Man Cietie ceļojuma koferi (apm. 70x45x30cm) tādi uz ritentiņiem. Vienā gaismas (galvas, pagarinātāji, u.c.) Otrā un teršā- skaņa (pastipr, mix, diski, projektors, vadi u.c.) Ideāli sarūmējas bagāžniekā. Tumbas, statīvi, dūmu mašīnas un akumulators gan aizmugurē. Ekrāns pa vidu.
Eltons:Man Cietie ceļojuma koferi (apm. 70x45x30cm) tādi uz ritentiņiem. Vienā gaismas (galvas, pagarinātāji, u.c.) Otrā un teršā- skaņa (pastipr, mix, diski, projektors, vadi u.c.) Ideāli sarūmējas bagāžniekā. Tumbas, statīvi, dūmu mašīnas un akumulators gan aizmugurē. Ekrāns pa vidu.
Transportkeisi manuprat butu pa traku! Cenas ar... Man coms nodarbojas ar apskanosanu, ir nacies staipit!
Nav dārgi, ieej Jyskā. Uz ritentiņiem ērti velkams un visas ķeskas vienā vietā, laptopu un piknika groziņu iekaitot. Lietussargi un mazie Walimex statīviņi arī turpat. Ja galvas maz un/vai mazas, arī visa fototehnika salien iekšā. Padomā.
gaismas statiivam defaultais chehols - mazs, viegls, erti uzmetams plecaa lielais statiivs pie somas kamera vai nu ieksh Crumpler mugurenes, vai, ja kopaa ar vairak staffa, Lowepro SR D650 AW. bet nu tas taa. ikdiena vairak par 4-6kg nesanak lidzi staipiit...
shvaboc:Nav tādas,jo skaitās tehnika,ko izmanto slēgtā teritorijā un tapēc nav jāreģistrē
Sen appakaļ ,kad dienēju padumjā armijā Ukrainā,dažreiz mazais Belaz-s braukāja pa ceļiem ka nu!Visi pārējie no tāda normāla ,asfaltēta ceļa muka uz nomales,jo BELAZ-a ritenis bija vismaz metru pāri viduslīnijai.Nekas dižs jau tas mazais nebij,ja nemaldos 25 T kravnesība.Lielākajam brālim ,ja nemaldos bij 175 T. Ja nu kāds vispār atceras(zin)kas tas BELAZ!
AGRĀK Vispādas orģinālās transporttašas un čemodāni BET Pirms kāda laika tepat blogā pret šokolādi tapa iemainīta smuka hoķa sslidu ekipējuma soma kurā tiek samests 4 staitīvi 2 gan 2m2 softboxsi pāris lietussargi vadi no 3 bicenēm 25m pagarinātājs un daži mukstie foni. Trīs galvas tiek saliktas lielaja Lowepro mugurenē kamera un kompis vidējā Lowepro , fonu turētājam ir sava soma orģināla. vai ar tiek ielikts slidu soma. Diezgan regulāri jādodās uz vietām kur ar mašinu nepiebraukis CIEŠI KLĀT , tad nu sabāk ka 2 cilvēki mierīgi visus vienā reizē var aiztransportet uz vietu