Bumerangs:mja.. ši ir samilzusi problēma Latvijas fotoindustrijā
Foto INDUSTRIJA tadas problemas NAV un nekad nav bijis , taču šo lietu ir jāzin un jāņem vērā stradajot, lielos kantoros ir dzelžaini noteikumi KĀ strādā ar cilvēkiem neatkarīgi no viņu dzimuma. Noteikumi kā strdā ar bērniem un pusaudziem , aizdomīgiem cilvēkiem utt. Tie kas strada profesionāli šadas lietas gadās ļoti reti , asistenti grimmētāji bars ar cilvēkiem apkart. Ir gadijušies 2-3 gadijumi pa visu vairāk kā 20 gadu kerjēru un tukstošiem klientu. A tā ka sieviškis grib piedzīvojumus tas nav nekāds retums taču man ir savi paņemieni kā atšķirt "Vēlmes" no "Teātra" pietam gana vecss esmu lai gluži trakas tīnītes kurām visbiezāk hormoni trenkā ap kaklu nekristu Man patīk sievišķigas sievietes ar visām savām vājībām , ļot normāl ja sieviete mēģina izaicināt tas manuprāt ir dabiski tik jāzin kā atšķir šie izaicinājumi un spēles no REĀLIEM piedāvājumiem Piemēram indivīdu kurš isstās pēc piseklīga pāva un uzvedās glumi grēks būtu nepaķircināt un beigās atstāt ar garu degunu
Pēc pāris dienām iešu fotodomā bildes skatīt varu derēt, ka šitas topiks dos lielu birumu Gudra kolekcijai... Palasiet donu Žuanu ... kam gāja sliktā slava pa priekšu, pie tā visas steidzās Daudziem debatētājiem atliek bildēt tikai ainavas un putniņus