Texas Instruments prezentējuši OMAP-DM515 coprocessor, kas ļaus apstrādāt līdz pat 20 megapikseļu fotoattēlus, kā arī 720p HD video iespēju. Tās ir tikai maksimālās šī procesora iespējas, tādēļ viss tagad atkarīgs no attēlu sensora un optikas ražotājiem tieši mobilajiem telefoniem.
Kaimiņu lapā izlasīju un žoklis atkārās. Tagad jāgaida ko grūdīs ārā
No fotoaparātu ražotāiem vajag prasīt, lai šie saviem fotoaparātiem ieliek telefonus iekšā.
Labāk jau fočukā telefons ar GPRS, lai visādi paparaci sabildējuši zvaigznes visādās pozās un vietās, pa taisno var bildes netā aizsūtīt, citādi miesassargi atnākot iedodot paparacim pamuti atņemot fočuku bildes ir tu tū
armands_z:A kāds nezin vai mazie šķībie fočukā nav jau TV ielikuši?)
Ja telefonu ar fočika funkciju uztveram otrādi, tad ir. Bērni Latgalē ar tādiem spēlējas. Un telefonos tie megapikseļi būtu vairāk kā normāli. Pats esmu tekstu spiegojis Un bērnu vecākiem patīk savām atvasēm visādus krāmiņus pirkt. Un zibspuldzes led diode lieti noder. A, ja tos 720p caur HDMI varētu izgrūst uz TV vai moni, nebūtu slikti. Tas, ka spoguļos kāds varētu iestūķēt telefonu, būtu pastulbi. Drīzāk spoguļiem vajadzētu iedalīt kādu frekvenci un sākt viņos stūķēt rācijas
Alus automaats... Diez cik izmaksaatu taada uztureeshana..
A telefonaa baazt visaadu huinju nav normaali, lai kaada lieta buutu lietoshanas veerta, uzskatu, ka jabuut atseviski, gan fochim, gan tv, gan speelju iekaartaam, gan mp3... utt
Alus automaats... Diez cik izmaksaatu taada uztureeshana..
A telefonaa baazt visaadu huinju nav normaali, lai kaada lieta buutu lietoshanas veerta, uzskatu, ka jabuut atseviski, gan fochim, gan tv, gan speelju iekaartaam, gan mp3... utt
es? Nu tad dzer kafiju kas saucaas 3 vienaa, fochee ar telefonu, filmee ar telefonu, skaties parraides telefonaa, klausies muuziku telefonaa un chato fotoblogaa caur telefonu, gan jau bildes arii var pievienot caur telefonu, luudzu.
Laurelz:es? Nu tad dzer kafiju kas saucaas 3 vienaa, fochee ar telefonu, filmee ar telefonu, skaties parraides telefonaa, klausies muuziku telefonaa un chato fotoblogaa caur telefonu, gan jau bildes arii var pievienot caur telefonu, luudzu.
Neņem tā pie sirds. Man resīverī ir rādžiņš. Mikrenē grils. Putekļsūcējā tvaika ģenerators. Telefonu izmantoju kā telefonu, TomTom, rādžiņu, gaismekli, pleijeri(braucot ar ričuku vai mašīnā ar vadu uz autoradio audio in), piezīmju grāmatiņu un citiem sīkumiem. Vēl ir 3 in 1 Laserjet. Riktīgi nesūdzos Vienkārši ir lietas, kas citu lietu papildina. Bet otrādi nestrādā. A kafiju nedzeru. Un ja tomēr, tad tāpat uzleju. Un tā spēļu iekārta vēsturiski sākumā atdalījās no datora, tagad lēnām lien atpakaļ
Es nenjemu. aij, whatever, kaa katrs grib, lai dziivo un dara, pie taa jau esam pieradushi, ka viens otraa sabaazts, ieshu panjemt veel vienu alu un paklausiishos muuziku.
shvaboc:GPS parasti nāk kā aksesuārs,iebūvēts cik zinu nav nevienam.Bet nu ar iebūvētu FMRS rāciju varētu,man der.
kautkaadiem ricoh ziepjiem ir gps iebuveets. a slr kameraam var nopirkt kaukaadu gps moduli vai fignju un tad ari var koordinatas dabut bildem. nikonam shkjiet ar tada fiicha ir pieejama.
man gan liekas ka telefona baigi kruta fiicha ir tie ''zibspuldzes'' ledi. manam soni erikson var atseviski ka lukturi iesleegt. baigi noderiigi fiicha tik vienigi zhel ka jaunajiem soni eriksoniem ta zipene ierubaas tik tad kad bildee un atsevishkji iesleegt nevar.