Uz 4dienu savajadzējās vizāžistu, bet abas manas meitenes netiek - ko nu... ieliku nelielu sludinājumu DD d_biedru grupā iekš Draugiem el vē. Ar norādi - PAR SAMAKSU Pilnīgi nekādas reakcijas apaļa 0, sviests kkāds - vai tiešām aizmukuši uz Īriju zemenes lasīt??? Biju gatavs samaksāt pat virs vidējām LV cenām
Mnejas ar kuram sanceju ilgus gadus taga saka ka baig daudz darba esot uz palieliem projektiem un visas kas bija tadas "Halturistes" tiesjam ir aiztinusjas Nu neko taga zinu ka japiesaka riktig ieprieksj un uz visus dienu ir sarezgiti veinigi par dargu pikji
Gliemežus jau lasa tik rudeņos un pamātā visādi aziāti? Bet istenībā ar labiem speciem patreiz IR problēma , man ar vaig specus uz vairākām dienām un KATRU dienu sanāk ņemt citu beibi un divas dienas ir pat ka 3 skuķi , jo visu dienu nevar neviena. Ko vēl runāt ja jābrauc kautkur uz Rajonu un uz vissu duenu tad manējās točno nevar labi ka Kuzreme tur vismza uz vietas pāris zinu
ironia:tieshi gribeeju teikt, ka zemenes bij pasen kopaa ar shampinjoniem
prieksh kam vizazheet, var tak uzshopet pec tam visu ko vajag
Sjopēt pārāk pamatīgi vaig tāpatās , un GRĪMMS ir daudz lētāk un ātrāk nekā LABS šoperis Patreiz ir projekts kur katru dienu JĀKRĀSO PARASTI CILVĒKI tādi ne pa jokām feisi , nepatās vispār bija exstrēmi CILVĒCĪGI bij jauzīmē ģimis kurš stāv pie Martena krāsns , tai karstumā utt. Karstums putekļi Viss tek , BEIGĀS izštukoju ka čalim tak var vienkaršu ŪDENI uzgāst un nekāda grīmmA , bija SUPER!
Lutums:Uz 4dienu savajadzējās vizāžistu, bet abas manas meitenes netiek - ko nu... ieliku nelielu sludinājumu DD d_biedru grupā iekš Draugiem el vē. Ar norādi - PAR SAMAKSU Pilnīgi nekādas reakcijas apaļa 0, sviests kkāds - vai tiešām aizmukuši uz Īriju zemenes lasīt??? Biju gatavs samaksāt pat virs vidējām LV cenām
fandango: Luni, šitā meitene, kad biju pašķirstījis pāris reižu viņas bildes draugos, mani bloķēja. Tas bija pirms gada. varbūt, ka savā aizņemtībā baidās no pasūtītājiem?
Oi nemāku teikt , meīča viņa aizņemta un kruta es viņu nejauši atradu Vācijā pie Bodenes ezera kur notiek liels foto pasakums Pasaules čempjā bodiārtā ietvaros lasot godalgu Bodiarta autoru sarakstus un konstatēju ka kautkāds skuķis no Latvijas vairakus gadus dzivojās pa spici un izrādijās ka šāmā no Ogres un beigās Vēl pie Ločemelis un Koziols un vēl čaļi bij ar šo strādājuši uz krutiem projektiem. Laikam vienīgais cilvēks ko jebkad esmu draugos uzaicinājis , tā ar sapazināmies taga jau kadus gadus forša kolēģite baig kruta šancē JA VAIG NOPIETNI atri un laba kvalitātē pietam vissu no Frizūras lidz grimmam un bodiartam super limeni. BET baig aziņemta vienmēr jo šamā vēl arī laba friziere salonā un bez grimma arī krutos bodiartus taisa kā jau taicu un laikam vēl arī tetovē , koroče BAIGAIS WUNDERKINDS , es te redzēju ko šās pie Ločmeļa bij kautkādau reklāmai tasijušās ar čomenēm AFIGTJ! Bet man vaig ikdiena NE TIK KRUTU man vaig lai MAK NORMALI KRASOT / PIEKRASOT uzīmēt acis ATRI @ LABI un tadu ir baig maz kas prot ATRI @ LABI