forum.gif
Fotoaparāts telefonā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fotoaparāts telefonā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.09 10:52
 citēt
OMAP-DM525 Coprocessor apstrādās 20 megapikseļu fotoattēlus mobilajos telefonos.

Texas Instruments prezentējuši OMAP-DM515 coprocessor, kas ļaus apstrādāt līdz pat 20 megapikseļu fotoattēlus, kā arī 720p HD video iespēju. Tās ir tikai maksimālās šī procesora iespējas, tādēļ viss tagad atkarīgs no attēlu sensora un optikas ražotājiem tieši mobilajiem telefoniem.

Kaimiņu lapā izlasīju un žoklis atkārās. Tagad jāgaida ko grūdīs ārā:)

No fotoaparātu ražotāiem vajag prasīt, lai šie saviem fotoaparātiem ieliek telefonus iekšā.:)
Publicēts: 29.10.09 11:16
 citēt
mhm man liekas vieglaak buus ielikt telefonu spogulenee. Bet var jau pieliimeet pie saaniem telefonu :D
Publicēts: 29.10.09 11:24
 citēt
nu ja bet telefons ar 20mPix a nav normāli:D
Publicēts: 29.10.09 11:48
 citēt
miller31:mhm man liekas vieglaak buus ielikt telefonu spogulenee. Bet var jau pieliimeet pie saaniem telefonu :D

Spogulene vēl nav, bet jau vairāk pēc fotoaparāta sāk izskatīties :D
Publicēts: 29.10.09 11:48
 citēt
Gudris:
armands_z:nu ja bet telefons ar 20mPix a nav normāli:D

bez labas optikas tolka nekaada no tiem pixeļu miljoniem ...un labu optiku telefonaa ielikt šobdrīd būs pagrūti :)
ir telefoni ar maināmu optiku...., pagaidām laikam tikai Āzijas tirgū, bet H.... efektu tas nemazina
Publicēts: 29.10.09 11:49
 citēt
sinxroni
Publicēts: 29.10.09 12:50
 citēt
A telezoom arī var pielikt?:D
Publicēts: 29.10.09 13:07
 citēt
Labāk jau fočukā telefons ar GPRS, lai visādi paparaci sabildējuši zvaigznes visādās pozās un vietās, pa taisno var bildes netā aizsūtīt, citādi miesassargi atnākot iedodot paparacim pamuti atņemot fočuku bildes ir tu tū :D
Publicēts: 29.10.09 15:50
 citēt
Nu ja un vēl busoli, teodolītu videokameru (A, jau ir.:) ), tad vēl datorspēli kaut kādu, tosteri un alus automātu :D

Tas būs lielisks tautas klases fotoaparāts vai kasviņturzinkas!!!!

A kāds nezin vai mazie šķībie fočukā nav jau TV ielikuši?
Lai hoķi varētu lūrēt :)
Publicēts: 29.10.09 16:24
 citēt
Japāņiem jau sen ir telefoni ar iebūvētu TV. Starp citu, pie mums arī ir nopērkami tādi telefoni ar iebūvētu DVB-H uztvērēju ...
Publicēts: 29.10.09 16:24
 citēt
armands_z:A kāds nezin vai mazie šķībie fočukā nav jau TV ielikuši?)

Ja telefonu ar fočika funkciju uztveram otrādi, tad ir. Bērni Latgalē ar tādiem spēlējas. :)
Un telefonos tie megapikseļi būtu vairāk kā normāli. Pats esmu tekstu spiegojis :) Un bērnu vecākiem patīk savām atvasēm visādus krāmiņus pirkt. Un zibspuldzes led diode lieti noder. A, ja tos 720p caur HDMI varētu izgrūst uz TV vai moni, nebūtu slikti.
Tas, ka spoguļos kāds varētu iestūķēt telefonu, būtu pastulbi. Drīzāk spoguļiem vajadzētu iedalīt kādu frekvenci un sākt viņos stūķēt rācijas :)
Publicēts: 29.10.09 16:29
 citēt
A GPS man liekas ir iekš dslr, ne?
Publicēts: 29.10.09 16:33
 citēt
GPS iekš jebkura fočika ir svarīga fīča.
Publicēts: 29.10.09 16:39
 citēt
GPS parasti nāk kā aksesuārs,iebūvēts cik zinu nav nevienam.Bet nu ar iebūvētu FMRS rāciju varētu,man der.
Publicēts: 29.10.09 16:51
 citēt
es tak saku ka to visu tur vajag ielikt, un vēl ar ku uguni iekurt, aliņu attaisīt:)
Publicēts: 29.10.09 16:56
 citēt
Aliņu attaisīt tāpat var :D
Publicēts: 29.10.09 17:30
 citēt
armands_z:Nu ja un vēl busoli, teodolītu videokameru (A, jau ir.:) ), tad vēl datorspēli kaut kādu, tosteri un alus automātu :D

Tas būs lielisks tautas klases fotoaparāts vai kasviņturzinkas!!!!

A kāds nezin vai mazie šķībie fočukā nav jau TV ielikuši?
Lai hoķi varētu lūrēt :)

Ir ir telefoni, esmu taadu aptaustiijis :D ar visu antenu. Ieksh ebay var dabuut ;)
Publicēts: 29.10.09 17:59
 citēt
Santis:Ir ir telefoni, esmu taadu aptaustiijis :D ar visu antenu. Ieksh ebay var dabuut ;)

A jautājums vai fočikā ir? :)
Publicēts: 29.10.09 18:01
 citēt
jons:
Santis:Ir ir telefoni, esmu taadu aptaustiijis :D ar visu antenu. Ieksh ebay var dabuut ;)

A jautājums vai fočikā ir? :)

Tas būtu jauki, garlaiciiga pasākuma laikā ielūrēt,piemēram, futbola pārraidi :D
Publicēts: 29.10.09 18:57 labots
 citēt
armands_z:alus automātu

Alus automaats... Diez cik izmaksaatu taada uztureeshana..

A telefonaa baazt visaadu huinju nav normaali, lai kaada lieta buutu lietoshanas veerta, uzskatu, ka jabuut atseviski, gan fochim, gan tv, gan speelju iekaartaam, gan mp3... utt

Arii kafija 3 in 1 nav iista kafija..
Publicēts: 29.10.09 19:26
 citēt
Laurelz:
armands_z:alus automātu

Alus automaats... Diez cik izmaksaatu taada uztureeshana..

A telefonaa baazt visaadu huinju nav normaali, lai kaada lieta buutu lietoshanas veerta, uzskatu, ka jabuut atseviski, gan fochim, gan tv, gan speelju iekaartaam, gan mp3... utt

Arii kafija 3 in 1 nav iista kafija..

Tirgus upuris :D
Publicēts: 29.10.09 19:39
 citēt
es? Nu tad dzer kafiju kas saucaas 3 vienaa, fochee ar telefonu, filmee ar telefonu, skaties parraides telefonaa, klausies muuziku telefonaa un chato fotoblogaa caur telefonu, gan jau bildes arii var pievienot caur telefonu, luudzu.
Publicēts: 29.10.09 20:11
 citēt
Laurelz:es? Nu tad dzer kafiju kas saucaas 3 vienaa, fochee ar telefonu, filmee ar telefonu, skaties parraides telefonaa, klausies muuziku telefonaa un chato fotoblogaa caur telefonu, gan jau bildes arii var pievienot caur telefonu, luudzu.

Neņem tā pie sirds. :)
Man resīverī ir rādžiņš. Mikrenē grils. Putekļsūcējā tvaika ģenerators. Telefonu izmantoju kā telefonu, TomTom, rādžiņu, gaismekli, pleijeri(braucot ar ričuku vai mašīnā ar vadu uz autoradio audio in), piezīmju grāmatiņu un citiem sīkumiem. Vēl ir 3 in 1 Laserjet. Riktīgi nesūdzos :)
Vienkārši ir lietas, kas citu lietu papildina. Bet otrādi nestrādā.
A kafiju nedzeru. Un ja tomēr, tad tāpat uzleju. :D
Un tā spēļu iekārta vēsturiski sākumā atdalījās no datora, tagad lēnām lien atpakaļ :)
Publicēts: 29.10.09 20:21
 citēt
Es nenjemu. aij, whatever, kaa katrs grib, lai dziivo un dara, pie taa jau esam pieradushi, ka viens otraa sabaazts, ieshu panjemt veel vienu alu un paklausiishos muuziku.
Publicēts: 29.10.09 21:43
 citēt
shvaboc:GPS parasti nāk kā aksesuārs,iebūvēts cik zinu nav nevienam.Bet nu ar iebūvētu FMRS rāciju varētu,man der.

kautkaadiem ricoh ziepjiem ir gps iebuveets. a slr kameraam var nopirkt kaukaadu gps moduli vai fignju un tad ari var koordinatas dabut bildem. nikonam shkjiet ar tada fiicha ir pieejama.

man gan liekas ka telefona baigi kruta fiicha ir tie ''zibspuldzes'' ledi. manam soni erikson var atseviski ka lukturi iesleegt. baigi noderiigi fiicha tik vienigi zhel ka jaunajiem soni eriksoniem ta zipene ierubaas tik tad kad bildee un atsevishkji iesleegt nevar.
Publicēts: 29.10.09 22:02
 citēt
Resīvers ar to arī atšķirās no pastiprinātāja,ka tajā ir radio ;)
Publicēts: 02.11.09 02:36
 citēt
Sony Erricsonam jau jaunajam modeli (nepateikshu preciizi kuram) jau ir 12mpx kamera ;)
Publicēts: 02.11.09 02:41
 citēt
Jonny04_aumis:Sony Erricsonam jau jaunajam modeli (nepateikshu preciizi kuram) jau ir 12mpx kamera ;)

Nu 12mpix mobilajaa jau sen kaa nav jaunums, un 3x optiskais zooms arii ir standarts jau.

Publicēts: 04.11.09 09:49
 citēt
Man te pa rokai stāv Sony video ar HDD, kam uz korpusa rakstīts 600x digital zoom. 20x optiskais. Matrica - štrunts pēdējais.
Uzrakstīt var jebko.
Publicēts: 04.11.09 11:42
 citēt
Jā a cik sanāk pikseļu ja ir 600x digitāls zūms. Cik viņai ir standarta zūms? :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):