forum.gif
kā noķert sikspārni :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / kā noķert sikspārni :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.09 12:12
 citēt
protams noķert kadrā, nevis būrī.
www.dailymail.co.uk...
Publicēts: 29.10.09 12:14
 citēt
viss ir elementāri - noķeram sikspārni, iemidzinam un bildējam līdz zils gar acīm metās :D
Publicēts: 29.10.09 12:15
 citēt
Šķiet šis jau te bija forumā
Publicēts: 29.10.09 12:16
 citēt
Mjā,tas nav studijā beibes ščolkāt! :D :D :D
Publicēts: 29.10.09 12:17 labots
 citēt
nebiju maniijis, ka te taads bija forumaa! :)
rekur ar liidziigu tehnologjiju arii shis nokjerts:

Hasselblad 503CW with a 6x6 Fujichrome backing + Planar 80mm lens; 1/30 sec at f11; ISO 50; purpose-made Ficap infrared camera trap.
Publicēts: 29.10.09 12:39 labots
 citēt
un ja nopietni par sikspaarniem? man ari butu ineresanti, jo tos diezgan biezhi redz, bet ir jazin vietas kur tos mediit bildeem (ti vinju kautkadas ipatnibaas uz kuram kjeras) es aceros tevs stastija, ka dzivojot ukrainaa jaunibaa vasaras naktiis biezhi vien vareja tos sikspaarnjus nokert vienkarshi ejot baltaa kreklaa. tie triecas iekshaa un gjiba :)

palasiju to fotografeshanas procesu.. mja.. tehnika opim ari labaa. krut!
Publicēts: 06.11.09 07:47
 citēt
zazis:viss ir elementāri - noķeram sikspārni, iemidzinam un bildējam līdz zils gar acīm metās :D

Barbars! ;)
Publicēts: 06.11.09 08:55
 citēt
Sikspārņi jāķer šitā:

www.youtube.com...
Publicēts: 06.11.09 09:20
 citēt
es vienkārš sēdēj ar kamer un gaidij ka lidos, tad šauj ģīmī!! a šamiem patīk, sāk aktīvāk lidot.
a vispār reiz virs Gaujas dienas laikā lidinājās virs ūdens, bet patālu bija, bildes nekādas īpašās...
Publicēts: 06.11.09 10:50
 citēt
Labā ka viņi rāpo!Vismaz AF paspēj paķert! :D
Publicēts: 06.11.09 11:11
 citēt
:) viss jāsaregulē uz manuālo un ar nelielu mānekli :) ... vēlams ar studijas zipenēm
... pāris siltas vasaras naktis, un būs
... bet ziemā naf ieteicams tos bildēt guļošus... var pamosties un aiziet bojā (CerambyX sīkāk mācēs... kāpēc)
Publicēts: 06.11.09 11:23
 citēt
Haiduks:
... bet ziemā naf ieteicams tos bildēt guļošus... var pamosties un aiziet bojā (CerambyX sīkāk mācēs... kāpēc)

Tā ir jā kā Haiduks saka, ka pārlieku traucēt jau tiešām nevajadzētu. Principā ja to sikspārni atrod guļam un fiksi uzbildē un iet prom, tad nekas traks notikt nevar, tāpat kā nekas traks nenotiek, ja, piemēram, sikspārnis ziemo kādā pagrabā, kur regulāri kāds ienāk pakaļ gurķu burkai - galvenais jau nemēģināt bakstīt, ņemt rokā utt, jo pamostoties tas iztērēs veselu lērumu enerģijas, kas ir uzkrāta, lai pārlaistu ziemu. Protams var gadīties, ka tāpat pietiks to rezervju, lai pārlaistu ziemu arī ja ir pa starpu patraucēts un uzmodies, taču lielāka iespēja ir, ka tas aizies bojā - tāpēc riskēt nevajag :)
Publicēts: 06.11.09 12:01
 citēt
Es protams domāju vasaru,ziemā ļausim šamiem čučēt,tāpat kā susuriem,ežiem(tie gan atkusnī ,ja pavisam mella zeme mēdz pastaigāt),lāčiem,āpšiem,jenotsuņiem un t.t.Arī pēdējie nosauktie neguļ ziemā kā nosisti.
Publicēts: 06.11.09 12:16
 citēt
lāčus man jebkurā gadalaikā negribētos traucēt :D
Publicēts: 06.11.09 12:22
 citēt
CerambyX:
Haiduks:

Tā ir jā kā Haiduks saka, ka pārlieku traucēt jau tiešām nevajadzētu. Principā ja to sikspārni atrod guļam un fiksi uzbildē un iet prom, tad nekas traks notikt nevar, tāpat kā nekas traks nenotiek, ja, piemēram, sikspārnis ziemo kādā pagrabā, kur regulāri kāds ienāk pakaļ gurķu burkai - galvenais jau nemēģināt bakstīt, ņemt rokā utt, jo pamostoties tas iztērēs veselu lērumu enerģijas, kas ir uzkrāta, lai pārlaistu ziemu. Protams var gadīties, ka tāpat pietiks to rezervju, lai pārlaistu ziemu arī ja ir pa starpu patraucēts un uzmodies, taču lielāka iespēja ir, ka tas aizies bojā - tāpēc riskēt nevajag :)

es atkal dzirdeeju ka nedriikst vinjus aiztikt ziemaa jo uz vinju spalvas ir mitrums, kad vinnju aiztiek tad tas mitrums tiek klaat aadai un tas 6spārnis var nosalt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):