forum.gif
mistika (meteorīts!)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / mistika (meteorīts!)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.10.09 23:20
 citēt
Lunis:Joooooooooooooooo!!! Bedre ahunaaa!! gazeta.ru...

Domā tā no mūsu meteorīta? Kkādi žiguļi fonā... :D un izskatās mazāka par 20m... drošvien tik ilustrācijai kkas līdzīgs piemests :)
Publicēts: 25.10.09 23:24
 citēt
krizdabz Polichi dzen prom, baida par nepaklausanos sastadit administrativos protokolus. Tumss, neko nevar nobildet
1 minute ago from twidroid

krizdabz Cilveeki sak sabraukt, ir kadas 5 masinas. Driz bbus klat lnt
3 minutes ago from twidroid

krizdabz Baigi leciigi polichi, izrunaajas daudz, bet pashiem nav skaidribas kas notiek un ko darit. Saka "ejat gulet"
5 minutes ago from twidroid

zparkslv @krizdabz A vot baigie Xfaili iestājušies, ne!?! LABAIS! Pamēģiniet uz masu ielauzties vai pa kluso ielavīties!!! Mums vajag reportāžu!!!!
6 minutes ago from TweetDeck in reply to krizdabz

6 minutes ago from web krizdabz Lidz bedrei ir kads puskilometrs, tur ir baigie prozektori
Publicēts: 25.10.09 23:26
 citēt
aga izskatās ka tā NAV mūsu meteorīta bedre! gaidam istās bildes! un 2012! :D
Publicēts: 25.10.09 23:32
 citēt
Jonatans:Gudri ljaudis jau 100% ka to meteoriitu jau buus izpleesushi aaraa un savaakushi sev droshaa vietaa.. taads meteoriits,skatoties no kuras vietas naacis utt, var maksaat vaajpraatiigaakaas naudas..

Shadow:
krizdabz Baigi leciigi polichi, izrunaajas daudz, bet pashiem nav skaidribas kas notiek un ko darit. Saka "ejat gulet"
krizdabz Lidz bedrei ir kads puskilometrs, tur ir baigie prozektori

Tur Einārs cīnās ar abiem A.Š. par antikrīzes sūtījumu no kosmosa! :D

ja uzvarēs Einārs, rīt krīzes vairs nebūs.
Publicēts: 25.10.09 23:34
 citēt
pagaidam vieniga bilde no notikuma vietas (via @krizdabz)

Publicēts: 25.10.09 23:37
 citēt
Sāk parādīties konspirācijas teorijas, tjipa nokritis F-16 :D
Publicēts: 25.10.09 23:39
 citēt
MartinK:Sāk parādīties konspirācijas teorijas, tjipa nokritis F-16 :D

un kāds šo ātri savācis lai nerēgojas un palikusi tikai bedre? :D
Publicēts: 25.10.09 23:42
 citēt
a moš "Kundrātu" mājas saimnieki vnk izrakuši dīķim bedri, bet nepasēja salaist ūdeni? :D
Publicēts: 25.10.09 23:48
 citēt
Nu tad tā, es tajā stundā dežurēju un biju uz vietas, gazeta ru bilde neatbilst patiesībai, jo tā nav fotografēta notikuma vietā Sēļos, krāteris iespaidīgs, vaļņa augstums ap 1,5 m , bet diametrs ap 20 m, dziļums no 7-9 m. Es arī fotografēju, bet ar ziepi un tad nu nekas prātīgs nesanāca, bet varu ielikt fotoreportāžā, bet šoreiz neņemiet vērā kvalitāti.
Publicēts: 25.10.09 23:50
 citēt
Ēu! Bet es gribēju būt pirmais. Kaimiņš jau pieteicās traktoru piedzīt, lai raitāk rokas. :D
Publicēts: 25.10.09 23:50
 citēt
nikonauts:Nu tad tā, es tajā stundā dežurēju un biju uz vietas, gazeta ru bilde neatbilst patiesībai, jo tā nav fotografēta notikuma vietā Sēļos, krāteris iespaidīgs, vaļņa augstums ap 1,5 m , bet diametrs ap 20 m, dziļums no 7-9 m. Es arī fotografēju, bet ar ziepi un tad nu nekas prātīgs nesanāca, bet varu ielikt fotoreportāžā, bet šoreiz neņemiet vērā kvalitāti.

Liec tik iekšā! :)
Publicēts: 25.10.09 23:59
 citēt
jee labais, ekskluzivi foto :) riit protams bus pilna prese un webs bet sodien tu pirmais ;)
Publicēts: 26.10.09 00:12 labots
 citēt

Taja apkartene SAVULAIK nokrita 2 gabali Mig 29 BEDRE bil kudisj mazaka:):) Isteniba bedre es saku ir ka no lot nopietnas bumbas vai lot jaudiga srakjetes:):) BET kas mani izbrina pie tadas bedres TRIECIENCILNIM bij jabut tadam ka savu 500m radiusa neviens koks bebutu palicis vertikali. Esmu redzejis ka isstas kad nomesta 8t aviobumba , bedre ar ~20m diamatra un metrus 10 dzilja BET mezja nebija ~ 300m radiusa nogasts lidz saknei:):) Ja netalu bija maja tai bija jabut drupas:) Mana versija ka kautkads vecss lbet jaudigs adinsj bumbucis uzmaviss vai kautka stads
Publicēts: 26.10.09 00:24
 citēt
Vo vo, Luni.. vai arii kaada kosmosa draza, kaa vecs satelits, nojaucaas..
Jaa, sen nekas tik jautrs pie mums nav bijis.. :D
Publicēts: 26.10.09 00:30
 citēt
te var paspeleties paspridzinat atombumbas :D ir ari meteorits lol memuars.lv...
Publicēts: 26.10.09 00:39
 citēt
Lunis, mozh tuvējos kokos jāmeklē metāldetektors, lāpstiņa, un vēl šis tas? :D
Publicēts: 26.10.09 01:07
 citēt
Lunis:

Taja apkartene SAVULAIK nokrita 2 gabali Mig 29 BEDRE bil kudisj mazaka:):) Isteniba bedre es saku ir ka no lot nopietnas bumbas vai lot jaudiga srakjetes:):) BET kas mani izbrina pie tadas bedres TRIECIENCILNIM bij jabut tadam ka savu 500m radiusa neviens koks bebutu palicis vertikali. Esmu redzejis ka isstas kad nomesta 8t aviobumba , bedre ar ~20m diamatra un metrus 10 dzilja BET mezja nebija ~ 300m radiusa nogasts lidz saknei:):) Ja netalu bija maja tai bija jabut drupas:) Mana versija ka kautkads vecss lbet jaudigs adinsj bumbucis uzmaviss vai kautka stads

Luni, labāk pasaki tēmu par kuru tu ko nezini? :D
Publicēts: 26.10.09 01:16
 citēt
Luni, MIGi krita nebuut ne taja apkartne, kadus kilometrus dazhus no manam majam, siiks biju, atceros kaa brauca vinjus mekleet, zemu lidojoshi heliishi, utt. hajs bija ne pa jokam.
Publicēts: 26.10.09 01:37 labots
 citēt
Rekur video: www.youtube.com...

"Ej dillēs" :D
Publicēts: 26.10.09 01:45
 citēt
zin, dillees suutiit ir ok.
nu ko. pec shaavinja - vismaz zeme gulejusha - neizskataas. degbumba gulejusi ari nevaretu buut.
a. estnoskaja raketta do riggi nedaletella
b. da ti b** cho b** ni***a nepoimaesh? starshina skazal, vishe celish b***, vishe!
c. Viņi nāk pēc Eināra
d. meteorīts.
Publicēts: 26.10.09 01:50
 citēt
www.youtube.com... skatīt līdz beigām...
Publicēts: 26.10.09 01:55
 citēt
briedis:Rekur video: www.youtube.com...

"Ej dillēs" :D

Labs video ;d
Publicēts: 26.10.09 02:01
 citēt
Alloxa:www.youtube.com... skatīt līdz beigām...

Nu priekš kam tu šitādu, atvainojos, sūdu te liec?
Publicēts: 26.10.09 02:01
 citēt
Mjāaa, video the best, droši vien drīz laidīs pasaulē :)
Publicēts: 26.10.09 03:18 labots
 citēt
versatile:Luni, MIGi krita nebuut ne taja apkartne, kadus kilometrus dazhus no manam majam, siiks biju, atceros kaa brauca vinjus mekleet, zemu lidojoshi heliishi, utt. hajs bija ne pa jokam.

Migi bija Limbazju rajona Ledurgas apkartne , ta sagadijas ka akurat nacas piedalities pasakuma . TAS kas bija pari palicis bij dziilji dzilgi zeme ieurbies dazji dzelzgabali izmetati plasja apkartne neviena bedre nebij lielaka par paris ekakavatora kausiem. Ja man bij velviens MIG "Srots" tas bija Mig-21 kurs netalu no Suntazjiem iesedas kartupelju vaga un ancis kas vinju piliteja bija doska piedzeries ar lielu ausekli pie kurtkas , ta sjis cereja nonemt Bazes prieksnieku , kas laikam ar izdevas:):)
Publicēts: 26.10.09 03:20
 citēt
jaa, Luni, preciizi nosauci :)
bet Mazsalaca jau nu gan nav tepataas...
Publicēts: 26.10.09 03:22
 citēt
starp citu - par MIGiem - gan jau ka vinji ari konstruetu, lai maksimali izjuktu trieciena briidi - militara tehnologija tak.
Publicēts: 26.10.09 03:36
 citēt
Sanāca vilties LV žurnālistos – kamēr šie guļ, tikmēr RU updeito informāciju:
www.rian.ru...
eco.rian.ru...
Publicēts: 26.10.09 06:39
 citēt
Lasot, kas te līdz rītam sarakstīts, sāku ticēt, ka vismaz bedre tiešām ir, vakar no preses tāda ticība neradās.
Lai dabūtu tādu bedri ar maucienu no augšas, masai un ātrumam jābūt tādiem, ka kaut kāda bleķa bundža ar tukšu vidu (ļotenes vai kosmoplāna gabali) to nevar. Masīvs ķermenis? Tam tāds ātrums vajadzīgs... ka ui,ui – gaisma debesīs, pamatīga švīka - bija? Redzējušie nepiesakās kaut kā. Mazāk romantiski – kaut kas uz vai zem zemes lopņīja.... a kas? Gan jau panesīsies runas par jauniem pokaiņiem no pirmbaltu hiperborejas vai dinozauru karmas revitalizāciju...
Publicēts: 26.10.09 06:42
 citēt
versatile:starp citu - par MIGiem - gan jau ka vinji ari konstruetu, lai maksimali izjuktu trieciena briidi - militara tehnologija tak.

Kara (un citas ari) lidmašīnas konstruē tā , lai pie minimāla svara būtu maksimāla izturība. Bet priekš tā, kas tiešām slepens, ir pašiznīcināšanas detonatori.
Publicēts: 26.10.09 06:50
 citēt
orks:Lasot, kas te līdz rītam sarakstīts, sāku ticēt, ka vismaz bedre tiešām ir, vakar no preses tāda ticība neradās.
Lai dabūtu tādu bedri ar maucienu no augšas, masai un ātrumam jābūt tādiem, ka kaut kāda bleķa bundža ar tukšu vidu (ļotenes vai kosmoplāna gabali) to nevar. Masīvs ķermenis? Tam tāds ātrums vajadzīgs... ka ui,ui – gaisma debesīs, pamatīga švīka - bija? Redzējušie nepiesakās kaut kā. Mazāk romantiski – kaut kas uz vai zem zemes lopņīja.... a kas? Gan jau panesīsies runas par jauniem pokaiņiem no pirmbaltu hiperborejas vai dinozauru karmas revitalizāciju...

Tagad jau precīzi neatceros izmērus, bet gana līdzīgu bedri nācās redzēt un bildēt gadi 30 atpakaļ Igaunijā, kad nogāzās MiG-21 no armijas daļas, kur dienēju. Bijām vesels bars tur aizvesti, lai katastrofas drazu lasītu uz lauka. Neatceros, vai viņam toreiz munīcija bija piekārta, bet arī tvertnes ar pāris tonnām aviācijas degvielas ir gana laba ":bumba"
Publicēts: 26.10.09 07:03
 citēt
Ja bleķos energoietilpīgs saturs (degviela, spridzekļi) , tad „zemes darbiem” jaudas, protams, varētu pietikt. Nezinu, vai visa MIGa petroleja spēj eksplodēt tik īsi, lai triecienvilnis sanāktu, bet karstuma daudz nebūtu. Bildēs parasti lielas flammes un mazas bedres, bet paša vērojumu nav :(
Publicēts: 26.10.09 07:09
 citēt
Oi, skaidrība sāk rasties – nepillās rores avīze NRA raksta par sēra smakas klātbūtni. Vai ta no bērnības neatceramies, kādos apstākļos pēc sēra smirdēja? Gailis nelaikā iedziedājās un garām lidojošam šefam bij jāmeklē taisnākais ceļš uz elli...
Publicēts: 26.10.09 07:56
 citēt
ehhh, nesanāk būt notikumu vietā ibio..... :(
ja tas ir meteorits tad tads uz pāris kg...
Publicēts: 26.10.09 09:00
 citēt
Krievu NTB ziņās pirmā vieta. Radioaktivitāte arī esot, bet galvenā nelaime - ziņkārīgo pūlis. Tādi jau tie latvieši ir...
Publicēts: 26.10.09 09:17
 citēt
ja, bet nevienas normaalas bildes... :(
gribas redzet dienas gaisma.

andre jau sen vareja ar mobi-studiju piebraukt un smuk safocet :D
Publicēts: 26.10.09 09:55
 citēt
au au... visi aizbraukuši uz Sēļiem?
Publicēts: 26.10.09 10:04
 citēt
Lunis bikk pārspīlē!Ar vienu nulli ! :D :D :D Vēl tagad pills Zvārdes bijušais poligons ar bedrēm kā aprakstītā,tikai bumbeles ne 10 T,bet gan ap tonnu,ne vairāk. ;) Meteorīts,ja tas ir meteorīts gan varētu būt krietni ,krietni mazāks.Grūti jau saprast tai tjomkā,bet kaut kāds nemetorītisks tas coirums drīzāk bumbisks! :D Šamie jau parasti zem leķņa pirž lejā,attircīgi jamai jāisskatās citādāk. ;) Ka tik militārie nav kaut ko nofufelējuši,sestdien leišpusē vairākas reizes skaņas barjeru nopietnie pārvarēja ,sējot zosīs paniku! :D
Publicēts: 26.10.09 10:04
 citēt
he he..... te kāds spīdēs un kādu laiku nevarēs fočēt ar filminieku :D :D :D
man čoms no radioloģijas pārvaldes bij šorīt aibraucis un teica ka tur radioaktīvais fons ir 5 reizes virs normas..... :)
Publicēts: 26.10.09 10:08
 citēt
ar meteorītiem tā, ka lai zem kāda leņķa tie nekristu, caurums ir perfekti apaļš. Bet nu aizdomīghs tas viss pasākums tomēr liekas....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >