tēma tāda nekāda, jo kā var zināt kad jumc brauc prom? Man varbūt jau sen tas jumcs ir aizbraucis un viss liekās normāli un parasti Gribu, bet liekas ka netikšu darbs
MartinK:Vanderfons, ko tu vari bāzties visur ar savām google image search sakasītajām bildēm? Nem taisi bildi un piedalies pasākumā.
Tiešām, nez ko baidās... Es gan nojaušu, kurš tieši slēpjas aiz šī kārtējā nika... kādu laiku atpakaļ pat piedalījās kādos tusiņos... kāda muša civēkam iekodusi...
Tā arī palika ta 17-tais novemberis? Vaver, vajag apvienot! Iedomājieties... tusiņš uz jumta, visi karinās pār jumta malām un nez ko zibeņo, citi klīst pa perimetru, modelītes gorās... a stūrī sēž misiņgr... (oi!) pūšaminstrumentu kapella un rauj tik maršus, tik maršus... kas par kaifu būtu... A?
Eltons:Tā arī palika ta 7-tais novemberis? Vaver, vajag apvienot! Iedomājieties... tusiņš uz jumta, visi karinās pār jumta malām un nez ko zibeņo, citi klīst pa perimetru, modelītes gorās... a stūrī sēž misiņgr... (oi!) pūšaminstrumentu kapella un rauj tik maršus, tik maršus... kas par kaifu būtu... A?
Eltons:Tā arī palika ta 7-tais novemberis? Vaver, vajag apvienot! Iedomājieties... tusiņš uz jumta, visi karinās pār jumta malām un nez ko zibeņo, citi klīst pa perimetru, modelītes gorās... a stūrī sēž misiņgr... (oi!) pūšaminstrumentu kapella un rauj tik maršus, tik maršus... kas par kaifu būtu... A?
Āaa... pistoļsvētki... Nu cikiem tad tās atmiņas par tām padumijas laika tradīcijām? Apdzeršanās svētki, nekas vairāk. Cik tad tādu bija, kas no sirds kliedza līdzi ДО ЗДРАВСТВУЕТ ВЕЛИКАЯ ОКТЯБРЬСКАЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАЯ РЕВОЛЮЦИЯ!!! УРА!!! ... urāāāāā... Nu (atliec uz pirkstiem) rubiks, pugo, alksnis, Dobelis, Haiduks... pat mūsu nacbols Nordik-Tīčers nez kāda komūnista pautos vēl bija...
Elton - cik no vēstures atceros 17 novembrī tie revolucionāri koda jau desmito dienu par uzvaru, bet revolūcijas gadadiena ir 7. novembris, jeb pēc vecā kalendāra 25 oktobris.
Anekdote mana!!! Mēs esam palikuši trīs komunisti, Rubiks, Haiduks, un trešais mums ir pagrīdē, tāpēc skaļi neteikšu, jo viņam dikti bija jāpārkrāsojās un jātēlo uberlabējais, bet nevienam nesakiet viņa niku, savādāk drošibas dienesti uzodīs ... Eltons