forum.gif
JUMC3
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / JUMC3
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.09 11:57
 citēt
Unte:vajag potenciaalo daliibnieki sarakstu lai var izveerteet - gribas iet vai nee.

Piekrītu. Bet principā nav neviena tāda, kura dēļ es nenāktu. Drīzāk ir otrādi - ja nāktu kaut vai unte, es noteikti piedalītos ...;)
Publicēts: 09.11.09 12:00
 citēt
Linkman:
Unte:vajag potenciaalo daliibnieki sarakstu lai var izveerteet - gribas iet vai nee.

Piekrītu. Bet principā nav neviena tāda, kura dēļ es nenāktu. Drīzāk ir otrādi - ja nāktu kaut vai unte, es noteikti piedalītos ...;)
hm... ielikt jaunu profibildi... tas ir kaa jaunu galju uz letes uzlikt. spriezhot peec statisitikas un pm.....
Publicēts: 09.11.09 12:02
 citēt

Puisīšiem nedrīkst atņemt rotaļlietas. Tad tie skaļi raud.
Publicēts: 09.11.09 12:03
 citēt
Schnircks - pirmā postā pievieno visus dalībniekus, kuri piesakās jumcam3. Tas arī viss. Atliek tikai to ik pēc dienas papildināt un viss. Ja Tu gribi, es varētu tev palīdzēt tādu tēmu izveidot, uzturēt un papildināt pirmo postu ar sarakstu ...;)
Publicēts: 09.11.09 13:20
 citēt

Schnirka paradīzē vēl ir brīvas vietas.
Publicēts: 09.11.09 14:22
 citēt
negatIvs- Tu citē nepilnīgi:):)
Publicēts: 09.11.09 15:26
 citēt
Publicēts: 09.11.09 15:58
 citēt
Es esmu vienīgais, kam jau sen piebesījis tas, ka Vanderfons visu laiku liek bloga foruma standartam neatbilstoša izmēra bildes, tādejādi sačakarējot konkrēto foruma tēmu pārskatāmību? :(
Publicēts: 09.11.09 16:00
 citēt
alvils- neesi vienīgais, bet mani vairāk viņa postu saturs nepamierina, ne forma:)
Publicēts: 09.11.09 16:03 labots
 citēt
alvils:Es esmu vienīgais, kam jau sen piebesījis tas, ka Vanderfons visu laiku liek bloga foruma standartam neatbilstoša izmēra bildes, tādejādi sačakarējot konkrēto foruma tēmu pārskatāmību? :(

es ar tevi :D neesi vienīgais
Publicēts: 09.11.09 16:15
 citēt
Mēs esam vismaz četri, kam tas besī ārā :)
Publicēts: 09.11.09 16:23
 citēt
aitinaa:negatIvs- Tu citē nepilnīgi:):)
neviens nav pati pilnība, citāti atbilstoši...........
Publicēts: 09.11.09 16:23 labots
 citēt
Vanderfons:

Puisīšiem nedrīkst atņemt rotaļlietas. Tad tie skaļi raud.

Piedod Vanderfon, man par šito www.fotoblog.lv... lasot tevi te es sapratu, ka man naf taisnība un mazajam Vanderfoniņam nedrīkst atnemt (img) iespējas... skaļi raudās mazais zaglēns... bet dikti gribās ielikt, un savējo naf :D:D:D
Alvil, uz viņu neapvainojies... tautas sakāmvārds... uz tādiem neapvainojās, un tagad es tikai sapratu mazā vanderfoniņa bēdu- bernībā mazumu cietis, pašreizējā kaite grūti prognozējama :)
Publicēts: 09.11.09 16:34 labots
 citēt
Bet es, bet es ... Alvil, atceries nu savus komiksus. Vienkārši sajūsmina šī jūtūbistu paaudze. :D

Esam pieci - mani arī besī laukā, ka manā jumtu bilžu tēmā cilvēki tā spamo. Beidziet jēl!

Publicēts: 09.11.09 17:00
 citēt
Jā, lai cik bēdīgi, bet te Vanderfonam taisnība :(
Morāle, ja var Alvils, ja var Portreti, ja var Lunis... kāpēc nevar Vanderfons :(:(:(
Bet es palieku pie savām domām, un prasu Adminiem , lai maina noteikumus, vai liek ciet šito sērgu :)

..................Kas jāievēro, pievienojot bildes un rakstus?
- visās sadaļās (izņemot fotOskola) drīks ievietot tikai paša radītus attēlus vai rakstus. FotOskola sadaļā, ja iesniegtais raksts nav Jūsu oriģināldarbs, obligāti jānorāda atsauce uz raksta avotu un autoru.
Publicēts: 09.11.09 17:04
 citēt
Tad arī defaultā citēšanu vajag aizliegt,ja drīkst tikai paša radītus tekstus...
Publicēts: 09.11.09 17:10
 citēt
Nez... mani nemaz nebesī.
Un nevajag Fotobloga lapu tik maziņu blakus tiešā darba logiem turēt... ja pa visu ekrānu tad varēsiet redzēt visus 1024px pa horizontāli ko jebkurš monitors rādīs... bet tad cita problēma... priekšnieks var nejauši ieraudzīt... (izņemot Haiduka k-gu, viņš pac sef pariekšnieks)
Publicēts: 10.11.09 01:19
 citēt
Vanderfons:... Alvil, atceries nu savus komiksus ... :D
Esam pieci - mani arī besī laukā, ka manā jumtu bilžu tēmā cilvēki tā spamo. Beidziet jēl!

Nu jau esam seši, tie nevienam nav sveši ...;)
Labi, ka alvils beidzis komiksēties ...;)
Nez kad jumtam bilžu fons aizvērsies ...;)
Publicēts: 10.11.09 09:41
 citēt
Publicēts: 12.11.09 16:58
 citēt
Publicēts: 12.11.09 21:15
 citēt
Jumta tēmai ir viens fons,
Vārdā tas ir Vanderfons,
Ieliek atkal kādu foto,
Domā - tas būs dienas moto,
Nez vai Fons ir arī klauns,
Uzvedās kā dažbrīd ... ;)
Publicēts: 13.11.09 09:11
 citēt
Naksnīgas sarunas uz jumta bija topā jau pirms 2000 gadiem. :)

Publicēts: 13.11.09 16:40 labots
 citēt

Viesi jau sāk pulcēties. Modelēm pirmā roka.
Publicēts: 13.11.09 16:42 labots
 citēt
Noteikti būs Andrejs Paulis - attāls radinieks. Lieto par diviem.

Publicēts: 13.11.09 22:55
 citēt
Taa, spameri, bnljin, taatad 16jaa cikos pulceeshanaas... bilde jau drukaajas.
Publicēts: 14.11.09 00:12
 citēt
Vavers:Taa, spameri, bnljin, taatad 16jaa cikos pulceeshanaas... bilde jau drukaajas.

Vāver - tas ir šeit lasāms ;) www.fotoblog.lv...
Publicēts: 14.11.09 00:22
 citēt
jums visiem jumts ir aizbraucis, ka bildes jau drukājas. Es, laikam, esmu dīvains, nu nebrauc man tas jumts nekur prom, vismaz man tā liekas.
Publicēts: 14.11.09 00:37
 citēt
Andreass - man vēl nekas nedrukājas, ideju trūkums iestājies... :(
Publicēts: 14.11.09 00:49
 citēt
O, es jau sāku satraukties, ka man vienam nedrukājas :)

Man jau sen, sen ir viena interesanta ideja, bet nav iespēju realizēt, pāris mēnešu laikā nav izdevies atrast vajadzīgos cilvēkus realizēšanai, bet ceru ka kaut kad izdosies, jo citādi laba ideja nomirs :(
Bet nu nezinu vai tā ir pie Jumts Aizbrauc, tā vairāk tāda galīgi slimīga, bail ka tomēr nesapratīs :D

ar Jumtu man arī nekādu ideju nav. Un ja vēl šopā jāstrādā, tad galīgs čau, ar šopu es esmu vairāk nekā uz Jūs.
Publicēts: 14.11.09 00:54
 citēt
Man arī ne ideju, ne bildes, ne laika, bet ceru, ka kko izdomāšu. Es gan domāju, ka baigo māklsu nevajag un bez fotošopa var droši iztikt.
Publicēts: 14.11.09 00:58
 citēt
Andreass - nav, nav Tev vienam tā :) Un ar šopu man pilnīgi tas pats... es tikai ar Lightroom protu normāli apieties ;) Būtu tik ideja... laikam būs jāparokas vecajās bildēs, varbūt izdodas kaut ko pa tēmu atrast :)
Publicēts: 14.11.09 09:38
 citēt
tēma jau nu kā reiz ļoti pateicīga un plaši interpretējama:)
Publicēts: 14.11.09 10:02
 citēt
Vispār visu Normunda Grinberga rakstīto vajag aizsūtīt uz medicīnas institūtu, tur tāpat trūkst tēmu disertācijām... bet te superrets!!! eksemplārs Vanderfons :D:D:D
Publicēts: 14.11.09 10:05 labots
 citēt
Kad opis izžūst, dēls to var paņemt klēpī.

Augsceltnes studijā - pauze. Ideju bankrAts.
Publicēts: 14.11.09 11:51
 citēt
vanderfon- citur nav kur izpausties,ka viengi te atsevikos topikos?
Publicēts: 14.11.09 11:56
 citēt
aitinaa:vanderfon- citur nav kur izpausties,ka viengi te atsevikos topikos?

Nu lai takš viņš ņemās ;) citur nabadziņu met pa logu ārā, citādi vēl sāks raudāt......
Publicēts: 14.11.09 12:46 labots
 citēt
Citur, tas ir kur tieši? Gribētos zināt. :)
Pats pateiksi, vai mutē priekšvadonim ieskatīsies? :D Droši pasaki, iedod arī saiti, lai zinātu, ka Tu zini.

Dažus cilvēkus sakož vampīri, tomēr šķiet, ka vairumu sakož aitas.
Publicēts: 14.11.09 12:49
 citēt
Es taču nezinu kurp tu vēl tā uzvedies? ja jau tu tik cītīgi šeit ņemies un mūs izglīto, tas nozīmē ka citur tu tā nevari izpausties :)
Publicēts: 14.11.09 12:54 labots
 citēt
Dodu priekšroku tiem, kas zina.
Tāpēc saņemies un noskaidro - KUR tas tā ir noticis vai notiek. :)

Šajā pasākumā uzstājas divi person-āži: Haiduks un Šņurks.
Viens ir patalopisks aizkadra intrigu meistars, otrs ir politikānis, par kura eksistenci uzzināju no streikiem un bla-bla-bla šeit.
Abi apkarojami, turklāt veiksmīgi. :D

Sliktais paceļ galvu tad, ja labais to pazemīgi noliec. Tā ir.

Visi citi TIKAI tad, ja paši pa tvērienam gadās. Aitinaa pa tvērienam ... nekādu iebildumu, bet kā advokāti labāk ne. :)
Publicēts: 14.11.09 14:29
 citēt
www.fotoblog.lv... mans jumts ir labāks par jūsējo JUMC
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6