forum.gif
TAS IR PAR JUMS !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / TAS IR PAR JUMS !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.10.09 19:53 labots
 citēt

Šis video ir par katru no mums, kurš ir uzrakstījis kaut vienu komentāru fotoblogā...

www.youtube.com...#

Publicēts: 23.10.09 20:20
 citēt
Labs. Un sava patiesība ar tur ir. Pie kam ļoti daudz
Publicēts: 23.10.09 20:25
 citēt
nekas jauns... vnk forši samontēts/pasniegts ;)
Publicēts: 23.10.09 20:33
 citēt
Laikam jau nevar nepiekrist, tikai tagad pateikšu savu redzējumu uz to visu , bija laiks senāk kādus gadus 10-20-30 atpakaļ , nebija interneta , bet bija cilvēki , dzīves ritums bija lēnāks , bet cilvēki komunicēja savā starpā vairāk vai mazāk klatienē , sliktāka gadījumā pa telefonu un tad bija cita komunicēšanas kultūra , vai nu vien otru vairāk cienīja , vai baidījās ............ A kas notiek tagad , dienām , nedēļām varam uz ielas neiziet , netā sarunajamies, sarakstamies , varbūt te pat lielākā daļa (drīzāk pat ne varbūt, bet patiesībā) nekad mūža nesatiksies un nemaz nezina kas vadam otrā gala , un tad pazūd viss, tolerantums, cieņa, piklājība un t.t. ....... un aiziet vaļā vārti , tad nu no turienes nāk ārā viss kas tika attēlots augstāk minētaja klipā.
Nu apmēram man tā šķiet :)
Publicēts: 23.10.09 20:39
 citēt
Visa sērija "Mr Freeman" patīk :)
Publicēts: 23.10.09 20:59
 citēt
Foorsj:):)
Publicēts: 24.10.09 11:52
 citēt
LABS!!! :)
Pareizi vien ir :)
Publicēts: 24.10.09 12:19
 citēt
Mr.freeman mans favorits
Publicēts: 24.10.09 12:26 labots
 citēt
Tas nav tik daudz par jums, kā par pārslēgšanos ar Alt+Tab no viena loga uz otru. Vismaz tā to uztvers jebkurš, kam darba diena aizrit pie datora.
Publicēts: 24.10.09 13:59
 citēt
Nu, interesanti. Un tikai. Konceptuāli neiet ārpus prāta/spēka dilemmas, tikai šajā gadījumā, it kā cīnās pret prāta trūkumu. Uz fot0blog tas viss nekādi neattiecas, uz vispārējo Interneta saskarsmes kultūru gan. Ja pieturās pie principa: nelieto izteicienus, kurus nevari pateikt jebkuram sarunu biedram "dzīvajā", viss ir gluži normāli...
Publicēts: 24.10.09 18:10
 citēt
pofig, ka "vecas idejas, jau sen dzirdēts, nekas jauns" - galvenais, ka tas tā arī ir! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):