Manus paziņas ir ļoti nopietni skārusi ekonomiskā krīze mūsu valstī, ka viņi ir spiesti pārdot tik nesen pirkto foto komplektu. Mazlietots Nikon D80, komplektā ar Af-S DX Nikor 18-135mm, Sigma 70-300mm DG Macro, 4GB SD Intenso, soma, oriģinālais iepakojums. Garantija ( 1 gads). Cena Ls 550.00 Esot ''izšauts'' ne vairāk par 3000 kadriem. Tiešo kadru skaitu nemācēja pateikt, jo neesot sapratuši kur šo ciparu Nikon'ā var atrast. Savukārt es nemācēju nemaz ieteikt, kur to atrast, jo Nikon'a ''Menu'' man ir tumša bilde. Fotoaparātu lietojuši tikai bilžu radīšanai savam fotoalbūmam. Interesentus lūdzu rakstīt ilze@botto.lv
Augsta? Par mazspaidītu fočuku un kurš lietots tikai ģimenes vajadzībām?! + Sigmas objektīvs (labi, nav jau nekāds izcilnieks, bet tas arī maksāja savu rubli un ne jau 10-it) + soma + atmiņas karte. Kādai tad vajadzētu būt šī komplekta cenai?
wel es savu 80 ar kit objektivu, tamron objektivu, divam somam, divam atminjas kartem , zibeni un sattivu sanaca kopa 600 un viss bija jauns. tas ta salidzinashanai
tigeriic:wel es savu 80 ar kit objektivu, tamron objektivu, divam somam, divam atminjas kartem , zibeni un sattivu sanaca kopa 600 un viss bija jauns. tas ta salidzinashanai
Af-S DX Nikor 18-135mm, Sigma 70-300mm izmantojami tikai kā ķegļi.
Par lietotu D80 ar 4GB atmiņas karti 550 LVL - ir vienkārši astronomisks cipars (vēl jovairāk, dižķibeles periodā, kad D300 aiziet tikai tad, kad nolaiž cenu līdz 400 LVL).
alvils:Af-S DX Nikor 18-135mm, Sigma 70-300mm izmantojami tikai kā ķegļi.
Par lietotu D80 ar 4GB atmiņas karti 550 LVL - ir vienkārši astronomisks cipars (vēl jovairāk, dižķibeles periodā, kad D300 aiziet tikai tad, kad nolaiž cenu līdz 400 LVL).
Nestrīdēšos protams vai šie objektīvi ir ķegļi vai nav. Cilvēki fotografē arī ar šiem un bildes izdodas, un ir kam izdodas daudz labāk kā tādiem, kuriem ir nezin kāda ūber super tehnika.
Beigu beigās, uzskatu, ka cipars nebūt nav astranomisks, lai gan manis piedavātajā, saimniekiem jau ieteicu to nolaist zemāku. Fotoaparāts ir mazlietots. Visa problēma ir iekš pirktspējas. Es tagad D300 nevarētu nopirkt arī par Ls 200, bet vai tāpēc es saku, ka cipars ir astranomisks. Ir cilvēki, kuri vēl var ko nopirkt, bet tas nenozīmē, ka man cena būtu jānolaiž būtiski zem pašizmaksas, ja nu vienīgi ir vajadzīgs kāds latiņš tā, ka acīs cērtas.
IR PIEDĀVĀJUMS jāgaida pieprasijums , tas arī viss Atbilstoši no FINANSU SPIEDĪGUMAM cena variēsies atbilstoši maksātspējīgam pieprasījumam , tā es domāju Istenībā domāju princips kā Lombardos esot , CENA par jebkuru nopietna paskata [Melna] foto tehniku 200-250Ls par komplektu . JA VAIG PĀRDOT , visos parejos gadijumos GAIDAM SAVU PIRCĒJU
Es varu nopirkt,bet domāju,ka aiz līdzcietības vien, Nikon nepirkšu.Diezgan bieži cilvēki jautā man par tehnikas iegādi,es arī iesaku pirkt lietotu,bet ja lietots ir ar konkurējosu cenu.
varbūt tad labāk tirgot stiklus un kameru atsevišķi?! manuprāt tas varētu sanākt reālāk... kādam jau vienmēr savajagas kādu pudeļdibenu (jo rocība par īsu kam labākam).
Pauliic:digitālajā ērā fototehnikai cenas krīt ļoti ātri, diemžēl.
protams var arī paveikties - komplekts nav slikts un kāds arī nopērk pa šo cenu.
450ls būtu reāla pārdošanas cena, pats gan neesmu pircējs
šajos laikos, grūti pat par pusi no reālās cenas pārdot... , pa 550 latiem, es varu nopirkt sev audi coupe labā stāvoklī, bet ar fočiku pa 550 ls es uz skolu neaizbraukšu