2. Eye Fi Home 2Gb karte pa 29Ls ar originalo lasiitaaju. taa karte ir domaata tam, ka ieliek SD slotā, vai arī ar adaptoru CF slotā (adaptors atsevišķi jāpasīta), un tad var sūtīt bildes pa taisno uz datoru. vienīgais nosacījums jābūt wiless rūterim. un konfigurējot jābūt internetam pieslēgtam, bet nu atliek vien reiz nokonfigurēt un viss labi strādā. ravus nesuuta,JPG lielus taa paleenaam, pats izmantoju lai JPG mazie suutaas uz datoru lai klients redz bildes. iesaku tiem kas daudz bildee studijaa un fočukā ir divi sloti
3. pulksteņveidīgas rācijas 2 gabali ķer ~2km. 12Ls PĀRDOTS
4. Nikon D70 InfraRed. Partaisiita kamera infra sakrananaam bildeem. www.lifepixel.com Pats partasiiiju tapee uz starp matriu un stiklu traapijaas 2-3 putekli. uzskatiiju ka labaak shopaa chakareeties nevis pa jaunu kameru jaukt. liidzi dodu arii parasto stiklinu, lai partaisiitu kameru atpakal par parasto. Noskrējiens 47255. cena 100Ls. PĀRDOTS !!!
Eye Fi Home intresants gadzjets prieksj rotaljam Tiesa vinam ir visiem zinami trukumi bet nu ka rotallieta LAPSS Isteniba es pat vienreiz pamanijos ar vinju aizsutit caur telfonbudu bildes printet
Lunis:Eye Fi Home intresants gadzjets prieksj rotaljam Tiesa vinam ir visiem zinami trukumi bet nu ka rotallieta LAPSS Isteniba es pat vienreiz pamanijos ar vinju aizsutit caur telfonbudu bildes printet
Ja šis brīnums saprastu raw failus, tad studijā būtu labi lietojams, jo šāds bezvadu variants ir baigi ērts. Sīkumus bildējot šitā tagad parasti Canona WFT izmantoju. Nobildē un uzreiz uz datora viss redzams un nav par vadiem jāsatraucas
wifi home izmantoju lai mazos jpg suutiitu uz datoru lai klients redz. a rawus otraa falsh kartee. luuk Jums labs piemeers kur noder 2 CF sloti fochukaa ! iepirku pro vesriju taapeec home paardodu. vieniigaish chakars ka bez wiless routera pa taisno uz datoru nesuutiisies. un konfigureeshana notiek onlainaa. tie ir divi truukumi, bet pacieshami deel mazaas cenas
Lunis:Eye Fi Home intresants gadzjets prieksj rotaljam Tiesa vinam ir visiem zinami trukumi bet nu ka rotallieta LAPSS Isteniba es pat vienreiz pamanijos ar vinju aizsutit caur telfonbudu bildes printet
Ja šis brīnums saprastu raw failus, tad studijā būtu labi lietojams, jo šāds bezvadu variants ir baigi ērts. Sīkumus bildējot šitā tagad parasti Canona WFT izmantoju. Nobildē un uzreiz uz datora viss redzams un nav par vadiem jāsatraucas
Ties ja iemesla pēc saku INTRESANTA ROTALIETA , bet man bij iestadits Ds MARK III ka uz SD gāja JPG Bet presenē dragāt uz kompi bij smera recigi , vienigi vins visai pamatigi bremze serijas nepasjausi Man kolegje kura biju Marku aizdevis bija atstajusi ieksja tad nu pus dienu ar sjo paniekojos , ar 4 GB variantu
ekoists:WFT dārgs wi-fi pro versija darbojas arī rawiem
ir dārgs, bet ne jau tik tam lietojams. visai universāls rīks, bet pārraides ātrums gan varēja būt labāks. diemžēl arī jaunais WFT ir bez n standarta atbalsta
Nikon D70s slēdža mūžs ir apmēram 50k, attiecīgi noskrējiens 47255 liecina par to, ka, jārēķinās ne tikai ar 100Ls par kameru, bet arī ar kādiem 150 par slēdža mainu. Ja noskrējiens būtu līdz 20k, es par 100 Ls paņemtu.
Nikon D70s slēdža mūžs ir apmēram 50k, attiecīgi noskrējiens 47255 liecina par to, ka, jārēķinās ne tikai ar 100Ls par kameru, bet arī ar kādiem 150 par slēdža mainu. Ja noskrējiens būtu līdz 20k, es par 100 Ls paņemtu.
es veelreiz atkaartoju ka ar infrasarkano nesanaaks bildeet kaa ar parasto fochuku. es pa 2 gadiem ar to nobliezu 1.000 kadrus, kad taa bija infrasarkanaa, pirms tam pa 2 gadiem kas taa bija parastaa kamera 45.000. un kamera ir d70 nevis d70s !
alvils:
es veelreiz atkaartoju ka ar infrasarkano nesanaaks bildeet kaa ar parasto fochuku. es pa 2 gadiem ar to nobliezu 1.000 kadrus, kad taa bija infrasarkanaa, pirms tam pa 2 gadiem kas taa bija parastaa kamera 45.000. un kamera ir d70 nevis d70s !
alvils:
infra sarkanais pasākums tak viņai ir tikai bonuss, nevis pamatfukcija. es TIKAI priekš infrasarkanā pigora nepirktu spoguļkameru...
tu nesaprati. taa ir pilniigi infrasarkanaa kamera ! tu nepirktu, es nopirku. noziedoju tam arii d200 tapeec d70 ir lieks. ludzu izlasi kartiigi linku zem produkta kas tas vispaar ir
andre:wifi home izmantoju lai mazos jpg suutiitu uz datoru lai klients redz. a rawus otraa falsh kartee. luuk Jums labs piemeers kur noder 2 CF sloti fochukaa ! iepirku pro vesriju taapeec home paardodu. vieniigaish chakars ka bez wiless routera pa taisno uz datoru nesuutiisies. un konfigureeshana notiek onlainaa. tie ir divi truukumi, bet pacieshami deel mazaas cenas
Ir softs "VirtualAccessPoint" vai cits, kas to problēmu risina. Tik inets pa WiFi tad nebūs...
softs kas kompii nosimuleee access point bez wifi ruutera ?
btw, pareizi- 400D jau ir iebūvētais sensora tīrītājs....
shaubos ka sanaaks. canonam taa kameras izjaukshana ir pinkeriigaaka un ir daudz lielaaka iespeeja ko salauzt nochakareet. te viens blogists jau meeginaaja nochakareeja kameru. nikonam taa izjaukshana daudz droshaaka un vienkaarshaaka ir. a ja suuta kameru prom tad krietni dargaak un veel nodokli jaamaksaa
andre:shaubos ka sanaaks. canonam taa kameras izjaukshana ir pinkeriigaaka un ir daudz lielaaka iespeeja ko salauzt nochakareet. te viens blogists jau meeginaaja nochakareeja kameru. nikonam taa izjaukshana daudz droshaaka un vienkaarshaaka ir. a ja suuta kameru prom tad krietni dargaak un veel nodokli jaamaksaa
Kad sūta prom - obligāti jāuzrāda, ka sūta uz remontu, ar visiem kodiem etc. savādāk atpakaļ saņemot maksā kā par jaunu kameru. Tur pirms tam viss riktīgi jāizpīpē, savādāk mūs savulaik izdrāza par pilnu programmu ar visām sūda muitām.
Un taa veiksmiigi pardota infrasarkanaa. starpcitu taa bija mana pati pirmaa spogulene. daudzi konkursi uzvareeti un iesaakts ar to lielais ceļš, tak što īpašnieku apsveicu ar relikvijas iegādāšanos, kas ness veiksmi ! kaadreiz to pirku pats lietotu pa 600Ls.
un taa veel joprojaam paardošanā rācijas un wirless karte. taa karte ir domaata tam, ka ieliek SD slotā, vai arī ar adaptoru CF slotā (adaptors atsevišķi jāpasīta), un tad var sūtīt bildes pa taisno uz datoru. vienīgais nosacījums jābūt wiless rūterim. un konfigurējot jābūt internetam pieslēgtam, bet nu atliek vien reiz nokonfigurēt un viss labi strādā. ravus nesuuta,JPG lielus taa paleenaam, pats izmantoju lai JPG mazie suutaas uz datoru lai klients redz bildes. iesaku tiem kas daudz bildee studijaa un fočukā ir divi sloti
EYE-FI HOME pārdodu jo atnāca EYE-FI PRO re kur video kas tas ir www.youtube.com...