forum.gif
http://www.kenrockwell.com/nikon/50mm-f12.htm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / http://www.kenrockwell.com/nikon/50mm-f12.htm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.10.09 19:16
 citēt
Es ar šamo tirgoju - krīze kā saproties. Vai arī mainu pret kādu 1.4 AF. Nav vairs tas asums acīm. Spožs portretnieks. Labākais, kas Nikonam - nav kam nosprāgt, ja nesadauza fiziski. PM
Publicēts: 26.10.09 19:29
 citēt
mainu pret 50 1.8 (loti labs asums)
Publicēts: 26.10.09 19:42
 citēt
O jā, 1.2/50 ir elegants stikls.Uz vaļeju caurumu līdz kādi 2 jim piemīt zīmējums,uz ciesākiem caurumiem afigenna ass.Mīnusi tādi ,ka uz vaļeju caurumu pagrūti trāpīt asumā,dinamiskām lietām labāk ko citu,bet nu zīmējums toties...
Publicēts: 26.10.09 19:57
 citēt
Tā ir - pat šamā stikla dēļ biju sadomājies likt fočukam "kaķa aci" lai varētu asumu uzlikt līdz centimetram. Nav vairs to aču, kas bij jaunībā. Šeit stāsts krieviski: Добрый день! Я второй владелец этого объектива. Приобрел его у одного фотографа из фотоагенства. Он продал мне его по причине выдачи ему нового. Покупал его с целью вложения денег, сейчас они потребовались поэтому выставил на продажу. Объектив очень хороший. С момента выпуска этой модели лучше оптики у Никона не появлялось (к сожалению). На открытой диафрагме слегка софтит, Но это наблюдается у всех даже суперсовременных объективов.Царапин на стеклах и пыли в нутри не наблюдается. Есть бленда HR2, отдам в подарок. На счет гарантии, объектив вечный так как не страдает наличием электроники. Купил за 250 латов. Эту же сумму хочу получить обратно, просто стало коротко с деньгами,так бы не продавал. Tā ka esmu trešais lietotājs, kurš gada laikā kādas piecas bildes uztaisījis.
Publicēts: 26.10.09 20:00
 citēt
P.S. Bet tā čakarējies nēesmu ne ar vienu stiklu! Mellā naktī! Puteņos un tumšos kaktos. Ar aci saredzēt grūti, bet šamais redz… Ilgojas pēc saimnieka, kam kļūtu par pamatobjektīvu!
Publicēts: 26.10.09 20:31
 citēt
Droši vien apskatījāt cenas e-bajā. Es arī savulaik apskatīju. Tās nemainās, kā kompjiem, jo nekā elektroniska tai stiklā nav. Tikai optika. Pilnai vai crop matricai. Pagaidām trīs pretendenti - bet nav vairāksolīšanas - priekšroka maiņai pret 1.4 af ar piemaksu.
Publicēts: 26.10.09 21:59
 citēt
par kādu piemaksu iet runa,ja pretī lieku f1.4
Publicēts: 27.10.09 10:00 labots
 citēt
www.adorama.com...

www.adorama.com...

Jolan:par kādu piemaksu iet runa,ja pretī lieku f1.4

www.ss.lv...
Ja latus simts no šīs maiņas neiegūstu, tad labāk lai paliek pie manis.
Publicēts: 27.10.09 14:13
 citēt
kāds cipars tiek prasīts?
Publicēts: 27.10.09 14:20 labots
 citēt
250Ls - un tas ir godīgi - tas ir to vērts. Kā reiz taisos ielikt SS sludiņos un nopirkt 1.4 par 140Ls
Publicēts: 27.10.09 14:25
 citēt
Ja 50/1.4 maksā 140 (tiešām tik lēts palicis?), tad 250 par vecu 50/1.2, kam pat nav AF, tomēr nav godīgi (respektīvi, ir dārgi). Manuprāt.
Publicēts: 27.10.09 14:25
 citēt
alvils:kāds cipars tiek prasīts?

kam tev shaadu mf gaisho fixu? iekjer kaadu fantastisko tamrona zuumu. tie tak esot izcilnieki.
Publicēts: 27.10.09 14:31
 citēt
alvils:Ja 50/1.4 maksā 140 (tiešām tik lēts palicis?), tad 250 par vecu 50/1.2, kam pat nav AF, tomēr nav godīgi (respektīvi, ir dārgi). Manuprāt.

AF nav, bet zīmējums ir. Man ir kaudze ar stikliem, kam ir af, bet zīmējums nav. Un labi, ka nepērk neviens par šo cenu - tas nozīmē, ka dzīvosim ar viņu kopā. Tamrona gan neviena nav…
Publicēts: 27.10.09 14:33
 citēt
alvils:Ja 50/1.4 maksā 140 (tiešām tik lēts palicis?), tad 250 par vecu 50/1.2, kam pat nav AF, tomēr nav godīgi (respektīvi, ir dārgi). Manuprāt.

www.ss.lv...
Publicēts: 27.10.09 14:33
 citēt
zo:
alvils:kāds cipars tiek prasīts?

kam tev shaadu mf gaisho fixu? iekjer kaadu fantastisko tamrona zuumu. tie tak esot izcilnieki.

zo, ZObojies ZObodamies, ZOsis var arī arī zo tamronu sabildēt, kstatji esmu ZOsis (pelēkas ar orandžiem knābjiem) ar tamronu bildējis. :D esmu arī ZOlīdi pabildējis, arī studijā, ar 50 gadus vecu nikkor MF 35mm f/2. var jau visu ko. jautājums, cik maksāt par vienu vai otru līdzekli, konkrēta rezultāta iegūšanai. to 35nieku es nopirku (tāpat arī pārdevu) par 15 Ls. Tamronu neatceros vairs, par cik nopirku, bet par apmēram (vai mož arī bija tieši) 200 Ls pārdevu. Labprāt paņemtu paspēlēties Ai-S 50mm f/1.2, bet ne jau par 200 Ls. :)
Publicēts: 27.10.09 14:35
 citēt
Pterodaktils:

[url=http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/objectives/hexof.html

hmm.]http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/objectives/hexof.html

hmm.[/url] varētu nopirkt. vienīgi nikon bodija šobrīd nav, laikam vispirms jāiepērk tas kkāds. :D
Publicēts: 27.10.09 14:37 labots
 citēt
alvils:Labprāt paņemtu paspēlēties Ai-S 50mm f/1.2, bet ne jau par 200 Ls. :)

Paspēlēties vari arī par smieklīgām naudiņām - teiksim 10Ls par nedēļu. Tas nav biznesa plāns un nenozīmē, ka katrs varēs šmo izīrēt uz nedēļu par 10Ls.
Publicēts: 27.10.09 14:43
 citēt
Man foto kā tāds ir vairāk vai mazāk spēlēšanās. Bizness nē.
Publicēts: 27.10.09 15:06
 citēt
alvils:Man foto kā tāds ir vairāk vai mazāk spēlēšanās. Bizness nē.

Tā arī biju domājis - kad ir noskaņojums paspēlēties, samaksā 10 ls un spēlējies ar šo stiklu kādu nedēļu.
Publicēts: 27.10.09 15:17
 citēt
Tu par 10 Ls to iedosi uz nedēļu? :)
Publicēts: 27.10.09 15:19
 citēt
droši. Atstāj tik ko lidzvērtīgu ķīlā, kaut vai klucīti zelta. Varbūt pat tos desmit latus neprasu.
Publicēts: 27.10.09 15:21
 citēt
o.k., kad nopirkšu bodiju (ja tas būs nikon), uz kādu nedēļu paņemšu no Tevis, paspēlēties. ;)
Publicēts: 27.10.09 15:30
 citēt
alvils:o.k., kad nopirkšu bodiju (ja tas būs nikon), uz kādu nedēļu paņemšu no Tevis, paspēlēties. ;)

Nēesmu nekads nikon dīleris, bet varu iedot paspēlēties arī d90 korpusu un kaudzi stiklu. Pat zibspuldzi - labāk gan pie manis mājā, bet var sarunāt arī kādu citu variantu. Varbūt. Vienīgi jāievāc par tevi ziņas pirms tam.
Publicēts: 27.10.09 15:39
 citēt
Nē, bodiju nevēlos aizņemties/īrēt. Pērku D200 vai D700 vai arī nē. :)
Publicēts: 27.10.09 16:32
 citēt
alvils:Nē, bodiju nevēlos aizņemties/īrēt. Pērku D200 vai D700 vai arī nē. :)
Kā zini - pats liels!
Publicēts: 27.10.09 21:34
 citēt
labāk jau sapērkaties jaunas fļeškas un emmpetrišku pleijerus - kota šitādus vecus krāmus
Publicēts: 27.10.09 21:40
 citēt
palasīju ss.lv sludinājumu.Nepiekrītu par asumu-man uz 50/1.4 asums ir uz pilnībā atvērtu caurumu.
Publicēts: 28.10.09 10:58
 citēt
fandango:Šis ir objektīvs, kura dēļ būtu vērts piepirkt klāt D7, tieši macro darbiem. kropotā matrica, diemžēl, nebūs īstā, kas atspoguļos objektīva lieliskumu pilnībā.

Makro te pričom?

Savejo ņēmu par 250,bet svežoku iepakojumā.Vienīgais kritērijs pērkot bija,vai zīmējums patīk vai nē,ši iemesla dēļ atteicos no 35/1.4 iegādes.Jis ar D700 labāk saskanēs,jo uz vaļēju caurumu ir jūtama vinjete,kas manuprāt piedienas šī objektīva zīmējumam uz 1.2-1.4.Ja to vinjeti mazmatricas aparāts apgriezīs,tad bilde kopumā zaudēs.Ir vēl viena draņķīga īpašība šim objektīvam,uz vaļeju bildētas bildes jādrukā vismaz 30x45,jo pie vaļejas diafragmas asai bildei pa virsu ir uzlikta drusku izplūdusi un lai to efektu redzētu bildē,bildei jābūt palielai.
Publicēts: 28.10.09 13:56
 citēt
Pārdots.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):