forum.gif
pārtikas fotogrāfija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / pārtikas fotogrāfija
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.10.09 20:06
 citēt
Prasi daudz ēst, saēdies par trīs dienām un mūc:D

Kādas vēl te idejas?
Publicēts: 25.10.09 20:06
 citēt
Uldis... tobiš Fandango mums ēdienu speciālists.
Bet hai profī mmmmmmm
Raksti viņiem PM
Publicēts: 25.10.09 20:07
 citēt
Gaismas nav problēma,ja ir statīvs.lielāko problēmu sagādā punkts uz kuru fokusēties,grūti noteikt akcentu,ja ēdiens raibs.arī foni manuprāt nav vajadzīgi.
Publicēts: 25.10.09 20:07
 citēt
Publicēts: 25.10.09 20:11
 citēt
Nu es kad sievas kafūzim bildēju, tomēr vajadzēja baltu foniņu...

Ekoist...ēdiens tak nemūk - blendi ciet un kaut ej uzpīpēt, pa lielam var bez zibspuldzēm iztikt:)
Publicēts: 25.10.09 20:12
 citēt
:)
ja ne cits, tad vismaz ir izaicinājums :)
Nedari pats neko pie servēšanas, lai to dara pārtikas speciālists- kulinārs... gaismīte un slēdzis tavs :) , bet pamācības vizuālas- google.
Publicēts: 25.10.09 20:14
 citēt
Nu man personīgi procesā traucēja pierītais kuņģis un taukainie pirksti...nu arī koncentrēšanās spēja un entuziasms sāk zust pie 7 nogaršotā ēdiena:D:D:D
Publicēts: 25.10.09 20:16
 citēt
uz šito jautājumu neviens tā īsi neatbildēs, jo nevar zināt, kādā stilā ieturētas bildes, klients gribēs. varbūt pietiks, ar Tavā īpašumā esošajiem līdzekļiem, varbūt nē. www.fotoblog.lv... , bilde tapa, laižot muļķi, fazendā, zem ābeles, apmācies, vakarpusē, bez papildus uguņiem, no rokas
Publicēts: 25.10.09 20:17
 citēt
valcha, man būt domāt, ka ar to sb800 tik nočakarēsies... nu vismaz tad vajag vēl kādus pāris reflektorus aizņemties moš...
Publicēts: 25.10.09 20:23
 citēt
Nu jā...saliec tieši šādā secībā balts, zelts, sudrabs sākot no kreisās uz labo...būs OK...:)
Publicēts: 25.10.09 20:24
 citēt
Kad runa par ēdienu bildēšanu,tad vispirms nāk prātā trīs cilvēki: Imants Ķikulis,Andris Tone,Māris Zemgalietis,nav jau tā ka tikai viņi vien,bet...
Ja 800. lampa plika bez kaut vai lietussarga,tad šmuce vien sanāks.Dzērieni,starp citu, ir ķēpīgāks pasākums par ēdieniem.
Publicēts: 25.10.09 20:27
 citēt
Nu man jau liekas, ka šitas ir kaut kāds feiks... kekss te izsecināja, ka nefočēšot ar 35mm filmu kameru tomēr, jo pārāk lielu graudu dodot...:D

Vai nu joks kāds...vai vienkārši krodzinieks velti izcūkos ēdienu un nesveicinās vairs savu kaimiņu...:D
Publicēts: 25.10.09 20:31
 citēt
Eltons:
par Māri taisnība. nav aizliegts pakrāsot gaismas un labāk lietot polarizatoru.
Publicēts: 25.10.09 20:32
 citēt
štrunc par to bildēšanu, galvenais ir pielikt māgu :D
Publicēts: 25.10.09 20:34 labots
 citēt
zazis:štrunc par to bildēšanu, galvenais ir pielikt māgu :D
kādreiz paretam bildēju ar 6X7 Pentaxi vaii Russianblādi kuhņas pribambasus un tiem tad hudožniece piepirka izejošos rekvizītus. :D
Publicēts: 25.10.09 20:35
 citēt
Publicēts: 25.10.09 20:36
 citēt
Kārli,piekrītu,ka ēdiens prom nemūk,bet ar platleņķi fotogrāfēt arī nevajadzētu.ja f ciet,tad tāds, es šito ēdu vien sanāks...variantu daudz,var likt pretgaismu,var tikai logus izmantot.Es tomēr domāju,ka bildei jābūt apetīti rosinošai.
Publicēts: 25.10.09 20:40
 citēt
ekoists:Kārli,piekrītu,ka ēdiens prom nemūk,bet ar platleņķi fotogrāfēt arī nevajadzētu.ja f ciet,tad tāds, es šito ēdu vien sanāks...variantu daudz,var likt pretgaismu,var tikai logus izmantot.Es tomēr domāju,ka bildei jābūt apetīti rosinošai.

Kā nemūk? ēdienam parasti ļoti ātri kājas pieaug..... :D
Publicēts: 25.10.09 20:48
 citēt
Tikko blakus tēmā izlasiju cienijamā tēmas autora domu graudu,ka ar minox35 bildējot sanāk liels grauds.Kaut kā ienāca prātā doma,ka šāda domu grauda autoram nevajadzētu ķerties pie ēdienu bildēšanas kafejnīcas vajadzībām.
Publicēts: 25.10.09 21:02 labots
 citēt
valcha:minox 35 gt
krievu poddjelka a nemaz tik slikta nav.
Publicēts: 25.10.09 21:09
 citēt
zazi-ne tik ātri,lai nepaspētu nofotogrāfēt,ja tik tie nav pelmeņi...
Publicēts: 25.10.09 21:17
 citēt
mandariina:
Maris:http://scribbler.ru/community/blog/61/showRecord/551

:D:D:D iipashi Курица в бикини

a :) pazīsti drēbi - tas labi :)
Publicēts: 25.10.09 21:19
 citēt
F ciet nekādā gadījumā.
Iesaku bildēt ar 1.2 vai 1.4 un vismaz 3 kadrus: priekšplānu, vidējo un aizmugures un tad tos šopā apvienot.
Pag, bet kādu objektīvu grasies lietot?
Publicēts: 25.10.09 21:21
 citēt
3x a vaļā caurumu un tad šopā.... jolepale...
Publicēts: 25.10.09 21:27
 citēt
Nu ja.
Reiz Muzikanta maizītes man nepatika, ka tikai priekšplāns asumā... viņš, protams, savu viedokli aizstāvēja.
Katalogam viss ēdiens jābūt perfekti redzams, fons sablūrotrs.
Ja ēdmaņa kā dekoratīvs mākslas priekšmets karināms virs letes, tad cita lieta.
Manuprāt.
Publicēts: 25.10.09 21:56
 citēt
Elton,arī pie 100mm ar f 11 no neliela attāluma viss nebūs ass.tādā gadijumā jābildē no augšas,nebūs nekāds fons un viss būs ass un ēdams.Vēl jautājums,katalogam,vai ēdienkartei,vai uzskates līdzeklim?
Publicēts: 25.10.09 22:11
 citēt
Vot tā.. bulciņu bildētājs izdzēsās :( Laikam Minox vainīgs.
Publicēts: 25.10.09 22:13
 citēt
CerambyX:Vot tā.. bulciņu bildētājs izdzēsās :( Laikam Minox vainīgs.
bet saruna par caurumiem, foniem un salaišanu šopā turpināsies.........
Publicēts: 25.10.09 22:16
 citēt
negatIvs:bet saruna par caurumiem, foniem un salaišanu šopā turpināsies.........

Lai jau turpinās - varbūt uzradīsies kāds cits bulciņu dokumentālists, kam tas būs noderīgi :)
Publicēts: 25.10.09 22:17
 citēt
kuta a šitik vājiem nerviem soļanku nepabildēsi
Publicēts: 25.10.09 22:25
 citēt
ekoists:Elton,arī pie 100mm ar f 11 no neliela attāluma viss nebūs ass.tādā gadijumā jābildē no augšas,nebūs nekāds fons un viss būs ass un ēdams.Vēl jautājums,katalogam,vai ēdienkartei,vai uzskates līdzeklim?

Ar labu ziepi!!!
Asuna dziļums pasakains, un tur, kur naf jāsteidzās 10-12 mpik ziepis ir ideāls. Ja kāds te rakstis , ka tā naf, tad tas nu būs apstiprinājums. ka labu ziepi naf turējis rokās :)
Publicēts: 25.10.09 22:29
 citēt
Haiduks:
Ar labu ziepi!!!
Asuna dziļums pasakains, un tur, kur naf jāsteidzās 10-12 mpik ziepis ir ideāls. Ja kāds te rakstis , ka tā naf, tad tas nu būs apstiprinājums. ka labu ziepi naf turējis rokās :)

Fotoaparāts šajā gadījumā šķeit spēlēs mazāku lomu kā tas, kādā veidā objekts tiks izgaismots. Ja bulciņa labi sagaismota (un tas ir sarežģītākais) tad arī ar ziepi bilde izskatīsies baudāma :) Ja sagaismots bēdīgi, tad III Marks neglābs :)
Publicēts: 25.10.09 23:30
 citēt
"Kad runa par ēdienu bildēšanu,tad vispirms nāk prātā trīs cilvēki: Imants Ķikulis,Andris Tone,Māris Zemgalietis,nav jau tā ka tikai viņi vien,bet... "

ne tikai

vēl nāk prātā Gvido Kajons

vairāk nenāk...
Publicēts: 26.10.09 01:04
 citēt
mmmmm:"Kad runa par ēdienu bildēšanu,tad vispirms nāk prātā trīs cilvēki: Imants Ķikulis,Andris Tone,Māris Zemgalietis,nav jau tā ka tikai viņi vien,bet... "

ne tikai

vēl nāk prātā Gvido Kajons

vairāk nenāk...

Nu tocno japarakle tas Zemgalju karotajs :):) Istas jau garsjigi:):) www.zemgalietis.lv...
Publicēts: 26.10.09 01:07
 citēt
valcha:kaimiņš uzaicināja fotografēt ēdienus un dzērienus kafejnīcā. Pieejamie gaismas avoti - dienas gaisma un viens sb-800.
varot nodrošināt gaismu arī divas patstāvīgās lampas , par cik objekts ir salīdzinoši mazs. ir balti foni, ir kādas idejas?

Paika ir laucinsj kura MULKJIEM tas ir bez pamatiga ekipejuma un pieredzes labak tuvuma nelist VISPAR:):)
Publicēts: 26.10.09 07:41
 citēt
Nuuuu, domāju kuricu v bikini neviens no augstāk minētajiem neprastu nobildēt...:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):