nekas nesanāk bonusā...ja nu vienīgi grips. 24-70=500ls 70-200=max900ls 1,4 ext.=150ls kopā 1550ls 5d=650ls labākais,ka komplektam vairs neviens neprasa slēdža resursa nolietojumu. Alvil,man jau bija vienalga,būtu ņēmis arī ar IS,tomēr,kad pirku jaunu,tad izdomāju,ka par starpību varu nopirkt vēl 135f2(nedaudz piemetot)Roku trīcēšana nav mana vājā puse,jo nav pohas un neskaitāmus gadus trenējos šaušanā pa skrejošiem mērķiem.Pirkumu nenožēloju.
ekoists:24-70=500ls 70-200=max900ls 1,4 ext.=150ls kopā 1550ls 5d=650ls
Atkal pārdalu viedokli. 24-70= max600ls, min400ls 70-200=max1000ls, min600ls 1,4 ext.= max150ls, min 70ls 5d=max650ls (jo jaunu iepakojumā jau par 750 var dabūt), min400 (nesen viens tika par 500 pārdots)
Cik saprotu, Lux Ferre nesteidzas ar tirdzniecību, nedeg, nespiež utt, atiecīgi min. var ignorēt, bet max neviens nemaksās, dižķibele tomēr.
Luxferre-saliec cenas atsevišķi,uzreiz būs kustība pm.Tā jau nav ,ka neviens nepērk neko.krīzes laikā tieši otrādi,cilvēki tērē naudu,lai iepriecinātu sevi kaut kā.Es šogad neskatoties uz krīzi,esmu nopircis 3 objektīvus un vēl viens ir padomā tuvākajā laikā.Kādreiz visi gandrīz pirka līzingā,tagad pērk tie kuriem ir nauda un kuriem tās mantas vajag.
Luxferre:Patreiz neredzu nopietnu interesentu uz 70-200F2.8L IS
Diez gan dīvaini. canon 70-200F2.8L IS II tak ir pats pats! un veikalos nemaz nav tik viegli dabūjams... Te tiek faktiski JAUNS piedāvāts par lētāku naudu, bet neviens nepiesakās. Dīvaina (vai nabadzīga) tā fotobloga tauta...
Luxferre:Patreiz neredzu nopietnu interesentu uz 70-200F2.8L IS
Diez gan dīvaini. canon 70-200F2.8L IS II tak ir pats pats! un veikalos nemaz nav tik viegli dabūjams... Te tiek faktiski JAUNS piedāvāts par lētāku naudu, bet neviens nepiesakās. Dīvaina (vai nabadzīga) tā fotobloga tauta...
Alvils vai vari parādīt vietu kur 24-70 par 400ls var dabūt un 70-200 ar IS kaut vai veco versiju par 600ls. Nesauc smieklīgas cenas. Protams, vienmēr var kaulēties, bet nu ...
Andreass:Alvils vai vari parādīt vietu kur 24-70 par 400ls var dabūt un 70-200 ar IS kaut vai veco versiju par 600ls. Nesauc smieklīgas cenas. Protams, vienmēr var kaulēties, bet nu ...
Ja varētu permanenti, ilgtermiņā kkur dabūt par tādu cenu, tā vairs nebūtu minimālā (kritiskā, krīzes utt utcp). Tāpēc jau es sadalīju viedokli par cenām. 24-70 ne visai sen (pēdējā mēneša ietvaros) viens pārdeva par 400,- LVL. Par 70-200/2.8L IS 2 tiešām laikam Tavu aizrādījumu jāņem vērā, jo tā cena izzīsta no pirksta, pareizāk sakot pielīdzināta pēc analoģijas, bet tik lēti šo stiklu vēl neviens nevienam (cik man zināms) nav pārdevis.
Andreass:Alvils vai vari parādīt vietu kur 24-70 par 400ls var dabūt un 70-200 ar IS kaut vai veco versiju par 600ls. Nesauc smieklīgas cenas. Protams, vienmēr var kaulēties, bet nu ...
Ja varētu permanenti, ilgtermiņā kkur dabūt par tādu cenu, tā vairs nebūtu minimālā (kritiskā, krīzes utt utcp). Tāpēc jau es sadalīju viedokli par cenām. 24-70 ne visai sen (pēdējā mēneša ietvaros) viens pārdeva par 400,- LVL. Par 70-200/2.8L IS 2 tiešām laikam Tavu aizrādījumu jāņem vērā, jo tā cena izzīsta no pirksta, pareizāk sakot pielīdzināta pēc analoģijas, bet tik lēti šo stiklu vēl neviens nevienam (cik man zināms) nav pārdevis.
-------------
pagaidi, nu pārdeva, nu un? Varēja pārdot arī par 3 padomju rubļiem, tad ko, tādai būs jābūt cenai? Un pārdeva nemaz ar ne naudas spiešanas dēļ, bet gan vienkārši, lai nemētātos nevajadzīgi, lūk tā
p.s. Manu ciparu uzskaitījumu laikam esat nedaudz pārpratuši. Tas, ko gribēju pateikt ir tas, ka par ciparu, kas maksimāli pietuvināts nullei, un par kuru izķertu bez domāšanas, Lux Ferre nepārdos, attiecīgi izsecinot, ka laikam nepārdos vispār. Bet varbūt tomēr pārdos. Es tak to nevaru zināt, tikai izteicu minējumu.
es vislaik skatos uz to Telinieku un nekaadi nevaru saprast kas tas par Mark II ??? itkaa skatos visaadus dpreview bet shamo ar II markjeejumu nekur neesmu redzeejis.
reaktors:es vislaik skatos uz to Telinieku un nekaadi nevaru saprast kas tas par Mark II ??? itkaa skatos visaadus dpreview bet shamo ar II markjeejumu nekur neesmu redzeejis.