SX100IS vadība nav gana ērta manai gandrīz trīsgadīgajai sīkajai, bieži jūk pogas. Tas "rullē un piespied". Zibspuldze arī ar roku augšā- lejā jāvelk...
Lelles tiek fočētas biezā slānī, taimeris arī ir apgūts. Liekas, ka štelle sīkajai patīk riktīgi!
Varbūt kāds pārdod kaut kādu nelielu ixus vai pentax vai olimpiņu izturīgo, var bez zūma? Vēlams bez izlecošās zibspuldzes?
Es pirms krietna laika, kad sīcim bija kādi 2 gadi, tad par sviestmaizi iepirku Sony p41. Ideāls verķis, jo nav zūma un līdz ar to arī nav ko salauzt un vienkāršāk lietot. Arī no smiltīm īpaši nebaidās. Ja nu kas labāks, tad pilnīgi hermētiskie apārati. Tā ir , bērniem tās lietiņas patīk, tikai bieži bija tādi gadījumi, kad nāca pie manis un teica, lai mainoties ar viņu - spogulene interesantāka
Manējais 2,5 gadīgais lieto 300.D un nav pat ne reiz vēl zemē nojājis pakāru kaklā lai staigā , bet mammu ommu sunjus kakjus pukjes saknipsejis kaudzi Viss sākās ar to ka piefiksējām ka muteres usstādijumu bildēs gadās lieki kadri tur ar pusgraustiem āboliem un bulkām , beigās piefiksējām ka šams pienāk noliek to kass tai brīdi pie rokas uzmanīgi pielavās pie staiva panem PULTI un palaizj , tad tikpat veikli aiztinās Nacas iedot pasjam savu Focjiku "Paspiest" nu spaida tik savējo
Lunis:Manējais 2,5 gadīgais lieto 300.D un nav pat ne reiz vēl zemē nojājis pakāru kaklā lai staigā , bet mammu ommu sunjus kakjus pukjes saknipsejis kaudzi
hahāā!! labais! tik varētu būt bik neērts turēšanai, tāds paliels..
Lunis:Manējais 2,5 gadīgais lieto 300.D un nav pat ne reiz vēl zemē nojājis pakāru kaklā lai staigā , bet mammu ommu sunjus kakjus pukjes saknipsejis kaudzi
hahāā!! labais! tik varētu būt bik neērts turēšanai, tāds paliels..
OT TUR tā fiška , šis NIELIEK UZ GALDA KRESLA vai zemes , pats pielien klat un SPIEZJ! Visintresantākie ir visādi Sunju kaklu kadri . NO ZEMES Bet tā parasti sjim ta kamera kala isā siksnā un sjis Pagriezjās un spiezj , tāpat kā es NESKATOTIES kamerā bet tik pagriezjot "Uz to pussi"
cik pozitiva teeema manas draudzenes siikaa arii kados 3 gados baigos shedevrus taisija. staigaja pa darzu un chikaja visu pec kaartas, pec tam skatijamies kompii un domajam,ka mums laikam tas krutas izdejs ir vienkarshi nodzertas sikiem baiga fishka!
Nopirku 95 IS. Bišku palēns AF, ne vienmēr sīkā var sagaidīt, kamēr nofokusējas, reizēm spiež ātrāk.
Mani pārsteidz fakts, kuru sen jau esmu piefiksējis, ka bērns kadrējot NEKAD nenovieto objektu (lelles galvu, piemēram) centrā, kā to dara 100% pieugušo, kuri nav interesējušies par pareizu kadra veidošanu, bet ievēro malu harmoniju...mistika!