Haiduks:Daudziem debatētājiem atliek bildēt tikai ainavas un putniņus
A tas ta ka būtu pēdējais, ko var darīt?
Lai tas paliek tiem, kuriem otra pusīte neļauj , bet te tēlo baigos specus... ... liekiet savas meiteņu bildes pret Gudra meiteņu bildēm, un tad uzvariet viņu , ne te tukši muldēt, ... bet Gudris ieliek jums dakšu !!! Bet lai to saprastu nepietiek ar lielu objektīvu, kuru reklamē blogā, vajag smadzenes
Tēmats sāpīgs ir tev Sender, tu izmisumā jautā, vai tikai kads cits naf izdrāzis vairāk par tevi Senders (C) <Gudri, pasakii godīgi - Tu kādu no modelēm vispār esi izkniebis? Nu tā, tīri lai saprastu kāpēc šitādi topiki jāsāk?! > Vot tā jaunais perdelīt Mana atbilde uz šo tēmu bija : <nekas naf samilzis Daži ar novirzēm no normālās domāšanas izdomā šādas tēmas, un Gudris ielika dakšu > arī tev
В Москве задержан мужчина, который подозревается в попытке продажи органов 18-летней манекенщицы. 29-летний мужчина представился потерпевшей директором модельного агентства и пообещал помочь ей с работой, но чтобы получать высокие гонорары запросил у девушки справки о состоянии здоровья. На самом же деле мужчина намеревался продать органы девушки за 100 тысяч евро. Его задержали в момент передачи денег возле одного из ресторанов на Ленинском проспекте. Мужчине предъявлено обвинение по статье 127 "Торговля людьми в целях дальнейшей эксплуатации".
Senders:Haiduk, jautājums beidzto tev (pirms tam patiesībā es ar Gurdi runāju, starp citu) - Tu rubī fišku, ko tu īsti raksti, vai tas jau ir tikai refleks?
, bet tu rubī??? Es savu pateicu- esmu pārliecināts, ka Gudris jums ielika dakšu. Bet metaties virsu ar savam gudrībām- paspīdēt gribat ar zināšanām, kas naf pa fotolīniju Un nemēģini kādam iestāstīt, ka Gudris par jums nesmejās (tas ir, ka vi'ņš naivi, nezinoši ielika šo topiku )
A nafig uz pers. apvainojumiem jāiziet? Sender? Kas Tev noticies? Kur tāda pārliecība par Haiduku? Klāt biji? ;P A kā ir ar pašu? A varbūt te taga visiem skauž, vai kā?
Es savu pateicu- esmu pārliecināts, ka Gudris jums ielika dakšu.
Esmu pārliecināts, ka viena daļa domā, ka Gudris kā cilvēks vēl nemaz nav piedzimis. Un kas no tā? Haiduk, esi godīgs, tev tā meiteņu tēma ir ļoti svarīga. Citiem nav, jo viņi neprot strādāt ar neprofesionālēm, vai nejūt patiku taisīt kadrus, kam pēc gada nebūs nekādas vērtības, jo aiz tiem sekojošā līdzīgu kadru masa jebkuru sasniegumu būs nonivilējusi. Portrets, kas atspoguļo garas kājas, ir viegli pārsitams ar citām garām kājām. Cita emocionāla vēstījuma tur nav. Atņemt tev to - un kas paliks tavā albumā? Praktiski nekas. Lūk, arī visa tava un citu interese. Foto nav tikai putni, daba un meitenes. Ja tev vispār ir foto, nevis patīkamas komunikācijas, pieredze.
P.S. Kā tad ir ar to Fotomuzeja piedāvājumu izstādīt savus darbus? Ir kāds pieteicies un PIEŅEMTS?