forum.gif
Bateriju lādētājs + baterijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Bateriju lādētājs + baterijas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.10.09 20:13 labots
 citēt
Gāju lētāko ceļu paņemu GP 3000 baterijas ebay pa 5ls 8 gabalas
paņemu lādētāju ar kuru var lādēt 8 reizē
www.argus.lv...
lieta tāda uzlādēju baterijas pāris reizes ar zipeni uzibinu un viss tukšas zipeni lādē mūžibu !
domāju ka ladētājs pie vainas, bet iepriekš uzlādēju ar citu ladētāju un rezultāts tas pats.

kas tad varētu būt pie vainaS ? :)
Publicēts: 30.10.09 20:19
 citēt
Man jau liekas ka lādēt var akumulatorus...Tie GP 3000 ir akumulatori vai baterijas?
Publicēts: 30.10.09 21:32
 citēt
Pasakiet kādas firmas baterijas ir tās labākās? manam fočukam lādējamos aķus neražo
Publicēts: 30.10.09 21:37
 citēt
Pamēri uzlādētus aķus ar testeri zem slodzes, tad zināsi, vai tiešām ir uzlādēti . Lādētāju labāk meklēt "gudro" -tādu, kas ne tikai truli kautkā uzlādē, bet arī parāda beigu kapacitāti uzlādētam aķim, ļauj "trenēt" , atjaunot aķus.
Man ir šāds un esmu ar to apmierināts:

cgi.ebay.de...
Publicēts: 02.11.09 11:27
 citēt
Pats ņemu : 2850mAh Ansmann pie '' Battery Wholesale '' no USA sevišķi ātri nenāk , bet kvalitāte laba .
Publicēts: 02.11.09 11:47
 citēt
Sanyo Eneloope... IMHO labaakais varainsts, minimaala pašizlāde + tur ariidzna diezgan ilgi pat pie intensiivas lietošanas...
Publicēts: 02.11.09 13:39
 citēt
Sanyo Eneloop baterijas (2000mAh) + oriģinālo lādētāju!
Publicēts: 03.11.09 11:45
 citēt
kā lai tā populāri.
1. elementi, ne baterijas.
2. 3000 ir mAh? uzrakstīt takš wisko var. ja vienam īstenībā 750 mAh, virknē izdādējoties, citi to vēk vairāk dzen kapā un viņš citus ar to, ka reiz nelādē bkici liec lādēties visus, a pārējie varbūt knapi aiztukšīti.
3. ja ne inteliģentu lādētāju, tad vismaz (kaut katru 3 reizi) lādēt ar lādekli, kurš lādē katru atsevišķi, ne pa 2 vai visiem 4 virknē.
Publicēts: 03.11.09 12:39
 citēt
Paņem vēl kādus aķus par 5 Ls 8gb un atkal varēsi brīnīties, ka ātri tukšas. Es arī esmu savulaik tā ietrinies ebay. Tie aķi pēc svara pat ir trīs reizes vieglāki par normāliem aķiem. Vienu vārdu sakot- "fake"!
Reālā ietilpība gan jau 10x mazāka par uzrakstīto. Pašizmaksa varbūt 10 santīmi gabalā.
Publicēts: 03.11.09 12:56 labots
 citēt
Pievienojos par Sanyo Eneloop + tāds pats lādētājs kā Frīdim tikai jāpēr šite www.heavyweather.de...

Tik kāds varēj padalīties iespaidos kur saulainajā dzimtenē tos Sanyo Eneloop var par labām cenā dabūt , savādāk VISUR tik kautkādi 800 un mazāki::):)
Publicēts: 03.11.09 13:25
 citēt
Lunis:Pievienojos par Sanyo Eneloop + tāds pats lādētājs kā Frīdim tikai jāpēr šite www.heavyweather.de...

Tik kāds varēj padalīties iespaidos kur saulainajā dzimtenē tos Sanyo Eneloop var par labām cenā dabūt , savādāk VISUR tik kautkādi 800 un mazāki::):)

Luni, es tieši šajā firmā arī nopirku, tikai caur Ebay izsoli (pareizo linku uzreiz neatradu).
Publicēts: 03.11.09 13:28 labots
 citēt
Friidis:
Lunis:Pievienojos par Sanyo Eneloop + tāds pats lādētājs kā Frīdim tikai jāpēr šite www.heavyweather.de...

Luni, es tieši šajā firmā arī nopirku, tikai caur Ebay izsoli (pareizo linku uzreiz neatradu).

Enelopus toreiz (pirms gada) arī pirku caur Ebay izsoli (izdevīgākais piedāvājums toreiz bija firmai Mertrado GmbH), 2x4=8 gab sanāca ar visu sūtīšanu 16,79 Ls.
Rakstīts virsū 2000 mAH, lādētājs beigās parasti rāda kaučkur 1700-1900 (atkarībā no "garīgā"...:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):