu izdod!