forum.gif
Sigma EF- 500 DG ST
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sigma EF- 500 DG ST
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.09 18:52
 citēt
Sveiki!
taatad šada zibspuldze ir lietota ar Nikon. viņa dērēs canon vai nee??
skatoties salidzini.lv ši zibspuldze ir gan nikon gan canon gan sony tadēļ apjuku nedaudz.
Publicēts: 24.10.09 18:55
 citēt
Ieej Sigmas mājaslapā un visu sapratīsi, ceru ka linku pats atradīsi :):).
Publicēts: 24.10.09 18:58
 citēt
Cik es sapratu tad rakstits ka var..

ko paši sakiet?
kāda ir taa zipene?
+ un - ??
Publicēts: 24.10.09 19:19
 citēt
ja nav galaa super - tad paliels suuds.
ja ir gala super - tad vienakrshi suuds - slikta peeda, ljoti neveiksmiigi nobietots smaguma centrs, ka rezultata viegli salauzt peedu un gruti rokas turet. jauda ir ok. neuzticami darbojas no trigera un manualaja rezhima. ir tendence izljurkaat kameras peedu - to ik pa laikam japieskruve cieshaak, manam 30D un lidzigam kameram tas vel ta, bet plastmasiigajiem 400D utt tas gan varetu but nepatikami.
reizem nedaekspone, reizem pargaismo, reizem nesasinhronizejas ttl rezhima.
no trigera darbojas ar gljukiem ka stroboskops. vienigais rezhims pret kuru nav pretenziju - optiskais slave nost no kameras ar dalaamu jaudu liidz 1/128. reku piemeers, blice no apakshas. www.fotoblog.lv... - iedarbinaju ar uz kameras uzliktu 420EX pret griestiem uz min. jaudu.
ja lidzeklji atljauj, iesaku iegadaties 430 EX.

aa, un zibene, kas domata nikonam uz canona darbosies tikai manualaja rezhima. tas janjem vera. vinjas ir vienaadas, tikai atkariba no ta, kadai kamerai domata, mainaas peeda.
Publicēts: 24.10.09 19:51
 citēt
njaa diezgan kritiski.. un tad ka jastradaa tikkai manual un sudigi uz taigera tas galigi man nosita visu..
Publicēts: 24.10.09 19:58 labots
 citēt
Jā - man bija tāda (vai līdzīga Sigma bez Super) - lietot uz orģināla varianta kameras (nikon variantu uz nikon pieņemsim) vēl var tīri ok, bet nikona variantu uz canona būs sūdīgi, jo šitai zipenei manuālie režīmi principā neeksistē (min un max jauda) līdz ar to sakarīgi lietojama tikai TTL režīmā, kas lietojot uz tam neparedzētas kameras markas jādomā, ka nestrādās.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):