forum.gif
klusā daba-prece
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / klusā daba-prece
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.09 21:35
 citēt
Stāsts ir tāds. Fotografēju internetveikalam [url=www.etextil.lv]www.etextil.lv[/url] preci - diezgan garlaicīgs pasākums un rezultāts man īpaši nepatīk. Izmantoju Fuji FinePix S9500, apgaismojumam sameistaroju lampu ar Megaman 60 Watt, sapratu ka līdzvērtīga 500) un 4000 kelvini. 1 lampa. Nu trūksts tai visā kaut kas ( profesionālis? jā! bet $ ir liela mazuma garša.) Var būt ir idejas? Padalieties :)
Publicēts: 24.10.09 21:44 labots
 citēt
Sada veida FOTO ir visai specifiska laba iemanjas un attiecigu tehniku parasosja nodarbe . Lavijā ir vairakas studijas kuras sadas lietas bilde VAIRUMA tukstosjiem vienibu. Darbs NAV LABI APMAKSATS tacju uz to vairumu ko vini taisa SANAK LABAIS CIPARS:):) Ar tiem grabuljiem ko mineji nekas parak lietojams nesanaks. Divi nosacijumi VIENMERIGA gaisma un PERFEKTA optika , parejo visus dara asistents vai maksliniece TIPISKI tehnisks darbs apnicigs un nogurdinosj bet ja pe menesi var uzbildet DAZJUS TUKSTOSJUS tad ari par santimiem beigas sanak OgoGoo :):)
Publicēts: 24.10.09 21:51
 citēt
atilo, sakasi paaris kilolashus un vareesi kvalitatiivaak straadaat.
Kaa jau Lunis rakstiija.. + tehnisko ieguldiijumu vajag labu, Tavaa gadijumaa buutu kaut cik sakariigi Nikons D300 un 2 zipenes ar lietussargiem.. vareetu tad jau eertaak un kvalitatiivaak straadaat..
Publicēts: 24.10.09 22:23
 citēt
kādas idejas Tu vēlētos?

Tev pamācīt?
Publicēts: 24.10.09 22:47
 citēt
Spriežot pēc weblapā redzamā,kā minimums 1 softbokss,bet liels+ stareklis vai vairāki.
P.S. patika Altejas logucis tajā Weblapā,man viņš kaut kā lasijās kā Ateja ,tas l burts kaut kā neiekļaujas :)
Publicēts: 24.10.09 23:20
 citēt
60uz5komats6:Spriežot pēc weblapā redzamā,kā minimums 1 softbokss,bet liels

Nuuu būtībā pareiz , manējā radiniece lidzīgam pasakumā izmanti 2m oktoboxsu ar 1200w blici , ja vaig ko smuki "iegaismot" tad vienu 500w ar šunām :):)
Publicēts: 24.10.09 23:34
 citēt
60uz5komats6:Spriežot pēc weblapā redzamā,kā minimums 1 softbokss,bet liels+ stareklis vai vairāki.
P.S. patika Altejas logucis tajā Weblapā,man viņš kaut kā lasijās kā Ateja ,tas l burts kaut kā neiekļaujas :)

par ateju es to pashu gribeeju teikt...
Publicēts: 24.10.09 23:34
 citēt
Gaismojums, tas viens.
Bet arī pašas bildes noformējums dotajā fonā (nu gan gaume...) ... tie rāmji ir absolūti lieki!
Jau tā lupatas raibas, kur nu vēl smadzenes mežģīt ar sarežģītiem un nesaderīgiem rāmjiem.
Manuprāt.
Publicēts: 25.10.09 10:56
 citēt
mmmmmm - jā, pamācīt. Tā lapa ir manu pašu roku veidojums izmantojot bezmaksas iespējas CMS ( bez priekšzināšanām, bet gads darba, lērums grāmatu un dažādu forumu). Viss, kas tai lapā labs un slikts - manis pašas. Tas ir mana vīra uzņēmums un man izdalīti līdzekļi o,oo LS. Jā, galīgi neesmu māksliniece, nav talantu, bet man tas jāizdara. Un jautājums nevis tādēļ, ka gribu pelnīt ar šāda veida nodarbi, bet tādēļ, ka man jādabū tas viss gatavs daudz maz sakarīgi. Tādēļ arī lūdzu palīdzību, ja vien nav žēl jums. Man tie ļoti palīdz un tikpat nozīmīgi, kā ceļiniekam tuksnesī pile ūdens.
Publicēts: 25.10.09 11:28
 citēt
Devīgs vīrs neko teikt, na haļavu grib izbraukt :(. Nezinu gan vai nedaudzu fotogrāfiju dēļ ir vērts iegādāties visu nepieciešamo....
Publicēts: 25.10.09 12:22
 citēt
1. lapa par šaura profils produktu - vai tiešām vajadzīga raiba avīze jau pirmajā lapā - šis nesakarīgais atkartojošās informācijas blāķis?

2. Polaris grāmatnīcās (alfaa pa piemēru) var nopirkt krāsu mācības grāmatiņas ar jau sagatavotiem krāsu salikumiem cilvēkiem bez gaumes un jušanas - izvēlies kādu un nepieļauj nobīdes ne uz vienu pusi - Tavi divu dažādu caureju brūnie + gaiši zils un dzelteni burti... nu zobi sāp skatoties

3. kapēc Tev vajag 3 dažādus, totāli nesaderīgus, burtu šriftus lapas galvā + ceturto zemāk?

4. kāpēc vajag visu lapu piepirpināt ar kruzuļiem kā pie lauku čigāna barona? tas murmuļu raksts fonā, rāmīši (aš 3-4 veidi pa visu lapu) 20 dažādas pogas un logi?

5. kāpēc katra lapa satur milzumu informācijas un galvenais produkts ir mazītiņa bildīte kurai vel uzmočīts rāmītis + tas tekstils mazītiņš jo kadrā ir redzama pusistaba? piedevām katrā kadrā savādāk, kak popalo?

6. kāpēc Tev liekas, ka dajebkuru gultasvelju var bildēt uz kliedzoši roza sienas, uz gultas ar aktīvu gultasgalu, ar spoguļskapi fonā un vēl lērumu super aktīvu aksesuāru?

ja vēlies bildēt tekstilu nemainot (nepieskaņojot) interjeru tad tam jābūt hiper neitrālam un neuzkrītošam - lasi 10x neuzkrītošākam par galveno, pārdodamo produktu

reku itāļi, nesalīdzināmi karstasīnīgāki laudis par mums, bet reka mācējuši savaldīties, nav pieķēzījuši visu lapu ar pirpuļiem un savus krutos palagus eksponē uz vienādiem koka krāģīšiem + uzklikšķinot rāda tikai tekstiliju bez liekam bildem un teksta - NEKAS NETRAUCE NOVERTET PRODUKTU

lapa nav hiper ērta (viss jāmeklē caur /show menu/), bet pašas mantas novērtējamas neslikti

www.armanicasa.it...
Publicēts: 25.10.09 13:14
 citēt
atilo:mmmmmm - jā, pamācīt. Tā lapa ir manu pašu roku veidojums izmantojot bezmaksas iespējas CMS ( bez priekšzināšanām, bet gads darba, lērums grāmatu un dažādu forumu). Viss, kas tai lapā labs un slikts - manis pašas. Tas ir mana vīra uzņēmums un man izdalīti līdzekļi o,oo LS. Jā, galīgi neesmu māksliniece, nav talantu, bet man tas jāizdara. Un jautājums nevis tādēļ, ka gribu pelnīt ar šāda veida nodarbi, bet tādēļ, ka man jādabū tas viss gatavs daudz maz sakarīgi. Tādēļ arī lūdzu palīdzību, ja vien nav žēl jums. Man tie ļoti palīdz un tikpat nozīmīgi, kā ceļiniekam tuksnesī pile ūdens.

pirmkārt, lai tavs vīrs noalgo interjeristu- padarot ekspozīcijas vidi ne tik mietpilsoniski drūmi piezemētu. ja ir nepieciešamība- varu dažus piedāvāt. par velti nekas nebūs.

līdz gaismām un padomiem (kreatīvi tehniskiem risinājumiem) tev ir vēl stipri tālu. no sākuma vajag "ko bildēt", bet "kā bildēt" var izdomāt ātri.

šeit tu saņemsi 99% tev līdzīgu nezinošu līdzjutēju padomus. un atrast dažus graudus pelavu kaudzē ir baaaigais laiks. nu, ja nav ko citu darīt- veiksmi!

tu saki "garlaicīgs pasākums", "rezultāts nepatīk". a kas tev patīk? nav jau spiesta lieta bildēt...
Publicēts: 25.10.09 13:41
 citēt
tie ramji - uij - nez vai klientu izteresee iegadat raami - drizak trauce bildes baudishana. (bernishkigs ramejums) par tiem amani lapaa bildetajiem - ir daudz labaak.. nekaa uz gultas klaats - vsmaz taads tads mans skatijums
Publicēts: 25.10.09 20:00
 citēt
Nu man personigi tā laba tā pa acīm ieblieza, ka galva sāka sāpēt...
Lai gan...ko es zinu par tās mērķgrupas gaumi, kura pirks šos satīna izstrādājumus...:)
Publicēts: 25.10.09 23:46
 citēt
maris-paldies, izsmeļoši un pa plauktiņiem salikts.
petersonphoto-man patiesi pašlaik nav vairs citas iespējas (nu kā teici-nav ko darīt laikam), bet šī ir mana iespēja vismaz kādu padomu iegūt. kritika arī padoms.
weln-taisnība, prof lampas maksā, uh. bet vēl vienu lampu vajadzēs, ziemā nekāda papildus apgaismojuma no āras nedabūšu.
Bet super, paldies,devāt daudz vielas pārdomām.
Labosimies, labošu.
Lai jums labs prāts un ja kāda ideja un nav žēl padalīties-manas ausis dzirdīgas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):