laikam jau nesanaaxs..(.. sorryy,., man mazie beerni jaasagaida riitnoriita Riigaa.., a citereiz vari ij , ja laiciigi, uzzvaniit, mees jau viegli "paraujamies" uz idejaam..) ij, man te graama taa jaastudee, shodie D90 ieguvu..)
Nu ookejs hokejs jaizplēš ārā šajā burvigajā 5dienas vakarā. No vakardienas testa renderiem 3D max taisot ūdenim līdzigu formu gar acīm vēljoprojām cipari, vajag relaksēties ;d
P.S. - "Kas var būt labāks par to!" teica Mārtiņš Rītiņš un nopirka vēl divus belašus (c) BB brokastis
es tikai secinu to, ka visi ir baigie suunu vechi ..... muldet par visu ko gatavi, bet ja piedaavaa - davai braucam .. taa .. uz sitienu .. uz ragaciemu (kas nav nekaada London) ....taa chushss ....... Kur dziives prieks un speele!?!?!? vai tiehaam visi visu tikai praatiigi izpalano un tiaki taa dziivo?!??!
da labi labi .... tie kas nelasa forumu - tie visapar ir iegrimusihi tikai ikesh foto un parejais - ne pa labi ne pa kreisi .. ;_) saaaku pardzomaat savu uzvediibu un uzksatus par pareizu dziivi ......
Nebūtu man rīt jāstrādā varētu arī aizlaist, es esu no tiem ja nav nekas svarīgs jādara uz vietas nesēžu un tv neblenžu. Bet balzāms man garšo tikai ar saldējumu
oo - man arii shii kombinaacija tiik, bet shondien mani aa rsteeja no viirusa ar karsto balzaamu ;_) riit buushu vesela un neaarsteeshos .. lidz ragaciemam ;_)
ja kas saldējums ir ļoti labs ārstniecības līdzeklis, it sevišķi ja sāp kakls kā sāk sāpēt kakls ta 2 saldējumi un sāpes pāriet, es tā kopš bērnības ārstējos
es jau visu nedeelju guleeju kaa beigts ezis un pat iisti needu ..... shodien laikam saku vesljeoties, jo sargibeejas kaarumus un arii karrstasi balzaams tiiri gaajas pie duushas un palikas labaak .. gaidiisims ritidienu ;_)))