Visu laiku nerakstīju, gan jau tik un tā apņirgs, bet nu lai ... Lieta tāda, ka bija vasarā konkurss uz fona bildēm priekš jaunā Windows 7 latviešu versijas, kas iznāks šonedēļ. Nu it kā trīs bildes manas būs, bet jūtos tā ne visai. Šodien biju parakstīt līgumu uz Microsoft Latvia. It kā skaitās, ka reklamē fotogrāfus, bet norāde būšot, ja fona bildei uzspiež uz "Properties" jeb parametri. Nu nez, pats nekad bildēm neesu skatījies. Teicu, ka gribu - lai man Windows uzdāvina. Diemžēl pasaulē skandinātās diezgan bagātās firmaspārstāve teica, ka nav iespējams. Dabūju nekur vērtu pildspalvu, 3 nozīmītes un lētuci piezīmju blociņu. Sajūta, ka tā ne visai, lai gan no otras puses - manas bildes tur būs (jau ir un neparakstīšanas gadījumā nebūtu). Nu tā lūk... Ko domājat Jūs ?
klau, a kad bildes iesniedzi, MS solija tev naudu vai Windows? domaju ka nee. nejau Windowsa MSam zhel zhel bet kompanija censhas but godiga: iespejams apsolot Windows jau sakuma tavu bilzu tur nebutu. bet ja tev tiesam shkiet ka viss nav godigi, varu palugt lai ar tevi sazinas kads no MS...
Taa laikam izskataas. Mans apreekins sekojoshs => konkurss ielikts lapaa, kur nevar iemaldiities kaads profesionaalaaks vai prasiigaaks fotograafs liidz ar to ar taadiem kaa es vieglaak tikt cauri. Nezin vai kaads no profiem buutu ko taadu pielaavis. Nu man it kaa drusku prieks, lka ir, bet kaut kaa nav galiigi gandariijuma. Soliija T-kreklu, pat to neiedeva. Smiekliigais ir tas, ka es ikdienaa dabuu nonjemties ar vinju produkcijas izplatiishanu un Windows 7 lietoju no oficiaalaas izmeeginaashanas saakuma. Windows Vista 64bit dabuuju seminaaraa.
Redz, sazinaashanaas uzticieeta taadai kaa dezurantei no Microsoft Latvia. Liigumaa vienaa punktaa bija uzsveerts, ka nebuus atliidziiba. Bet pirmajaa punktaa jociiga fraaze "Jūs piešķirat Microsoft(-am) vispasaules, bezmaksas, pilnībā apmaksātu, pastāvīgu, neatsaucamu licenci, kas attiecas uz, bet ne tikai, Microsoft Windows 7 Tēmām" (Uzmaniibu uz bezmaksas, pilniibaa apmaksaatu. Nevajag, lai Microsoft sazinaas, negribu kashkji, gribu, lai taas bildes tieshaam tur buutu. Es jau parakstot liigumu esmu visam piekritis. Muusu firma Tukumaa - esam Microsoft partneri un ar sazinaashanos nav probleemu
nu nezinu, manuprat tomer kruta ka tiesi tavas bildes bus defoltaja backgrounda, pietam opsistemai kas gadus 5 bus vadosaa tirguu. par t-kreklu - kur tas tika mineets?
T-krekls tikai minets mutiski Redz backgrounds - to jau neredz, ka mana bilde. Lai apskatitos tajaa Windowsaa nedz kur jaiet, lai redzetu, kam ta bilde. Lai jau paliek. Es jau pazinjam varu teikt reku bilde Ja pats nesakrashu Windowsam naudu - taa arii neieraudziishu
Ne Shadow, paldies - parunajos ar Jums visiem, uzzinaju Jusu viedokli, nav nekada aizvainojuma. Man pec agraako temetu lasiishanas vieniigi likaas, ka par mani smiesies. Nav jau no manam bildem nekas ipashs. Tapec jau ta ipashi negribejas raxtit, vienkarshi gribeju zinat citu viedokli.
Apsveicu! Tomēr tas ir neapšaubāms panākums. T-krekls jau būs novazāts, Win7 gan jau pratīsi sev uzlikt, būtu naudiņa, sen būtu nodzēris... bet vot tas ka bekgraundu komplektā Tavas bildes būs, vot tā ir ģēla! (es gan nebūšu mērķauditorija, bet kādreiz palūrēsim) Starp citu: ieliec Repotāžās, kurās tieši bildes iesūtīji!
Diviem tīņiem palīdzēju atlasīt bildes šim konkursam... tie abi, baigi priecīgi, kā saņiema pa MS bloknotei ar pildslpalvu un nozīmīti (bildes šiem bija starp 333-444 pēc FB nemasturarbaiteru "vērtības")
cik nu visas, ja sapratu runa ir par Win7 latvisko versiju (busim precizi). bildes liek ar tagu [ img] links uz bildi [ /img] (izdzes atstarpes). anyway grats velreiz
HDR nelietoju vispaar. Foceeju rezhiimaa M. Varbuut taa bilde drusku sabojaata ar Raw atveershanaas briidii clarity vai arii drusku shados un higlights
Bildes foršas, man personīgi patīk- tādas riktīgi windowiskas Par mārketingu- taisi no defekta efektu. 1. Ko tu te stāsti, ka gāji un pa bildi iedeva blociņu un neiedeva krekliņu? Man domāt tas tev bija jāpasniedz apmēram šādi: Bila G. kantoris izsludināja konkursu uz W7 bildēm, aizsūtīju, uzvarēju. Pašam tā īsti nepatīk, māku vēl labāk, bet ja nu no visiem piedāvājumiem paņēma manu, tad tomēr Bila G. kantoris labāku neatrada. Cik samaksāja? Sorry, līguma konfidencialitāte, nelien svešā makā. 2. Tu esi Microsoft partneris? Tikai pasaki, ka visi tavi klienti vēl nezin, ka viņiem būs ekskluzīva iespēja ne tikai saņemt no tavām rokām W7 (tikai 10% dārgāk kā citur , bet vēl ar tavu kā W7 līdzautora autogrāfu!!! Tu esi autoru sarakstā!!! A kuram interesē, ko kurš autors darījis? Tu esi W7 autoru sarakstā!!! 3. Tad, kad kārtējo T-kreklu izmet lupatās un mazgā mašinu, grīdu, vienalga ko, man ir pilnīgi vienalga, ka tas ir Windows vai kāda cita brenda reklāmkrekliņš, pēc kāda laika tā ir tikai lupata...
2r:Par to autoru saraxtu - diez vai ta ir Sleedzot aaraa datoru paraadaas titri ar visiem autoriem un maneejais varbuut tad neparaadiisies
Klausies, beidz vienreiz to latvisko gaudošanu!!! Tev ir nevis jārāda, kur NAV tavs vārds, bet ir jārāda, kur IR tavs vārds! Mani neinteresē, kas tur rādās slēdzoties ārā. Man interesē, vai tas džeks nelielās, ka viņa vārds ir W7 sarakstos... Un ja ir, tātad nelielās, NU MOINS!!! P.S. Mans vārds nekur nav, ko man tagad skriet apkārt un visiem rādit kur es neesmu?