forum.gif
JUMC3
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / JUMC3
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 10
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.09 17:28
 citēt
Vanderfons:SL, klau, bet Tava titulbilde, tā ataino reālu kadru iegūšanas brīdi, vai ir inscenējums šī viena iegūšanai? Interesanti ...

Viss ir reāli ;) un Lunis no malas noķēra ;)
Publicēts: 05.11.09 19:32
 citēt
laikam buutu jaapiedalaas, sen neesmu nevienaa foto-tusinjaa bijis.
Publicēts: 05.11.09 22:39 labots
 citēt
A man jau pus-bilde uzskicēta...
Tā kā iesaku arī Jums, cien.kolēģi, neslinkot.
Kurš nespēj prātu atbrīvot lai radītu ko traku... APSINTI lietojat, kas mākslas dižgariem līdzējusi...
Publicēts: 05.11.09 22:41
 citēt
es gaidu kad man jumcs brauks prom, bet nebrauc un viss :D līdz ar to idejas naf :(
Publicēts: 06.11.09 16:08
 citēt
SL, nu skaidrs par Luni, jā, bet kas tiem trijiem sanāca? :)
Publicēts: 06.11.09 16:12
 citēt
Vanderfons:SL, nu skaidrs par Luni, jā, bet kas tiem trijiem sanāca? :)

Tas jāprasa tiem trijiem :) Līdz manīm ir atceļojis tikai kaut kas no Dambja ;)
Publicēts: 06.11.09 16:17 labots
 citēt
Tas jāprasa tiem trijiem.

Un sultans teica vienam no saviem veziriem: "Atved šos vīrus pie manis, bet nebaidi viņus!"
Tad jaunava piegāja pie saviem četriem kalenderiem un jautāja tiem: "Vai visi jūs esat brāļi?"
Publicēts: 06.11.09 16:25
 citēt
Visi, kuri fotogrāfē, vismaz ilgāk par gadu, jumcam vajadzētu būt palēnām sākušam aizbraukt. Visiem fotopavilktajiem vajadzētu ļauties nobīdīties pa fāzi ne tikai sausā digi variantā, bet arī slapjā un tumšā filmu un kopiju variantā. Tas garantē patiesu ilglaicīgu nobīdi. Kuriem nav ideju, ir minimāla nobīde un nepietiekošs fotopavilktais laiks, tiem vēl jumc nav pilnvērtīgi nobīdījies un aizbraucis ... ;)
Publicēts: 06.11.09 16:27
 citēt
Publicēts: 06.11.09 16:28 labots
 citēt
Vanderfons: Lai Linkman būtu kas jauns iekadrējams un viņš nesakristos dūšā, redzot vienus un tos pašus stieņus, sejas un svina mākoņus. :) Pat Linkman neko jaunu neizdomātu.

Man ir pietiekoši daudz kas iekadrēts, bet vēl arvien neapstrādāts. Stieņi, sejas un mākoņi un to kombinācijas nekad neatkārtojas un garlaicība nerodas ... ;)
Publicēts: 06.11.09 16:31
 citēt
Vakar vakarā atņēmu sievai nikonu izgāju ārā kaut ko pabildēt šim pasākumam, nostājos pie divām laternas stabiem kas bija tādi pašķībi un sāku šos bildēt.... Garām brauca menti un paprasīja vai man nevajagot kvalificētu palīdzību :D :D
Publicēts: 06.11.09 16:36
 citēt
zazis:Vakar vakarā atņēmu sievai nikonu izgāju ārā kaut ko pabildēt šim pasākumam, nostājos pie divām laternas stabiem kas bija tādi pašķībi un sāku šos bildēt.... Garām brauca menti un paprasīja vai man nevajagot kvalificētu palīdzību :D :D
ja būtu kādā no tām laternām uzkāpis, tagad varētu lepoties ar spravku, kvalificēti aizpildītu, ar visiem zīmogiem, par jumta aizbraukšanu.......
Publicēts: 06.11.09 16:42
 citēt
negatīvs - ja es būtu uzkāpis stabā, tad es tagad būtu nevis šeit bet iegūtu kvalificētu palīdzību.....
Publicēts: 06.11.09 16:45
 citēt
zazis:negatīvs - ja es būtu uzkāpis stabā, tad es tagad būtu nevis šeit bet iegūtu kvalificētu palīdzību.....
štrunts par blakus problēmām, galvenais spravka
Publicēts: 06.11.09 16:47
 citēt
zazis - Schircks jau iepriekš minēja - lieliska tēma par jumta aizbraukšanu ir pašportrets ... ;)... Profila foto aptuveni uzrāda fotojumta nobīdes ... ;)
Publicēts: 06.11.09 17:03
 citēt
Linkman:zazis - Schircks jau iepriekš minēja - lieliska tēma par jumta aizbraukšanu ir pašportrets ... ;)... Profila foto aptuveni uzrāda fotojumta nobīdes ... ;)

Tieši tā!
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 06.11.09 17:04
 citēt
negatIvs:... galvenais spravka ...

aptur policis vāģi, dokumentus, bla, bla, bla - iedod
- kādēļ te 3 mīzogi, kur vajag vienu?
- ka zīmogotājam roka notrīcēja, re kur spravka.
- paceliet kapotu. kādēļ cilindru blokam nummurs novīlēts?
- nezināmi nelieši ielavījās garāžā un novīlēja, re kur spravka.
- atveriet bagāžnieku. kādēļ jums te līķis?
- tas mans sievastēvs, re kur miršanas apliecība.
- un kādēļ viņš satīts dzeloņdrātīs un kādēļ viņam pakaļā lodāmurs?
- ā bija viņa pēdējā vēļēšanās, re kur viņa testaments.
karrroče, dokumentiem jābūt kārtībā.
bet šitās spravkas nedod tā uz rokas un tikai aņukos tajās rakstīts, ka drīkst čurāt, kur pagadās un konferenču zālēs ievest ziloņus un begemotus! :D
Publicēts: 07.11.09 00:57 labots
 citēt
Eltons:
Linkman:zazis - Schircks jau iepriekš minēja - lieliska tēma par jumta aizbraukšanu ir pašportrets ... ;)... Profila foto aptuveni uzrāda fotojumta nobīdes ... ;)

Tieši tā!

Nu re - es atnesīšu kādu savu jaunu pašportretu uz jumc3 ... plikums līdzīgs, bet ar vēl lielāku atsitēju (un tas foto aizvakar tika radīts pie sasvīdušas muguras, pie 0 grādiem un auksta vēja ... ;) ... pagaidām gan nevaru izvēlēties, kuras sejas izteiksmes atbilst nobīdītam jumtam ... ;):D
Publicēts: 07.11.09 16:58
 citēt
Linkman- vel jau var daudz ko jaunu lidz pasakumam sataisit:):)
Publicēts: 07.11.09 17:07 labots
 citēt
Eltons (C) <Tieši tā! www.fotoblog.lv...

wow, kā 45-tajā tevi krievi apstrādājuši, vai šite tas bija :D www.fotoblog.lv...
Publicēts: 07.11.09 17:45 labots
 citēt
Haiduks:Eltons (C) <Tieši tā! www.fotoblog.lv...

wow, kā 45-tajā tevi krievi apstrādājuši, vai šite tas bija :D [url=http://www.fotoblog.lv/img/175975/?cid=17686

Jā,]http://www.fotoblog.lv/img/175975/?cid=17686

Jā,[/url] kaut kā tā...

P.S. Haiduk!
Apsveicu Tevi šodien ar Tavu, rubika un ... LIELĀ OKTOBRA SOCIĀLISTISKO GADADIENU !!!
Urrāāāā, biedri!
(gan jau kolēģis Alloha arī šodeien paceļ samagonkas glāzi šim gadījumam par godu)
Jūsu dvēseļu saldināšanai:
data.lnb.lv...
Urrā, biedri!
Publicēts: 07.11.09 18:51
 citēt
var jau arī tā www.youtube.com...
Publicēts: 07.11.09 19:04
 citēt
negatIvs:var jau arī tā [url=http://www.youtube.com/watch?v=bfEY80os82I

Ne,]http://www.youtube.com/watch?v=bfEY80os82I

Ne,[/url] ne!
NAM TAKKOI HAKKEI ŅE NŪŽEN!
Publicēts: 07.11.09 19:12
 citēt
Un kātad svinēsiet šo lielo notikuma gadadienu????? :)
Publicēts: 07.11.09 21:14
 citēt
zazis:Un kātad svinēsiet šo lielo notikuma gadadienu????? :)

Kā redzi... nav vairs ēterā neviena komūnisma gadadienu svinētāja... jau sauc kārtējo tostu: za ļēņina, za stāļina, za kompaķiju, za veļīki okķjabrj, do dna, tovarišči!
Publicēts: 07.11.09 21:22
 citēt
Eltons:
zazis:Un kātad svinēsiet šo lielo notikuma gadadienu????? :)

Kā redzi... nav vairs ēterā neviena komūnisma gadadienu svinētāja... jau sauc kārtējo tostu: za ļēņina, za stāļina, za kompaķiju, za veļīki okķjabrj, do dna, tovarišči!

Labi esi bijis dresēts... precīzi atceries, kā uzsauci kādreiz :D
no pieredzes- ka lielākās timumības sargātājas ir bijušās pērkamās :):):)

Bet šodien svin ko citu, ko Eltons ir izlaidis par Oktobri domājot... svin Berlīnes mūra krišanas gadadienu!!!
Publicēts: 07.11.09 21:27
 citēt
Jo-majo... Haiduks taču nedzer... vot ķe raz... būs man viņa vietā... par ko?
Ā, par Berlīne mūri... var!

The wind of change blows straight
Into the face of time
Like a stormwind that will ring
The freedom bell for peace of mind
Let your balalaika sing
What my guitar wants to say

Take me to the magic of the moment
On a glory night
Where the children of tomorrow share their dreams
With you and me

Take me to the magic of the moment
On a glory night
Where the children of tomorrow dream away
In the wind of change

Priekā!!!
Publicēts: 07.11.09 21:36
 citēt
Haiduk - man liekas ka 1990. gada naktī uz 1. jūliju oficiāli izgrauza tam mūrim caurumu un atvēra robežas ar civilizāciju. Es tajā naktī biju Berlīnē un to visu redzēju un arī vienu mūra gabaliņu izkasiju :D Kā tur visi vācieši dzēra :D :D tur šampja pudeles no priekiem lidināja pret mūri......
Publicēts: 08.11.09 12:30 labots
 citēt
zazis:Haiduk - man liekas ka 1990. gada naktī uz 1. jūliju oficiāli izgrauza tam mūrim caurumu un atvēra robežas ar civilizāciju. Es tajā naktī biju Berlīnē un to visu redzēju un arī vienu mūra gabaliņu izkasiju :D Kā tur visi vācieši dzēra :D :D tur šampja pudeles no priekiem lidināja pret mūri......

1989. gada 7.8.9 novembrī., bet atzīmē 20.gadi 2009.11.09.
Vācieši, atšķirībā no mums, slavē krievus, ka tie atļāvuši tam notikt.
(ja melo ziņu izplatītāji, meloju arī es :D )
Publicēts: 08.11.09 13:10 labots
 citēt
Haiduks:
Vācieši, atšķirībā no mums, slavē krievus, ka tie atļāvuši tam notikt.
(ja melo ziņu izplatītāji, meloju arī es :D

Meli nav, tikai sagrozīta patiesība.
Varbūt Krievijas un tās Latvijas filiāles krievvalodīgais massmēdiju demagoģijas institūts tā ziņo, bet oriģinālā skanēja tā: "Paldies Dievam, ka Kremlis ieņēma nogaidošu pozīciju un nedeva pavēli vadarbībai".
Gorbačovs pats tikko sniedza interviju vācu kanāliem, teica, ka to nakti mierīgi gulējis un no rīta, kad atašejs no DDR zvanījis un ziņojis par notikumiem, esot tikai nomurmulējis: ak tā... nu labi, tā laikam arī vajadzēja notikt... (lasi starp rindiņām: joptvajumaķ, nado bilo daviķ tankami eķih fašistov, prospaļi bļa)
Bet par štazī un krievu slavēšanu kā tādu gan netika dzirdēts...
Bailes no krievu mežoņiem nav tieši tas pats kas cieņa.
Publicēts: 08.11.09 14:27
 citēt
Elton, pateicoties pseido patriotiem mums tirdzniecība ar krieviju ir praktiski nulle ... mēs tikai pērkam enerģiju.
vai tev un tādiem kā tu vienreiz pieleks, ka Krievija tāpat ka Latvija ir kluvušas suverēnas valstis. Biznesam ļoti traucējat... un nabadzību Latvijā mēs redzam :(
A kāpēc oktobra svētkos tu iejauci Staļinu... pareizi skan Ļeņins un Latviešu sarkanie strēlnieki... prozīt, par taviem veciem tēviem!
Publicēts: 08.11.09 14:52
 citēt
novebrī tak mums tagad svētku pietiek- ir 11 un 18:) un pat nevienas seeru dienas. tik tas karogs jaliek pie majam...........................
Publicēts: 08.11.09 15:09
 citēt
Manus vectēvus neaiztiec!
Un nebāz šeit sarkano falsifikāciju.
Tādus sarkanos strēlniekus izdomāja padomju propoganda, jo savu nacionālo identitāti zaudējušie sarkanie pārbēdzēji pie krievu komūnistiem nekādā sakarā ar Latviju turpmāk vairs nebija.
Līdz ar stučkas sarkanās bandas izdzīšanu no Latvijas par tādiem sarkanajiem strēlniekiem neviens nezināja līdz staļiniskā propoganda izdomāja veselu apmelošanas kampaņu, ko līdz šai dienai papagaiļo vēstures falsificētāju atbalstītāji.
Viens mans vectēvs bija īstais Latvju Strēlnieks un par cīņām Ložmetējkalnā tika apbalvots.
Otrs gāja bojā Otrajā Pasaules karā cīņā pret sarkanajiem okupantiem Kurzemes katlā.
Tā kā ne Tev spriedelēt un piedēvēt maniem vectēviem sakaru ar sarkano mēri!
Bizness ar krieviem vienmēr ir bijis riskants un nedrošs; tas ka Tu laizīsi pakaļu viņiem, nekad neglābs tevi no riska tikt "uzmestam"... mežoņi, kā jau minēju iepriekš...
Vot sit mani nost, neticu, ja tad, ja visu pārkrieviskosim atpakaļ, pārdēvēsim ielas, ieviesīsim krievu valodu kā valsts valodu, atdosim Latgali, Rīgu, Liepāju un Ventspili Krievijai, atļausim nekontrolētu imigrāciju no Krievijas un visiem iebraucējiem balsstiesības, ka tad mēs kļūsim bagāti un laimīgi!
Publicēts: 08.11.09 15:27
 citēt
Incāki raksti... manu neaiztiec, bet pats citus aiztiec, un pie tam rupji :(
Lai kaut kā noturētos rējēju elitē, ir jaizmanto paņēmieni pārņemti no baznīcas... kas visu laiku ar dieva dusmām biedē... jūs ar krieviem biedejat visus šos brīvvalsts gadus. Pateicoties jums tauta sāk novērsties no latviskā ceļa... daudzi emigrē, daudzi latvieši sākuši par nelatviskām partijām balsot.
Par to riskanto biznesu padalies... anekdote saka... pasaules Valūtas Fonds nezin ar ko saskāries, te naf krievija, te latvija... pazudīs tāpat, ka visi iepriekšējie aizdevumi.
Publicēts: 08.11.09 15:29
 citēt
Eltons:Manus vectēvus neaiztiec!
Un nebāz šeit sarkano falsifikāciju.
Tādus sarkanos strēlniekus izdomāja padomju propoganda, jo savu nacionālo identitāti zaudējušie sarkanie pārbēdzēji pie krievu komūnistiem nekādā sakarā ar Latviju turpmāk vairs nebija.
Līdz ar stučkas sarkanās bandas izdzīšanu no Latvijas par tādiem sarkanajiem strēlniekiem neviens nezināja līdz staļiniskā propoganda izdomāja veselu apmelošanas kampaņu, ko līdz šai dienai papagaiļo vēstures falsificētāju atbalstītāji.
Viens mans vectēvs bija īstais Latvju Strēlnieks un par cīņām Ložmetējkalnā tika apbalvots.
Otrs gāja bojā Otrajā Pasaules karā cīņā pret sarkanajiem okupantiem Kurzemes katlā.
Tā kā ne Tev spriedelēt un piedēvēt maniem vectēviem sakaru ar sarkano mēri!
Bizness ar krieviem vienmēr ir bijis riskants un nedrošs; tas ka Tu laizīsi pakaļu viņiem, nekad neglābs tevi no riska tikt "uzmestam"... mežoņi, kā jau minēju iepriekš...
Vot sit mani nost, neticu, ja tad, ja visu pārkrieviskosim atpakaļ, pārdēvēsim ielas, ieviesīsim krievu valodu kā valsts valodu, atdosim Latgali, Rīgu, Liepāju un Ventspili Krievijai, atļausim nekontrolētu imigrāciju no Krievijas un visiem iebraucējiem balsstiesības, ka tad mēs kļūsim bagāti un laimīgi!
Elton, nepārķer! Tu lietām pieej vienpusēji, šauri un reizēm, atvaino, diletantiski. neesmu sarkanais, un nekad tāds neesmu bijis, krievu laikā nodzīvoju 34 gadus, tikai vienu reizi biju uz vēlēšanām[ nevarēja izvairīties - ciemā 18 gadus sasniegušajiem svinīgs pasākums ], negāju uz gājieniem, svinībām par godu tam, vai tam, saistītam partijas līniju, no komjaunatnes izmeta, izturēju spiedienu, neiestājos partijā, par Latvijas ceļu, Barikādēm nerunāsim, tur es biju. Tavus paceltos jautājumus šeit un tādā stilā nerisina. tam jāpieiet elastīgi, ar izpratni, jāzin fakti, materiāli. piemēram, esi padomājis, kāds bardaks sāktos, ja visas cietušās valstis sāktu revīziju taisīt, savos robežjautājumos utt. kādas robežas būtu brālīgajai Lietuvai.....Somijai arī kas būtu sakāms, bet veselais saprāts pagaidām dominē, un viss ir mierīgi, pagaidām.....
Publicēts: 08.11.09 17:26
 citēt
aitinaa: - vel jau var daudz ko jaunu lidz pasakumam sataisit :):)

Tas tiesa. Kādu foto Tu piedāvāsi apskatei? ... ;)
Publicēts: 08.11.09 17:30
 citēt
oi, Linkman ideju ir daudz, bet vel nezinu vai iesu uz so pasakumu
Publicēts: 08.11.09 17:33
 citēt
aitinaa:oi, Linkman ideju ir daudz, bet vel nezinu vai iesu uz so pasakumu

Mhmmm - varbūt es par Tevi kādu bildi atnesīšu ...;) ... Tad varēsim Tevi aprunāt, ja nebūsi ...;)
Publicēts: 08.11.09 17:34
 citēt
nes droši- neatkarīgi būšu vai nebūšu pasākumā:)
Publicēts: 08.11.09 17:36 labots
 citēt
aitinaa:nes droši - neatkarīgi būšu vai nebūšu pasākumā:)

Labi. Un šo (...nes droši...) vajadzēs izdrukāt un pievienot zem bildes ...;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...