forum.gif
Bach Modern
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bach Modern
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.10.09 21:22
 citēt
Sanjemu vestuli no Bach Modern galerijas Zalcburga, ar uzaicinajumu piedalities vienaa no vinju rikotajam izstadem.
Vai kaads par vinjiem ir ko dzirdejis, ir verts iesaistities?
Publicēts: 27.10.09 21:30
 citēt
šitie ir guggenheima mātes uzņēmums

meita:

www.guggenheim.org

sacep palādija kopijas un aiziet
Publicēts: 27.10.09 21:39
 citēt
Uzaicinajums uz Surreal/Fantasy Photography, es taadu nemaz nebildeju :/
Publicēts: 27.10.09 21:43
 citēt
sasar:Uzaicinajums uz Surreal/Fantasy Photography, es taadu nemaz nebildeju :/

sabildē /Meistaram un Margaritai/ ilustrācijas - krievu sirreālisma literatūra šķiet ir vissakarīgākā sirreālisma forma uz zemeslodes

bez jokiem
Publicēts: 27.10.09 21:54
 citēt
Galvenais zināt pilnīgi droši, ka sūti bildes tam, kam domā, ka sūti... A būt galerijā (pofig kādā) nekad par skādi nenāk...
Publicēts: 27.10.09 22:56 labots
 citēt
Vaig izmantot aģenturu un menedzeru pakalpojumus tad pasjam nekas nebūs jādara tik jābildē :):) Man piemēram pa mēnesi darbi piedalās 2-3 isstādēs es pat neintresējos kur , tik reizēm saņemu hoņus par pārdotām bildēm "No galerijas" :):) Tā man starp citu arī Latvijā ir , gadās ka vienlaicīgi darbi 3 dažādās issdādēs konkurējošos projektos , pašia tlasa paši noprintē vai savāc no portfolio un man neka nav jādara:):) Kadreiz Bloga koļeģi uzjautrinājās Lunis atnāk uz kārtējo atklāšanu UN nejauši ierauga savus darbus :):)
Publicēts: 28.10.09 09:25
 citēt
Man piemēram pa mēnesi darbi piedalās 2-3 isstādēs es pat neintresējos kur, tik reizēm saņemu hoņus

Portreti šo teikumu nedrīkst redzēt. Izjauks tas tam visu miegu un mieru.
Publicēts: 28.10.09 09:27
 citēt
vispaar jau jebkuraa laikaa/telpaa/vietaa ieraugot fotograafiju bez paraksta es pirmais nodomaaju - vai te nav jau bijis Lunis?
Publicēts: 28.10.09 09:49
 citēt
Vanderfons:
Man piemēram pa mēnesi darbi piedalās 2-3 isstādēs es pat neintresējos kur, tik reizēm saņemu hoņus

Portreti šo teikumu nedrīkst redzēt.

Āāā!!! :)
Publicēts: 28.10.09 10:08
 citēt
Lunis:Man piemēram pa mēnesi darbi piedalās 2-3 isstādēs es pat neintresējos kur , tik reizēm saņemu hoņus

Vairs nav interesanti, kur atkal izdrukas sieva piekarinājusi: istabā, koridorā vai virtuvē. Bet hoņi (žēl, ka tikai dažreiz) tiek piešķirti (2-3 reiz mēnesī - ietvaros) no tās pašas sievas - baudā? :)
Publicēts: 28.10.09 10:46
 citēt
Laciz:vispaar jau jebkuraa laikaa/telpaa/vietaa ieraugot fotograafiju bez paraksta es pirmais nodomaaju - vai te nav jau bijis Lunis?

:)
Publicēts: 28.10.09 11:04 labots
 citēt
alvils:
Lunis:Man piemēram pa mēnesi darbi piedalās 2-3 isstādēs es pat neintresējos kur , tik reizēm saņemu hoņus

Vairs nav interesanti, kur atkal izdrukas sieva piekarinājusi: istabā, koridorā vai virtuvē. Bet hoņi (žēl, ka tikai dažreiz) tiek piešķirti (2-3 reiz mēnesī - ietvaros) no tās pašas sievas - baudā? :)

Zin nē , man ne sievas ne asistentes ne sexretāre nefano par maniem ārtiem viņām tā ir IEKDIENA lidz ar to nekādas izdrukas vai kopijas nekur nefigurē :):) Bijuši laulene gan braši tirgo no vecā ar`hiva pamatā saviem un sava pašreizējā Interjēru un dizaina projektiem BET ar mani tur nekāda sakara:):)

Vienkārši es esmu tik daudzos visvisādos projektos iepīts ka pats nemaz nesekoju kur šie ko isstāda un pārdod :):) Tik ar blogeriem saistītos vien sanāk vismaz viena isstāde mēnesī , reku rītā atkal drukās laukā kautko puskvadrātmetru un liks pie sienas tāda ziņa man te ienāca , pagājušo nedēļ kautkur kautko LIELU ~1m2 izmēros lika kautkur ārpus Rīgas laukā. Novembra vidū liela isstāde kopā ar Ruku , Grantu , Lielbriedi , Rolands66 un ko :):)

Rolands66:
Laciz:vispaar jau jebkuraa laikaa/telpaa/vietaa ieraugot fotograafiju bez paraksta es pirmais nodomaaju - vai te nav jau bijis Lunis?

:)

Nemaz nesmaidi pašam ar reizi menesi kautko atklāj un rītā esot Jārāmē darbi lielajai isstādēi muzejā tā Vitauts teica:):)

Oi bļin piemirsu pavisma ceļojošo , ir arī viena ceļojoša tur gan manējo maz laikam kādi 10 gab , Rolands66 ar Pulkvedi nez kāpēc sagribēja no manis liekas kādus 10gab 60x90 bildukus ceļošanai pa saulaino dzimteni, paši atlasija paši izdrukāja paši atkļāja , es parasti nekad tādos pasākumos nepiedalos:):) Jau kādu puss gadu kļist pa saulaino roģinu:):)
Publicēts: 28.10.09 14:08
 citēt
sasar:Sanjemu vestuli no Bach Modern galerijas Zalcburga, ar uzaicinajumu piedalities vienaa no vinju rikotajam izstadem.
Vai kaads par vinjiem ir ko dzirdejis, ir verts iesaistities?

Atbildi uz epastu ar 101 papildus interesejosu jautajumu un uzzinu, kas tas par sharahkina kantori...
Publicēts: 29.10.09 09:34
 citēt
Lunis:Man piemēram pa mēnesi darbi piedalās 2-3 isstādēs

Ja tu nofočē 18- gadīgu sīkaļu peldkostīmā, ar totāli nepareizu wb, sarkanu ādu un nopublicē draugiem.lv, tad tā saucas "izstāde"!

:D

Ā, pareizi, tu publicējies ārzemēs, slepeni...!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):