forum.gif
Reklāmas akcija par Jaunzēlandi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Reklāmas akcija par Jaunzēlandi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.10.09 15:51 labots
 citēt
www.youtube.com...

Nav akcijas sākums, bet tāpat pārrēcos. Un asociatīvi varētu rakstīt "man kauns, ka esmu jaunzēlandietis", kā to šodien daudzi līdzīgi raksta par laikam jau zviedru uzņēmuma rīkotu akciju Latvijā.

Noskatieties, ja saprotat angļu valodu.

"Conceived ... on those mossy rocks." :D
Publicēts: 27.10.09 16:00
 citēt
Vanderfons:www.youtube.com...

Nav akcijas sākums, bet tāpat pārrēcos. Un asociatīvi varētu rakstīt "man kauns, ka esmu jaunzēlandietis", kā to šodien daudzi līdzīgi raksta par laikam jau zviedru uzņēmuma rīkotu akciju Latvijā.

Noskatieties, ja saprotat angļu valodu.

"Conceived ... on those mossy rocks." :D

Starp citu Jaunzelandas VALSTI prezentējošais fotografs Nr.1 ir Latvietis Andris Apse , lielie valti prezentējošiem valsts dabas albūmi , ar dzīvnieku bildēm aplīmētie Boingi 747 utt ir viņa RAŽOJUMS:):)
Publicēts: 27.10.09 16:02
 citēt
Publicēts: 27.10.09 16:08 labots
 citēt
Tas viss ir forši.

Te ir humors. Alus darītavas reklāmas akcija, kurā jaunzēlandieši pasmejas, noteikti pasmejas arī par viņiem. Varam sākt runāt par valsts tēlam nodarīto kaitējumu. :D

theinspirationroom.com...
Publicēts: 27.10.09 16:09
 citēt
a ko miiliigi - a.a. bilde - metrs reiz 600 tikai nieka 1200 jaunzelandes tugriku...
Publicēts: 27.10.09 16:10
 citēt
meteoriits no austrumiem krita, cik man zinaams :)
Publicēts: 27.10.09 16:54 labots
 citēt
"Šprehen zī turkiš?"

Vispār jau ņe aļļo, par to fotogrāfu - tēma cita.
Publicēts: 28.10.09 12:38
 citēt
Re, kur pirms diviem gadiem iekš to Zēland-Āland (c) Paganels vēl kaut ko taisījuši:

www.nzherald.co.nz...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):