forum.gif
Kāpēc Es esmu labāks par jums !?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāpēc Es esmu labāks par jums !?!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.10.09 00:55
 citēt
Būtu labāk gājis gulēt.
Publicēts: 30.10.09 01:01
 citēt
:DD
Publicēts: 30.10.09 01:05
 citēt
nu nav miera, nevienu dienu, eh
Publicēts: 30.10.09 01:18
 citēt
sajūtu ar spalvām, tas neprasa argumentāciju! :D
KasTeIr:Būtu labāk gājis gulēt.

īpaši, ja ir ar ko.
Publicēts: 30.10.09 01:53
 citēt
Gudrim akal gribas paraustiit?

Gudri, labaak nospied uz shii linka => www.fotoblog.lv...
Publicēts: 30.10.09 04:20
 citēt
Domāju, vismaz viens jau ir atbildējis :D
Publicēts: 30.10.09 09:24 labots
 citēt
Katrs cilvēks ir personība , un ja gribi ar viņu(kādu) labas attiecības, pieņem viņu tādu , kāds viņs ir!
Uz autora jautājumu var atbildēt tikai no otras pusess... mēs (es) esam savādāki!!! un šis savādākums bieži ir tas, ko nevaram otrā cilvēkā pieņemt, vai arī par to dikti jūsmojam. Viss ir tikai nosacīti labāks :D
Tepat topikā man naf pieņemams Jonatāna ieliktais televizora skatīšanās variants ... šādi cilvēks parāda savu dvēseli!!! Kāds sakars Jonatān, tavam rausteklim ar jautājumu sākumā (starp citu citos topikos arī esi licis... kā mazam bērnam ir iepatikusies mantiņa un grib palielīties :( , bet kāpēc tūkstošiem fotobloga dalībnieku tas ir jāskata??? ) Un te Gudra jautājums ir tieši (precīzi) vietā, ar ko Jonatan, tu esi labāks par viņu???
Publicēts: 30.10.09 09:40
 citēt
kādēļ vispār tādi jautājumi?Parasti tādus uzdod, jau zinot atbildes,vai gaidot apliecinājumu tiem.Kā vispār var būt apaļāks par apaļu,baltāks par baltu,pūkaināks par pūkainu?
Publicēts: 30.10.09 09:50 labots
 citēt
Gudris:Un kā Tev škiet...kāpēc Tu esi labaaks fotogrāfs par citiem ?

a vai tad ir arii jaashkjiet?
Publicēts: 30.10.09 09:51
 citēt
Gudris:kāpēc Tu esi labaaks fotogrāfs par citiem ?

Jo pēc katra kadra izšaušanas noglāstu savu kameru. :D
Publicēts: 30.10.09 10:03
 citēt
Alvil,sasmīdināji...Es esmu vēl labāks par Tevi,es biežāk noglāstu,nemaz lieki nemocot kameru.
Publicēts: 30.10.09 10:07
 citēt
ekoists, mana profilbilde ir atbilde uz visu šai sakā. :D
Publicēts: 30.10.09 10:40 labots
 citēt
Simts digitālo kadru vienai sievietei tev izmaksā daudz mazāk par skaistām rozēm, šampanieti un/vai vakaru restorānā, tāpēc tu viņām komplimentus izsaki šādi. Vakars restorānā vienā dienā ir iespējams tikai reizi, kamēr 100 kadrus tu dienā uztaisīt vari kaut piecām, sešām.
Vīrieši atzīšanu alkst vairāk par sievietēm, un šī tēma to kārtējo reizi pierāda. Nekā tāda īpaša vai oriģināla.

Ja zemteksts ir, ka visi gribētu būt tavā kā fotogrāfa vietā, tad tas ir tikpat patiesi, kā Boyzone fanam teikt, ka visiem pietiks ar šīs vai līdzīgas puišu grupas ierakstiem, lai tie zinātu, kas ir laba mūzika.

Kā amatierim, man ir vienalga, ko fotografē citi. Un otrādi - citiem, kas paši kaut ko rada, ir visnotaļ mazsvarīgi, ko rada pārējie. Kad kļūst interesanti, tad tas vienalga ir mazliet egocentriski - "es arī tā gribētu", "laba ideja, no kuras pamācīties" u. tml.
Publicēts: 30.10.09 10:44
 citēt
Vanderfons:Simts digiālo kadru vienai sievietei tev izmaksā daudz mazāk par skaistām rozēm, šampanieti un/vai vakaru restorānā, tāpēc tu viņām komplimentus izsaki šādi. Vakars restorānā vienā dienā ir iespējams tikai reizi, kamēr 100 kadrus tu dienā uztaisīt vari kaut piecām, sešām.
Vīrieši atzīšanu alkst vairāk par sievietēm, un šī tēma to kārtējo reizi pierāda. Nekā tāda īpaša vai oriģināla.

Ja zemteksts ir, ka visi gribētu būt tavā kā fotogrāfa vietā, tad tas ir tikpat patiesi, kā Boyzone fanam teikt, ka visiem pietiks ar šīs vai līdzīgas puišu grupas ierakstiem, lai tie zinātu, kas ir laba mūzika.

Kā amatierim, man ir vienalga, ko fotografē citi. Un otrādi - citiem, kas paši kaut ko rada, ir visnotaļ mazsvarīgi, ko rada pārējie. Kad kļūst interesanti, tad tas vienalga ir mazliet egocentriski - es arī tā gribētu, laba ideja, no kuras pamācīties u. tml.

Nu kam tik gara pentere?
Domu takš varēji izteikt īsāk: "esmu labāks par jums, jo bildēju uz filmas"...:DDD
Publicēts: 30.10.09 10:48
 citēt
lai man piedod kaads (ja uztvers to personiigi) bet esmu noveerojis ka shaadas probleemas vairaak skar: maza auguma viirieshus, baardainus viirieshus, viirieshus peec 50 un viirieshus ar mazu aparatuuru. pietiekami skaidras aprises, lai forumaa notiekosho vareetu saakt klasificeet.
Publicēts: 30.10.09 10:57
 citēt
Laciz:lai man piedod kaads (ja uztvers to personiigi) bet esmu noveerojis ka shaadas probleemas vairaak skar: maza auguma viirieshus, baardainus viirieshus, viirieshus peec 50 un viirieshus ar mazu aparatuuru. pietiekami skaidras aprises, lai forumaa notiekosho vareetu saakt klasificeet.

Man liekas, ka jebkuram normaalam viirietim aug baarda.. :) Taas garums tik atkariigs no katra pasha slinkuma :)
Publicēts: 30.10.09 11:01
 citēt
Laciz:viirieshus peec 50

2059. gadā?
Bzh:Man liekas, ka jebkuram normaalam viirietim aug baarda.. :) Taas garums tik atkariigs no katra pasha slinkuma :)
arī no vēlēšanās / nevēlēšanās to paņemt īsāku (un tas savukārt no tā, vai traucē, tobiš mērcās zupē!), no tā, cik ātri aug. vēl no bārdasnažu ceņņikiem.
Publicēts: 30.10.09 11:01 labots
 citēt
Fridi, tev par prieku, es šobrīd nebildēju vispār.
Un, kad to daru, privātām vajadzībām, tad pa kadram, pa diviem no ledusskapja izņemto materiālu izfilmēju. Un lieku atpakaļ.

Tavs pienesums atkal ir nekāds.
Publicēts: 30.10.09 11:38
 citēt
Ngribu nevienu aizvainot, bet:

KAS TAM CILVĒKAM KAIŠ???????

VARBŪT KĀDS VIŅAM VAR PALĪDZĒT?????
Publicēts: 30.10.09 12:10
 citēt
Kāpēc manī izraisa smaidu reklāmas kampaņa MAINIES GUDRI?
Publicēts: 30.10.09 12:16
 citēt
Eltons:Kāpēc manī izraisa smaidu reklāmas kampaņa MAINIES GUDRI?
asociējas ar "MAINIES, GUDRI!" :D
Publicēts: 30.10.09 12:47
 citēt
Gudri nemainaas

:/
Publicēts: 30.10.09 13:18
 citēt
Friidis:
Domu takš varēji izteikt īsāk: "esmu labāks par jums, jo bildēju uz filmas"...:DDD

atnāca dežurants ar (sk.Laciz) LIELO omnibaunci un pateica savu svarīgo sakamo. kā vienmēr- peļķē ietupoties, burbuļus palaižot... toties lēti un draudzīgi. jokojot. nolasot citu domas. viduvējības brīnumus radot (bet nevienam neko nerādot...)

par tēmu- piekrītu Laciz. un galvenais- atrast ar ko mērīties un kamdēļ. (par bārdu- so so, gaumes lieta, meitenēm dažreiz patīk ;) )
Publicēts: 30.10.09 13:24
 citēt
es varu nelasit sho temu? jo vislabaka esmu es :p
Publicēts: 30.10.09 13:24
 citēt
petersonsphoto:par bārdu- so so, gaumes lieta, meitenēm dažreiz patīk ;)

pārsvarā gadījumos tomēr nē. :)
Publicēts: 30.10.09 13:26
 citēt
Arī veci katliņi vārās, petersonsphoto, ja tos ilgi karsē.
Neliegsim tiem burbuļprieku, kā pirmajā reizē, kad ielēja tajos skaidru avota ūdeni un ielika īstas gaļas sardeles vārīties.
:D
Publicēts: 30.10.09 13:26
 citēt
Пока одни докапываются до корней, другие дотягиваются до плодов.
Publicēts: 30.10.09 13:58
 citēt
Es neesmu.
Tāpēc ka man tādam nevajag būt.
Publicēts: 30.10.09 14:11
 citēt
petersonsphoto:par bārdu- so so, gaumes lieta, meitenēm dažreiz patīk ;) )
ja vien nav piebirusi pilna ar končikiem un alus pudeļu korķiem! un neies jau to dažu, kurām nepatīk, dēļ ņemt nost! :D
Publicēts: 30.10.09 18:15
 citēt
Es esmu labāks fotogrāfs par jums visiem kopā, jo tā vienkāŗsi ir!!!
Publicēts: 30.10.09 18:33
 citēt
pārsvarā gadījumos tomēr nē. :)
meitenēm patīk gara mēle....teica vīriņš un nolaizīja savas uzacis.
Publicēts: 30.10.09 21:15
 citēt
Ironija, nu bet protams!!! :))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):