Schnircks - pirmā postā pievieno visus dalībniekus, kuri piesakās jumcam3. Tas arī viss. Atliek tikai to ik pēc dienas papildināt un viss. Ja Tu gribi, es varētu tev palīdzēt tādu tēmu izveidot, uzturēt un papildināt pirmo postu ar sarakstu ...
Es esmu vienīgais, kam jau sen piebesījis tas, ka Vanderfons visu laiku liek bloga foruma standartam neatbilstoša izmēra bildes, tādejādi sačakarējot konkrēto foruma tēmu pārskatāmību?
alvils:Es esmu vienīgais, kam jau sen piebesījis tas, ka Vanderfons visu laiku liek bloga foruma standartam neatbilstoša izmēra bildes, tādejādi sačakarējot konkrēto foruma tēmu pārskatāmību?
Puisīšiem nedrīkst atņemt rotaļlietas. Tad tie skaļi raud.
Piedod Vanderfon, man par šito www.fotoblog.lv... lasot tevi te es sapratu, ka man naf taisnība un mazajam Vanderfoniņam nedrīkst atnemt (img) iespējas... skaļi raudās mazais zaglēns... bet dikti gribās ielikt, un savējo naf Alvil, uz viņu neapvainojies... tautas sakāmvārds... uz tādiem neapvainojās, un tagad es tikai sapratu mazā vanderfoniņa bēdu- bernībā mazumu cietis, pašreizējā kaite grūti prognozējama
Jā, lai cik bēdīgi, bet te Vanderfonam taisnība Morāle, ja var Alvils, ja var Portreti, ja var Lunis... kāpēc nevar Vanderfons Bet es palieku pie savām domām, un prasu Adminiem , lai maina noteikumus, vai liek ciet šito sērgu
..................Kas jāievēro, pievienojot bildes un rakstus? - visās sadaļās (izņemot fotOskola) drīks ievietot tikai paša radītus attēlus vai rakstus. FotOskola sadaļā, ja iesniegtais raksts nav Jūsu oriģināldarbs, obligāti jānorāda atsauce uz raksta avotu un autoru.
Nez... mani nemaz nebesī. Un nevajag Fotobloga lapu tik maziņu blakus tiešā darba logiem turēt... ja pa visu ekrānu tad varēsiet redzēt visus 1024px pa horizontāli ko jebkurš monitors rādīs... bet tad cita problēma... priekšnieks var nejauši ieraudzīt... (izņemot Haiduka k-gu, viņš pac sef pariekšnieks)
Jumta tēmai ir viens fons, Vārdā tas ir Vanderfons, Ieliek atkal kādu foto, Domā - tas būs dienas moto, Nez vai Fons ir arī klauns, Uzvedās kā dažbrīd ...
O, es jau sāku satraukties, ka man vienam nedrukājas
Man jau sen, sen ir viena interesanta ideja, bet nav iespēju realizēt, pāris mēnešu laikā nav izdevies atrast vajadzīgos cilvēkus realizēšanai, bet ceru ka kaut kad izdosies, jo citādi laba ideja nomirs Bet nu nezinu vai tā ir pie Jumts Aizbrauc, tā vairāk tāda galīgi slimīga, bail ka tomēr nesapratīs
ar Jumtu man arī nekādu ideju nav. Un ja vēl šopā jāstrādā, tad galīgs čau, ar šopu es esmu vairāk nekā uz Jūs.
Andreass - nav, nav Tev vienam tā Un ar šopu man pilnīgi tas pats... es tikai ar Lightroom protu normāli apieties Būtu tik ideja... laikam būs jāparokas vecajās bildēs, varbūt izdodas kaut ko pa tēmu atrast
Vispār visu Normunda Grinberga rakstīto vajag aizsūtīt uz medicīnas institūtu, tur tāpat trūkst tēmu disertācijām... bet te superrets!!! eksemplārs Vanderfons
Dodu priekšroku tiem, kas zina. Tāpēc saņemies un noskaidro - KUR tas tā ir noticis vai notiek.
Šajā pasākumā uzstājas divi person-āži: Haiduks un Šņurks. Viens ir patalopisks aizkadra intrigu meistars, otrs ir politikānis, par kura eksistenci uzzināju no streikiem un bla-bla-bla šeit. Abi apkarojami, turklāt veiksmīgi.
Sliktais paceļ galvu tad, ja labais to pazemīgi noliec. Tā ir.
Visi citi TIKAI tad, ja paši pa tvērienam gadās. Aitinaa pa tvērienam ... nekādu iebildumu, bet kā advokāti labāk ne.