Garīgi slimi cilvēki, darbaholiķi. Man viens tāds draugs ir, tik rauš un rauš...un gūst no tā baudu. Ne vairs motokrosā rullē, ne hoķi rukā...miljonārs ir, bet kāda jēga- veselības vairs nav! Stulbi...
par to auto - znācit kolēģim, lai neatgrieztu 1/2 algas, būs pēc preces izkraušanas pie savām mājām jābrauc atpakaļ uz kantori pret spalvu un tad ar trolejbusu uz māju.
bergaupuris1:Bet visādi citādi es arī nesūda nesaprotu.
es a. bet to Obamu, man domāt, ne pa lietu apSHIT'ē!
Nodoklis kā tāds nav slikts, bet piekrītu vienam, kas teica, ka viss valsts aparāts ir jāatlaiž no darba un mēnesi divus visi atpūšas, kamēr pieņem jaunus darbiniekus. Maz. Labus. Man jau pirms 10 gadiem likās, ka tā vajag.
Kas attiecas uz EE, tur auto nodoklis jau ir kādu laiku.
Būs arī Latvijā daudz kas vienkāršots, patreiz ir jau liels progress gan SIA dibināšanas vienkāršošanas ziņā, gan darbā ar VID, kur viss jau ir automatizēts. Likumi uzlabojas. Vajag sekot līdzi. VIDā strādā atsaucīgi darbinieki.
Arī knābis strādā.
Nevajag pašiem noniecināt savu valsti.. ja kaut kas ir slikti, jāstrādā pie tā, lai būtu labi. Vajag daudz braukāt pa pasauli un runāt ar vietējiem iedzīvotājiem.. ne tikai par skaisto laiku. Tad izrādīsies, ka problēmas ir visur. Tikai tas netiek uzskatīts par pasaules galu.
MartinK, Tu gribi teikt, ka es, pasakot sekojošo: veselībes ministre B.Rozentāle manuprāt nedraudzējas ar galvu, ja krīzes laikā taisās iepirkt vakcīnas par 6 mlj, pret vienu mistiskai slimībai pa sieviešu līniju un ceurejai, kas ilgst max2 dienas, tā es noniecinu savu valsti?
Manuprāt,tas ir tāpat kā ar fotogrāfiju-ja nebūsi kritisks,tad izaugsmi negaidi.... Kārli-ja paskatās,ka ministre un vesels bars ar citiem no tā uzvārīsies,tad jau draudzējas tādā materiālā līmenī.Vieni PVN skalo,citi budžetu.Tik materiālajam jābūt sabalansētam ar garīgo,savādāk kakas galvā sāk ņemt pārsvaru. Martink-mani visu laiku uztrauc jautājums,kāpēc nevar Latvijā ieviest visus pasaules labos piemērus un likumus?Nekas pat nebūtu jāizdomā no jauna.Kas traucē?
Karlis70 - ja Tu pasaki, ka tas ir slikti, nepareizi un Tu domā savādāk, tas ir ok. Ja uz tā pamata sāk kultivēt, ka te viss ir slikti, valsts smieklīga un visiem jāmūk uz ārzemēm, jo tur viss ir daudz labāk, tad tas ir ļoti stulbi un mazliet naivi, un noteikti bezjēdzīgi. Tas gan nav domāts par Tevi.
Ekoists, ir slikti gan pvn, gan budžeta skalotāji. Tā ir problēma, kas jārisina. Un viņa tiks atrisināta agri vai vēlu. Varbūt ne pilnībā, bet es domāju, ka vismaz viena lieta tiešām ir beigusies. Domāju, ka cilvēciņiem sāk veidoties izpratne par to, ka čoms ar superīgo pvn firmiņu un lielajiem tēriņiem ir nevis foršais čalis, bet kretīns, kas dzīvo uz viņa rēķina.
"'šodien saeimas Tautsaimniecības komisijā FinMin piedāvājums par auto nodokli neguva nekādu atbalstu- jo konkrētais ierēdnis nespēja par pamatprincipus paskaidrot uz kā balstās aprēķini un aplikšanas princips."
Tas neizslēdz iespēju, ka, komisijā tupot, bonusa naudiņu piepelnās cilvēki, kam par vairumu lietu bilde ir tumša jo tumša, arī par šo. Ka ievēlēts, tas nenozīmē automātisku kvalitātes un augsta IQ garantiju. Re, cik vienkārši!