BS tas viss. Kopš 1998.gada zemes temperatūra samazinās. Sācis atdzist arī klusais okeāns. Protams, piesārņot atmosfēru ir slikti un jācīnās, lai tā ir tīrāka, bet ne ar melu kampaņām.
Es uz sho konkreeto pasaacienu, skatos kaa uz pasaakumu, kur savaacaas cilveeki ar ritenjiem un patiikami pavada laiku.. tas ar viss! Bet ok, kas veelas, var vienkaarshaa velo izbraucienaa mekleet kaadus biznesus, konspiraacijas, ljaunus meerkjus utt..
Šorīt ar riteni jau izbraukājos un rīt arī to varēšu. Bez visādām „climate action”, tāpat bez „konspirācijām” un biznesiem”. Vienīgā nelaime – zaļai propagandai ar to nekādu pienesumu nedodu. Lai jums tur labi ripo!
nu taa ne ko bija) interesanti diezgan.braucu visu laiku aiz kada kam bija laba prieksh. lampinja,savadak nu neko neredzeju Smile) aizbraucam lidz lielupej,pec tam lidz juraj,tur pa celjam pazaudejam ixeri,velak atradas,shim klanis noluza izradijas) pie juras iekodaam,iekapaajaam un iedzeraam kas nu ko un devamies lidz lielupes tiltam kur gaisma bij kkada,tur akal iekapaajaam Very Happy tad izshtukojam ka nu vilksim to ixeri apakalj - tas vecis ar canondali iedeva kameru,ixeris jostu un tad tas vecis oranazhaja kkadas ari jostas , to visu saseja un vilkam pa shtraasi uz Riigu Smile) pie Rigas zimes uz shosejas akal iekapajaam... tad braucam lidz rainitim,tur iekapajam,paplaapaajaam un pa maajam braucam.biju majaas biku pec pus6 Shocked kkad ar prieku atkartoshu ja bus tada izdeviba Smile bija jautri un forshi !
Vispaar jau buutu labaak braukt diennakts gaishajaa laikaa - droshaak. Varam braukt no Kongresa liidz Lielupei un atpakalj, vai varam braukt kur citur - kaut vai iisaakais marshruts vareetu buut pabraukaashanaas pa Mezjaparku - liidzi termosus ar karstu dziru, normaals tusinjsh ar sanaaktu pie reizes.
davai labak uz Mangalsalu, tur piebraukt smukak var. velocelj ari ir, ja kadu biede `asfalts`. ja bus sauss esmu gatavs braukt pa nakti ugunis man ir labas
ja brauc uz jurmalu u to ar lielo J, tad tur nav ko bildet ka tik pasu tuksu jurmalu nakti.. a mangalsala ja nemaldos pa celjam bus - osta (tur pa nakti viskaut kas notiek) - kugi - no tilta leja masinam gaismas - no mola laikam ari ostu redz
tik fig zin kads laiks bus...
sonedel es nebus, atliek tikai 7...8.. redzes kas bus 13 pa tussu, mos tas ari 14. vel turpinasies
Ai, laizjam tad uz Mangaljsalu. Taatad meerkjis mums ir norunaats. Starta punkts - Kongresu nams. Liidzi njemam visu nepiecieshamo lai vareetu fotografeet, un visu nepiecieshamo piknikam. Tik jaavienojas - kuraa laikaa viseertaaak visiem buutu braukt.
Mangalsalu nakti redzeju reiz cita nakts brauciena, to es soreiz labak apskatititu dienas laika, bet ideja, ka sakam pa dienu un beidzam jau tumsa man patik