pazīstos kopš pirmsinternāta laikiem. kad man atveda šo avīzi no Āmeriku, sapratu, no kurienes presē absolūtie izdijōtismi ar parakstu "pēc ārzemu preses materiāliem". weeklyworldnews.com
vot ko tā arī neesmu sapratis - tie žurnaļugas neiebrauc, ka tas fufelis vai ķer nedabisku kaifu no SHIT'ādu glupību izplatīšanas. jādomā, kā kurā gadījumā un gan jau šie jau pārpublicētas sastop tās "ziņas". 100 gadus atpakaļā ieviesa satiksmes drošības mēnešus - kad jābrauc ar ieslēgtiem lākturiem. rakstu, kurš uz to inspirēja, nebija līdz galam izlasījuši - beigās stāvēja rakstīts - izmēģinājām (+)-vais efekts izpalika, slušjai sjuda visi, kas arī par to domā - netērējieties, garām!
D anu beidz , tenku un muļķibu ražotnes tak pilna pasaule Es vel atceros laikus ka dazjs labs dzeltens izdevums maksaja 2Ls par zinju tad dazjas labas skribentes tupeja kurilka un "Pipeja jaunumus"
Lunis:Danu beidz , tenku un muļķibu ražotnes tak pilna pasaule
šķiet, ka ne tik daudz tādu, kurās to APZINĀTI dara. konkrēto mans Āmerikas rada gabals zināja un zināja, ka ir vēl dažas, bet nezināja man pastāstīt, vai stulbajiem amīšiem patīk njebivaljshkjinas lasīt vai šie tic uz vārda. skat. arī Orsona Walles raidlugu par marsiešiem! nu, Herberta Velsa grāmatas dramatizējumu. 1934. gadā, vai?