forum.gif
mistika (meteorīts!)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / mistika (meteorīts!)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.10.09 21:59
 citēt
foto.delfi.lv... Ui ku šitas labs!!!!
Publicēts: 26.10.09 22:25
 citēt
kur kāda reportāža ar dienas bildēm, neticu, ka neviens neaizbrauca!
Publicēts: 26.10.09 22:33 labots
 citēt
:) viss jau aizrakts :)
Publicēts: 26.10.09 22:33
 citēt
A kādam gadījumā nav reportāža par to kā bedri raka??
Publicēts: 26.10.09 22:37 labots
 citēt
kāda reportāža derētu gan... :)
Publicēts: 26.10.09 22:42
 citēt
Publicēts: 26.10.09 22:42
 citēt
Tas, ka pirms neilga laika Stendzenieks ar līdzīgām metodēm vienu zināmu personāžu latvju tautai pasniedz kā vispareizāko un latvju tautas liela daļa aizskrien līdz tā īsti nepiedomājot kas un kā ir normāli, te zēni uztaisa reālu gājienu, uzliekot puspasauli uz ausīm, tas uzreiz ir slikti. Kāpēc??? Malači!!! Ja mani apmuļķo, es nedusmojos uz apmuļķotājiem, bet uz sevi, ka prātiņa garums ir bijis pārāk īss... :)
Publicēts: 26.10.09 22:45
 citēt

:) reklāmas kampaņa iestrēgusi...
Publicēts: 26.10.09 23:02
 citēt
Labs.
Šitāds pavērsiens
eu davai fotoblog.lv ari varētu uztaisīt pašreklāmu :D:D:D
Publicēts: 27.10.09 01:17
 citēt
šito redzējāt? tomēr nav fake! www.youtube.com...

:D :D :D
Publicēts: 27.10.09 07:16
 citēt
Ko LMT izdomās?
Publicēts: 27.10.09 09:24
 citēt
Mandalay:Ko LMT izdomās?

es lieku deribas uz NLO!
Publicēts: 27.10.09 09:30
 citēt
bet tagad lasu ''Viltus meteorīts VUGD izmaksājis ap 3000 latu, NBS - ap 10 000 latu''
Tātad, ja es strādātu kāda no šīm organizācijām tad noteikti katru dienu raktu pats bedri un cītīgi pētītu :D
bet ja godīgi es pa 1k vaēju pateikt, ka tā berde ir feiks! :D:D
Publicēts: 27.10.09 10:56 labots
 citēt
" Es lasu iekšlietu ministres sašutumu un neticu savām acīm: «Ciniska ņirgāšanās!!! Cilvēki strādāja naktīm, dubļos un lietū!!! Piedzīsim līdz pēdējai kapeikai!!!». Mūrnieces kundze! Atšķirībā no reklāmām, jūs, politiķi, par sabiedrību ņirgājaties visu laiku, apzināti, konsekventi un cietsirdīgi. Mālaina bedre ir bērna šļupsti salīdzinājumā ar to, ko jūs esat nodarījuši šo pašu policistu, ugunsdzēsēju un kareivju algām un ģimenēm. Mani vienlīdz izbrīna gan Jūsu paziņojuma nekaunība, gan cietā sejas izteiksme tā laikā. Un man jājautā – kas sabiedrību piečakarējis vairāk – rakums lauka vidū vai atklāti meli pāris dienas pirms vēlēšanām par pensiju nesamazināšanu?" (c) Stendzenieks

Nevar nepiekrist. Arī, ja patur prātā, kam Stendzenieks ir palīdzējis politikā.
Publicēts: 27.10.09 11:04
 citēt
Stendzenieks ir malacis. Strādā kā pēc grāmatas. Galvenais krīzes PR menedžmentā - uzmanības centra pārnese ;)
Publicēts: 27.10.09 11:32 labots
 citēt
Principa pēc lauzīšot līgumu ar Tele 2.

Likuma par lietu kārtošanu principa pēc 1., 3. un 7. pantā gan teikts ... :) Dikti principiāla valsts palikusi. Viena privātam ceļojumam principa pēc ņem līdz tikai diplomātisko pasi, cits principa pēc neizsludinās iepirkumu konkursu. Ģenerālprokuratūra arī principa pēc neko redzamu nedara. Jautri.

Principa pēc jāatzīmē, ka trīs ugunsdzēsēju mašīnu ierašanās klajā laukā arī liecina par kaut ko - par plānošanu pēc principa "lai visi dienesti kā tūristi aizbrauc paskatīties, uz vietas izlems, pa visiem, ko darīt".
Publicēts: 27.10.09 11:35
 citēt
:D:D:D
Publicēts: 27.10.09 11:57
 citēt
Snow:Stendzenieks ir malacis. Strādā kā pēc grāmatas. Galvenais krīzes PR menedžmentā - uzmanības centra pārnese ;)

piekrītu, tūlīt Saeima apstiprinās 2010. gada budžetu, kur samazinās bezdarbnieka pabalstu, slimības pabalstu.. .uttt., bet tauta būs aizņemta ar šito.
Publicēts: 27.10.09 15:22 labots
 citēt
Es lieku uz to, ka tā ir ļoti spoža superīgo reklāmistu ideja par varoni.lv kurš tur uzrāpsies un drīz leks lejā ar izpletni vai ko tādu.. uz kuru pusi vējš pūš?

Sāciet jau runāt par brīnišķīgo reklāmas kampaņu!

Un čalis droši ka no gumijlēcēju kluba vai aerodiuma
Publicēts: 27.10.09 15:24 labots
 citēt
stings:
Snow:Stendzenieks ir malacis. Strādā kā pēc grāmatas. Galvenais krīzes PR menedžmentā - uzmanības centra pārnese ;)

piekrītu, tūlīt Saeima apstiprinās 2010. gada budžetu, kur samazinās bezdarbnieka pabalstu, slimības pabalstu.. .uttt., bet tauta būs aizņemta ar šito.

Bet citādi "tauta" būtu aizņemta ar ko? Ar čatošanu Delfos par šo tēmu? Tur čato labi ja 0,5%...pārējiem pie kājas tie budžeti, domā par to, kur dabūt ēst un pist /sk. Gudris!/!
Publicēts: 27.10.09 15:32
 citēt
Gudris:vansu tiltā atkal kāds umņiks uzlīdis...drošvien šita būs LMT atbildes akvija Tele2 :D

P.s. kāds varetu reportāzu ielikt ? :)

Sēžu netālu no vanšu tilta, bet diemžēl fotoaparātu šodien nepaņēmu - neraža :D
Publicēts: 27.10.09 16:01
 citēt
CerambyX:
Gudris:vansu tiltā atkal kāds umņiks uzlīdis...drošvien šita būs LMT atbildes akvija Tele2 :D

P.s. kāds varetu reportāzu ielikt ? :)

Pastāsti, vai tur būtu bijis ko darīt... braucu uz turieni, bet tad iedomājos, ka būs baigie tupiki , un pagriezu uz māju :)
Publicēts: 27.10.09 16:09
 citēt
Haiduks:
CerambyX:

Pastāsti, vai tur būtu bijis ko darīt... braucu uz turieni, bet tad iedomājos, ka būs baigie tupiki , un pagriezu uz māju :)

A ja nu NOVEĻAS un sanāk bilde kā Uldim Bridim ar no vanšu tilta pilona krītošo veci ! Tik divas tādas bildes zinu viena Briedim kuru laikam nepublicē vairs ētikas nolūkos un otra ieguva World Press Photo galveno balvu , bet dzeks laikam kautko sev beigas padaraija.
Publicēts: 27.10.09 16:20 labots
 citēt
Cilvēks ķer zonu, Linda atkal netiek pie friziera, bet jums tikai joki prātā.

:)
Publicēts: 27.10.09 16:40
 citēt
nez vai tu gribētu sēdēt savā mašīnā un redzēt, kā tavu sievu saplacina ar 30m/s ātrumu lidojošs 90kg gaļas gabals.
Publicēts: 27.10.09 17:39
 citēt
Portreti:
stings:)

Bet citādi "tauta" būtu aizņemta ar ko? Ar čatošanu Delfos par šo tēmu? Tur čato labi ja 0,5%...pārējiem pie kājas tie budžeti, domā par to, kur dabūt ēst un pist /sk. Gudris!/!

franči sen jau būtu ielās, bet kā izrādās tauta domā par kaut ko citu.... un pēc tam kliegs vēl skaļāk, jo ēst būs vēl mazāk, par to otru gan šaubos, jo tas jau nav galīgi atkarīgs no naudas maka ( izņemot nedaudzus eksemplārus, ceru, ka Portreti nav to vidū :P )
Publicēts: 27.10.09 23:26
 citēt
Ha ha, tikko atveru vietejo Iiru aviizi un tur muusu meteoriits ar visu bildi :D
Publicēts: 29.10.09 22:34
 citēt
Šovakar skatījos pa LTV 1 , kā tur ņēmās par meteorītu... :D
... nesapratu, kāpēc ugundzēsēji tik apvainotus tēlo, vai tāpēc, ka liekās tieši viņi noziņoja, ka bedre ir 10 reizes pēc tilpuma lielāka, nekā patiesībā. Pirmā ziņa, ko saņema TV bija, ka 20 m diametrā un 10 m dziļa, bet patiesībā 10 m diametrā un 3 m dziļa :D
Ja dienesti būtu strādājuši profesionāli, tad pirmā ziņa būtu, neliela bedre ar redzamiem lāpstu rakumiem, blefs, bet drošības pēc pārbaudīsim :).
Publicēts: 29.10.09 22:44
 citēt
a kā tu domā, Haiduk, ja kāds ugunsdzēsējs pateiktu - bija forši, vismaz ne parastā rutīna* - cik ilgi jams vēl noturētos amatā? Mūrniecei joks nepatika un ar to viss ir izteikts!

* parastā rutīna nav diezko:

1) aizmiguši dzērāji dīvānos ar pīpi zobos nokurinājuši istabu
2) līķu vākšana no uz šosejām sadragātu autiņu atlūzām
3) bļitkotāju ķeselēšanu ziemā
4) piromānu aizkurinātiem šķūņiem, kūlas laukiem
Publicēts: 29.10.09 22:47
 citēt
Govs2 tagad man vel mazaak patiik.. un figu vinjiem ir labaakaa runas paarraides kvalitaate.. suudaa tas tiikls.. :(
Publicēts: 29.10.09 22:56
 citēt
enivej - joks parādīja 3 sāpīgas lietas, par kurām mums jāsaka paldies tele2:

1) mūsu glābšanas dienesti nespēj un nemāk pareizi rīkoties šādās nestandarta situācijās - kas būtu, ja tur tiešām būtu novēlies meteors ar visu radiāciju komplektā? ugunsdzēsēji kailām rokām to bedri mestu ciet? kāpēc ir jāgaida entās stundas līdz ieradīsies eksperti, kas kaut ko konstatē? tā pat bija ar Daugavgrīvas gadījumu - cilvēki mierīgi čuč, "pliki" menti aizsūtīti žogot pagastu un brīnās, ka 2 dienas beigas nesagaida kājās stāvot.. būtu pareizais vējelis + lietus, mums būtu vēl vieni brāļu kapi

2) mediju - specdienestu sadarbība - kas lika precīzu vietu minēt, kur tas noticis? entie jaunieši sasēdās vāģos un daudz nedomājot aizlaida bedri lūkot - jautājums tāds pats - nez vai lielajām pļāpām biki miegs naktī nebūtu traucēts, ja tie jaunieši paliktu sakropļoti uz visu mūžu?

3) "specdienesti" - viens no lielākajiem lv uzņēmumiem sarīko tādu haju mazā ciematiņā un neviens neko nav dzirdējis... kam tad mums specdienesti domāti? pensionāru dauzīšanai? tīņu tvarstīšanai internetā? nožēlojami... sanāk, jebkurš grupējums var Latvijā izdarīt jebko jebkurā laikā un IeM par to dabūs zināt tikai no avīzēm..
Publicēts: 29.10.09 23:27
 citēt
MaVi , pēdejais tieši ir manas domas!!! un savu nevarību izgāž uz izgāšanos, kuru sarīkoja TELE 2
Labs operators, lai visi tādi būtu... pārgāju no LNT uz TELE 2, noslēdzot pareizu līgumu, mums bezmaksas "iekšējās sarunas" un par 5 telefoniem tagad maksāju :D ~20 latus, bet LMT par to pašu apjomu ~ 78 Ls... Jonatān, kaut kas neiet kopā ar taviem vārdiem :D:D:D
Publicēts: 29.10.09 23:43
 citēt
Mavi, par tiem specdienestiem - sitadus sikus jau neviens neko neizseko.
izseko parasti loti specifiskus cilvekus. katram klat nepieliksi mikrafonu.

varu deret to pasu varetu izdarit ari amerika, pat seit to sarunajot foruma :)
Publicēts: 29.10.09 23:49
 citēt
Haiduks:Jonatān, kaut kas neiet kopā ar taviem vārdiem :D:D:D

Haidūk, mums laikam atshkjiriigas prasiibas.. jo paargaaju deelj taa, ka tur kur nebij zonas kad biju T2, LMT bij zona, utt utt, aarzemju tarifi ar man draudziigi, nets vispaar haljavnijs..
Publicēts: 30.10.09 00:02
 citēt
Mandalay:Mavi, par tiem specdienestiem - sitadus sikus jau neviens neko neizseko.

nav jau jāizseko. Šitādos miestos tak viens par otru zin ko brokastīs ēduši, nemaz nerunājot, ja kādam pēkšņi uzrastos pagalmā bedre... protams, novērojuši vienas otras principiālas dāmītes ārdīšanos, vietējie mentiņi labāk izvēlas sašutumā pūst un elst nekā godīgi pateikt - visu zinājām, tikai tas likās pārāk mazsvarīgi, lai kādu ziņu līdz rīgai atpūstu
Publicēts: 30.10.09 00:16 labots
 citēt
nu jā. viltotais meteorīts un tas, ko Stendzenieks par to domā, svarīgāks izrādījies esam par visām lietām. :D
un pilina tam TELE-2, ka nedrīkstot faktus falsificēt - kādus faktus - kā saprotu, viņu pirmats teksts "OK, nav meteorīts, pajokojām!". :D TELE-2 takš nav ne valdība, ne banka, ne ziņu aģentūra. :D
Publicēts: 30.10.09 08:22
 citēt
Jonatans:
Haiduks:Jonatān, kaut kas neiet kopā ar taviem vārdiem :D:D:D

Haidūk, mums laikam atshkjiriigas prasiibas.. jo paargaaju deelj taa, ka tur kur nebij zonas kad biju T2, LMT bij zona, utt utt, aarzemju tarifi ar man draudziigi, nets vispaar haljavnijs..

Kad muldi, tad ar mēru muldi.
Braucām uz Saldu divi firmu pārstāvji, un visu laiku zvanījāmies... man Tele, viņam Lmt... 1:1... abiem bija zonas pārtraukumi dažādās nomaļākās vietās, bet viņam bija lielāka ziepe :D, paņema ar ātrumu 120... gribēja pazvanīt vajadzīgajam cilvēkam, bet zonas nebija :D:D:D (starp citu manā pagrabiņā zona ir atkarīga no mobīlā tel spēka, nevis no operatora :D )
Un tagad pastāsti par to kvalitāti,
un ja ausī tiek likta sudraba "lapša" :D, ja tā, tad Lmt ir pārāks
Vienīgais rādītājs ir maksa par paveikto pakalpojumu!!!
Publicēts: 30.10.09 09:50
 citēt
Es domāju,ka Tele2 un LMT klientu nesaskaņas varētu būt par iemeslu pilsoņu karam....atmetiet savas pārliecības un dzīvojiet draudzīgi.
Publicēts: 30.10.09 09:53
 citēt
Tā jau i,kā nu kurš to pasniedz! ;) Nemākam vienkārši normāli diskutēt,bez lekšanās un apvainojumiem.Mana personīgā pieredze,velreiz uzsveru MANA ,liek man izvēlēties LMT,copēju un putnoju pa visu Kurzemi un Vidzemi(Latgalē un Zemgalē pašvaki ar forelēm),vienam čomam ir TELE2 un tieši pārsvarā viņu ir daudzkur neiespējami sazvanīt,izņēmums ir tikai viena upe Alūksnes rajonā,lieki piebilst,šībrīža Latvijā,cik dziļi necivilizācijā jāielien lai noķertu kādu foreli.Tad vēl divi vienādi novērojumi,Jangada sagaidīšana un darbavietas Sporta spēles(kāda slodze konkrētajam ,vietējam tornim),vienmēr vairāk čakarējas un spļaudās TELE2 lietotāji.
Cenas? :D Nu vienkārši smieklīgi!!! :D Klienti juridiskās personas ar vairākām rorēm,ja ir tik slinki un nepašantažē LMT ar pāriešanu uz TELE... :D Abi divi operatori(par biti neko nezinu,nav nevienam pazīstamam)torņus sabūvējuši,tagad tikai birst rubuļi par plikām sarunām t.i. nauda nāk bez kapitālieguldījumiem,un tad nevar ģēlas sabīdīt!!!
Ja kādam naudas kā spaļu var turpināt maksāt pēc 10 gadus veciem tarifiem, arī privātpersonas 100 punkti atradīs sev piemēroto variantu piedāvājumu gūzmā.
Jā ,protams, ja kāds dzīvo tajā Alūksnes nomalē,vai vēl kādā man nezināmā un neapmeklētā citā vietā ,kur TELE labāks ,kāpēc ne! ;) Viņam tā labāk un tāpēc nesākšu šo lamāt vai teikt ka šis ņaud! :D :D :D
Publicēts: 30.10.09 10:04
 citēt
Man ir Bite (nevis Biete, bet Bite), esmu apmierināts. Vienīgi Latgales pusē saskāros ar to, ka nebūtu tīkla pārklājums, visur citur - pat labāk par LMT un Tele2 (piemēram, Engurē vienā drūksnājā, bariņā, kur bija visu trīs operātoru lietotāji, man vienīgajam, ar manu Biti, bija zona). ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >