forum.gif
Par 3 bildēm Microsoftam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par 3 bildēm Microsoftam
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.10.09 22:49
 citēt
Ok. Aizradijums pienjemts :)
Publicēts: 26.10.09 22:54
 citēt
Uldis... neskrien gan... sāc ar atpazīstamu profīlbildi vismaz...
Publicēts: 26.10.09 23:04
 citēt
Eltons:Uldis... neskrien gan... sāc ar atpazīstamu profīlbildi vismaz...
:) Nu gan uzbrauci!!! Vai tad tev nepietiek ar tām reizēm kad saskrienamies? Vēl te rēgoties vajag? :) Vispār, kaut kad plānoju par PS pieteikties, tad arī parrrrrrrrrrrrrunāsim... :)
Publicēts: 26.10.09 23:33 labots
 citēt
Pilna pasaule ar reliktiem vientiesjiem , es to vienmer saku cilvekiem kuriem savulaik maksajam simtos Ls meramus honjus par lietam kuras ciri sjiem nemusji par beivu un pat ar piemaksu. Reiz man kāds loto gudrs REDAKTORS atklāja PAR BRĪVU viemēr ir ĻOTI DARGI tas grauj biznesa prestīžu un degradē produktu:):) Par BRĪVU vai MAZU NAUDU var piedalīties ar labdarūbu saistītos projektos , SUPER KOMERCIJAS laucinā cilvēks kurš ko dod par brīvu SAUCĀS IDIOTS :):) Zinot kādi "Ģeniji" vada daudzu lielu arvalstu kompānikju Latvijas filizāle nemaz nebrīnos ne par "TELE 2 marketingu" ne par "Microsoftu" ne par daidziem citiem :) Sādi gājien nes kapitālus zaudējumus gan prestīžā gan finasēs viņu mātes uzņemumiem , to es zinu reiz šancējot ABĀS "Pusēs" :):)
Publicēts: 27.10.09 00:09
 citēt
Pirms piedalījies konkursā tak varēji izlasīt noteikumus. Gan jau, ka bija minēts, ka uzvarētājam paspiedīs roku, iedos pildspalvu un ;laus justies lepni. ;)
Publicēts: 27.10.09 01:00
 citēt
es te padomāju. diez, vai tiešām kāds no ļaužiem, kas paši fotografē, lieto ORIĢINĀLO ekrāna bildi???

par ko tad cepiens? lai latvju kantoržurkām tiek tas smukums!
Publicēts: 27.10.09 01:33
 citēt
Kaapeec:es te padomāju. diez, vai tiešām kāds no ļaužiem, kas paši fotografē, lieto ORIĢINĀLO ekrāna bildi???

par ko tad cepiens? lai latvju kantoržurkām tiek tas smukums!

Zini ja strada kantori tad ipzasji savu drazu kaste napastpiepsi , atliek priecaties par to kas ir . Vinīgi es nekad nezmantoju KOMERC produktu adaptāciju Latviešu valodā jo JOCĪGI bet viņas visas kā viens ir NEJĒDZIGAS , bet nekomerciāliem produktiem kautkā jocīgi PARSVĀRĀ LABAS @ ĻOĢISKAS. Joprojām izmantoju XP PRO legālu un Angliski jo VISTA ir vienkarši nejedzīgi neintuitīvs produkts ,un 2003 Ofissu Angliski jo REDZ 2007 man jau DEVA TIKAI LATVISKI un tas bij vienkarši nelietojams deļa stulbas adaptācijas. Piemēram TILDE var saviem produktiem NOPIRKT par ļoti labu naudu LATVIJAS BILDES bet monstrs MS nez kāpēc vēlās "Dot iespēju" jeb apjāt muķīšus , nemaksā piķi iedod sabu softu un ZOLŌDI bet preincips IETAUPĪT un zīmuļiem taču neaizmirst pamatīgi PRĒMĒT SEVI ar piķi kas domāts "Projektiem" tas ir vispārējs LV ieredniecības princips LAI KUR arī šie būtu ielīduši::):)
Publicēts: 27.10.09 02:09
 citēt
2r>
redzi, tādu "bezmaksas ar vispasaules licenci" bildētāju dēļ latvijas fototirgus tiek čakarēts- mums ir visdārgākā aparatūra pasaulē un viszemākā samaksa fotogrāfam no mēdijiem, tā kā paldies tev!

tīri čomiski- ir jau forši tādu pačotu, bet loxs tu esi, ka visas tiesības esi atdevis. par xp īru pļavu vien bija atlīdzība sešos ciparos raxtāma.

joprojām palieku pie xp un ikdienā Mac,tā kā tavus garadarbus man neredzēt :(
un uz pc vispār man stāv pelēkā skala uz d-topa, lai acis nečakarētu

Kaapeec> vai tiešām tie, kas fotografē lieto ekrānbildes VISPĀR?
Publicēts: 27.10.09 07:42
 citēt
nu nezinu, kas ir "ekrānbilde"? ir zināms pikseļots laukums, kur mētājas visādas ikonas. kā zināms, jebkuram pikselim vienmēr ir krāsa. kaut vai balta. manā gadījumā, pikseļu krāsa un atbilstošs izvietojums attēlo kādu ainavu vai dabas objektu, vai pilsētas skatu, kuru esmu uzņēmis ar gaismasjutīgas matricas palīdzību.
Publicēts: 27.10.09 08:01
 citēt
atceros konkursu..
nebija man smuku bildiisu uz sitiena un nebija ari motivacijas iesutit!
taka nu nezinu!
Win 7 jau vareja uzdavinat...nebutu pa nelegalno jaliek..
bet nu win 7 ir uz uraaaa....
tagad sezot pie vecaa labaa XP sajuta kaa saulaik kad sedeju pie Win 98 un stiligajiem jau bija XP!
Un uzliksana ari neinteresaka!
Win 7 iesaku visiem draugiem un pazinam!
Un win 7 testam liku uz Hp pavillion dv 6000 kam ir tikai 1 gb oparativa un mazais dualais, bet nu gaja necereti labi!
Publicēts: 27.10.09 08:13
 citēt
manā skatījumā tevi pajimela (ru) lielākā kompānija... tagad vini tavu bildi var izmantot tālāk, un varbūt (jāskatās līgumā) pat pārdot tālāk...
Publicēts: 27.10.09 09:05 labots
 citēt
Paga, paga, profesionāļi...
Kuŗ jūs agrāk bijāt?
Cik atceros, jautājums par piedalīšanos šajā konkursā tika cilāts.
Vajadzēja strikti un viennozīmīgi nolemt: NEPIEDALAMIES UZ TĀDIEM NOTEIKUMIEM; JA KĀDS TOMĒR IZLEKS, TAD VIŅAM VISPĀRĒJS FUJ!
Ja gribat cīnīties par nesačakarētu tirgu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):