forum.gif
varbūt nodrukāt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / varbūt nodrukāt?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.10.09 19:37
 citēt
Man ir sietspiede, ofsets, ploteris - varbūt kādam vajag vizītkares, bukletus, uzrakstus uz autiņiem, t-kreklus? Arī maketus varu samest. Sasildiet latviju…
Publicēts: 31.10.09 19:47
 citēt
padomāsim,pasildīsim....paldies par iespēju.
Publicēts: 31.10.09 20:11
 citēt
Gudris:
Pterodaktils:Man ir sietspiede, ofsets, ploteris - varbūt kādam vajag vizītkares, bukletus, uzrakstus uz autiņiem, t-kreklus? Arī maketus varu samest. Sasildiet latviju…

fotogrāfiem atlaides ? ;)
Ko tu ņemies ar atlaidēm - cenas tak nav publicētas. Pateikšu divreiz lielāku cenu un atlaidi uz ceturtdaļu. Bet cenas ir saprātīgas. Var nodrukāt pat pasi.
Publicēts: 31.10.09 20:27
 citēt
$ vaig drukat
Publicēts: 31.10.09 20:29
 citēt
$ nevajag,tiem maza vērtība,papīrs dārgs un krāsas,kaut kādu vērtīgāku valūtu.
Publicēts: 31.10.09 21:00
 citēt
dolāri būs ok, nav paŗāk daudz toņu...:D:D:D
par cik vizītkartes?
Publicēts: 31.10.09 21:56
 citēt
Notiekti izmantošu piedāvājumu.
Paldies!
Publicēts: 31.10.09 21:57
 citēt
a cik maxaa viziitkarte ar nodarboshanos "fotograafs", bet uztaisiita taa, lai nes veiksmi?;-)))
Publicēts: 01.11.09 02:44
 citēt
Sietspiede tas ir kruta , esmu daudz gadus bijis saistits ar sjo pasakumu , JOPROJAM PATIK:):)
Publicēts: 01.11.09 03:11
 citēt

Tik pat labi var zvanīt teiksim uz autoplaci un jautāt. Jums ir mašīnas. A cik maksā pie jums viena mašīna.

Nu jomajo ! Var būt tu gribi ar zelta foliju apļepīt tās savas vizītenes vaiforma , formāts netradicionāls.

Gribēju nopirkt veikalā maizi bet nebija maize, bija tikai baltmaize un rupjmaize :P

kaarteejais gudrinieks
Publicēts: 01.11.09 08:11
 citēt
bergaupuris1:Personīgi mani trumē šada tipa un stila jautājumi.

Nu ja defaultā necenšas katram individuāli noplēst cenu, kas tuvojas sapņu līmenim, tad parasti jau nu cilvēks spēj pateikt sākot no kā un līdz kam viņš tirgo...:P
Publicēts: 01.11.09 15:50 labots
 citēt
Vizītkartes uz laba, balta papīra vienā krāsā 8, divās- 9, trijās 10Ls. Cena par 100gb. Dizains vizītkartei - 5-7Ls.
Publicēts: 01.11.09 16:05
 citēt
Lunis:Sietspiede tas ir kruta , esmu daudz gadus bijis saistits ar sjo pasakumu , JOPROJAM PATIK:):)
It sevišķi, ka šis process divdesmit gadu laikā ir nonācis līdz profesionālam līmenim - aizgājis prom no Kijevas emulsijām. Nevajag vairs krāsu jaukt ar bārdas putām. Tiek izmantori imagseteri fotopalielinātāju vietā. Process nav no lētajiem, bet tam ir pāri par 3000 gadu. Nelielas tirāžas, milzīgas krāsu un materiālu variācijas. iespēja apdrukāt stiklu un plastiku, policijas mašīnu uzlīmes - mūsu roku darbs. Tas gan nav lielības vērts, bet ir divu veidu atstarojošo uzlīmju materiālu virsma. Un drukājot ar ne tām krāsām - viss darbs vējā.
Ir iespēja reproducēt gravīras. Krāsu ir iespēja panākt reljefu - lai tā plastizētos virs papīra. Ārkārtīgi smalks zīmējums ir iespējams. Tie tiek vērtēti kā mākslas darbi - līdzās ar ofortu un fotogrāfiju.
Publicēts: 01.11.09 16:08
 citēt
bergaupuris1:Apaļas var ? Ar caurumu malā.

Viennozīmīgi. Var pēc jebkuras formas ar neregulāru caurumu, kas izskatītos kā cauršauts jebkurā vietā. Tas gan nav lēti, bet ja klients tā vēlas - ir ok.
Publicēts: 01.11.09 16:13
 citēt
dansiga:a cik maxaa viziitkarte ar nodarboshanos "fotograafs", bet uztaisiita taa, lai nes veiksmi?;-)))

Manis veidotās vk tāpat kā es - nes veiksmi. Man arī naudu. Lai gan 10-15 ls nav nauda latvijā, tomēr. Gadās, ka pat pāris cilvēki mēnesī ko pasūta. Tad var to visu mierīgi atdot VID un negaidīt no viņiem draudu vēstules. Tev vk uztaisīšu kā gift.
Publicēts: 01.11.09 16:16
 citēt
bergaupuris1:Visu cieņu. Būs jāpadomā. Ar lieliem un neglītiem fontiem uz vizītkartes mūsdienās pagrūti izcelties :)

Kapēc tu tā? Esi kaut kur piekrāpts ar lieliem un neglītiem fontiem? Atsūti savu dizainu tai apaļajai vk ar caurumu un es pateikšu, ko es par to domāju. Varbūt šī iecere pašā sākumā ir ne īpaši laba? Varbūt vajag kantainu ar normāliem uzrakstiem?
Publicēts: 01.11.09 16:42 labots
 citēt
bergaupuris1:Neko nesūtīšu. Katrā jomā var būt inovatīvas idejas. Reizēm pat nav svarīgi cik dzīvotspējīgas, galvenais reizēm lai mirkļa efekts. A var kantainā vizenē apm. 6 mm caurumu ( un baigi blīvo un biezu papīru ) un caurumam ap maliņu perfekti apdrukāts teiksim ar mbaltu 0,5 mm biezumā līniju.

0.5 mm ir samērā dūšīga līnija - parasti drukā 1mm un cērt pa vidu. tas jau ir saprāta robežās. Reizēm izvēlas 0.5pt līniju, ko vēlas ap caurumu - tas ir pilnīgi garām. Un kas ir perfekti? - +/- 0.2 mm ir dikti precīzi.
Publicēts: 01.11.09 16:57
 citēt
bergaupuris1:Nū nekā. Ja paliek pāri no 1 mm 0,5 un tad +- 0,2 tad nekas smuks nesanāk :(
Var jau precīzāk, bet tā cena ir 10 reižu augstāka. Diez vai gribēsi tādu maksāt.
Publicēts: 01.11.09 17:05
 citēt
bergaupuris1:Nū nekā. Ja paliek pāri no 1 mm 0,5 un tad +- 0,2 tad nekas smuks nesanāk :(

Zini, cik maksā āmuri raķetēm? Un kas ir precizitātes klase? Sēža etc? Tu ar vizītkartēm par desmit latiem ar precizitātes klasi mikronos - pamēģini atrast kādu, kas tās drukā. Nu nezinu, ar ko tu nodarbojies - celtnieks vai santehniķis - Izdrāztu tādu pēc pilnas programmas, lai savieno rores bez pakulām. Lai pauspapīru nevar izvilkt caur metāla līneālu pie sienas piestutētu. Tu zini, kas ir 0.2mm? Brilles lieto? Vai skati visu mikroskopā? Veiksmi tev. Nēesi ne santehniķis, ne arī celtnieks. Rāpies, kalnā augšā, tur virs mākoņiem - saule spīd!
Publicēts: 01.11.09 17:12
 citēt

To, ko padomāju par šo profila klonu, ierakstīju tavā profilā. Kaut kas nepatīk, vai no kā baidies - saki acīs. Atradies bergaupuris1. Ķieģeļupuris6 vai lāpstasupuris3 būtu patiesāk.
Publicēts: 01.11.09 17:22
 citēt
Gudris:tas bij domāts ka cenas fotogrāfiem būs zemākas ka piemēram taisot vizītkartes pie Ojāra...kas ar ar drukām ņemas :)

Kas ir Ojārs?
Publicēts: 01.11.09 18:17
 citēt
Pterodaktils:Man ir sietspiede, ofsets, ploteris - varbūt kādam vajag vizītkares, bukletus, uzrakstus uz autiņiem, t-kreklus? Arī maketus varu samest. Sasildiet latviju…

Vajag gan - pa īstam .
Ja kādu dienu varam kaut kur saskrieties - apstāstīšu ko vajag - un tad jau sarunāsim :)

Lai veicas!
Publicēts: 01.11.09 18:19
 citēt
Dod ziņu - vienmēr atvērts!
Publicēts: 01.11.09 18:35
 citēt
bergaupuris1:Kas tas ir par pidarasu drukātāju, kuŗš nespējot apmierināt pasūtītāja prasības veic šādus ierakstus potenciālā pasūtītāja viesu grāmatiņā ?

Da tur jau viss izdzēsts. Esmu taisījis bukletus praidam - tas ir bezkaislīgi. Geji vēl nav pidari. Pidari ir kaut kas dikti zemāk. Pidari ir kā diagnoze novirzēm smadzenēs. Lai piedod jebkurš nevainīgais, ja aizdomas krīt uz viņu nevainīgu. Lai tūkstoši utu no 10000 kamieļiem dibenā tam, kurš nosaucās par bergaupuris1 un rokas par īsu, lai to dibenu pakasītu!
Publicēts: 01.11.09 19:02
 citēt
Kas tik nenotiek...
Te memmesdēliņš ar urlu kašķējas, te cienījams vecmeistars ar anonīmu pauri...
Pilnmēness...
(es tik motivēju idejas savām nāk. kompilācijām)
Publicēts: 01.11.09 19:05
 citēt
Eltons:Kas tik nenotiek...Pilnmēness...
(es tik motivēju idejas savām nāk. kompilācijām)

Asini takš nolaiž ar dēlēm? Sieviešiem tas notiek dabiskāk, večiem pie nažiem jāķeras.
Publicēts: 01.11.09 19:05
 citēt

A imidžseteris arī ir?
Publicēts: 01.11.09 19:10 labots
 citēt
Ir gan. Agfa acuset. Arī formas gaismojam. Un filmas attīstam. Un apgriežam ar giljotīnu nodrukāto. Un plēves pie krekliem piecepam. Gaismaskastes salīmētas un ar spuldzēm pārdodam. Uzlīmes pēc formas apgrieztas. Viss pa smuko, tik pirktspējas tautai nav. Un ja tā turpināsies, bankrotēsim, jo tas, ko jāmaksā ieņēmumu dienestam un īrei ir vairāk, nekā pasūtījumos saņem. Skumīgi jau būs, bet man tā valsts jau pofig. Mani zaudējumi ir mani zaudējumi - tie ir tikai divdesmit gadi dzīves, bet valstij es toč ne kapeiku vairs nodoķļos nemaksāšu.
Publicēts: 01.11.09 19:20
 citēt
Cik maksā A4 formāta pārlokāmais kalendārs ar bildēm katrā mēnesī cita?
Publicēts: 01.11.09 19:23 labots
 citēt
zazis:Cik maksā A4 formāta pārlokāmais kalendārs ar bildēm katrā mēnesī cita?

Ja viens - lētāk ir taisīt fotoceļā. Ja ap desmit - digitālajā drukā. Jā pāri par simtu - varu aprēķināt. Varu sarēķināt kalendāru, kurā bildes ielīmē pats - katrā mēnesī kādu vēlies - 10x15. Tas nav lēti - ja es nemaksāju nodokļus, tas nenozīmē, ka partneri to nedara - krāsas, formas, papīrs. Viss ir sadārdzināts par vismaz 20%. Lai kretīni varētu zīmēties smalkos uzvalkos.
Publicēts: 01.11.09 19:29
 citēt
Nē es neko negribu līmēt es gribu gatavu darbu nu kalendāri tā ap 50 gab. Nu princips tāds pie sienas liekams ar caurumu ( lai var pakārt) atlocot augšā bilde apakšā kalendārs
Publicēts: 01.11.09 19:34
 citēt
bet valstij es toč ne kapeiku vairs nodoķļos nemaksāšu.
Tā nedrīkst skaļi runāt,atnāks mums te valsts pārstāvji un ieskaidros kāpēc nodokļi jāmaksā...
Publicēts: 01.11.09 19:35
 citēt
Pagudrošu, bet ir firmas, kas piedāvā gatavus kalendārus ar caurumu, augšā viena bilde, apakšā lapas, kas mainās ar mēnešiem. Tie, kur katru mēnesi citas bilde - tie dārgāki. Arī nekas nereāls. Bet ja vēlies to kalendāru apakšā ar citu šriftu, īpaši izceltām dienām, tad tas ir iemesls kādai sarunai.
Publicēts: 01.11.09 19:39
 citēt
A kas VIDam jaamaxaa, ja nav ienaakumu?
Publicēts: 01.11.09 19:47 labots
 citēt
dansiga:A kas VIDam jaamaxaa, ja nav ienaakumu?

Nestāstīšu neko, tāpat palikšu par muļķi - jāmaksā par iepirktajiem materiāliem, par algām darbiniekiem, par telefonsarunām, da par jebkādu darbību. To visu piedāvā atgūt, ja ieņēmumi būs mazāki par peļņu, protams. Pēc kādiem gadiem, kaut kad… Tikai aizej tur, nezin kur, atnes to, nezin ko… Dansiga - ar ko tu nodarbojies? Kur tu dzīvo?
Publicēts: 01.11.09 19:54
 citēt
Aaa - tu par tiem izdevumiem ... a es no taa tagad esmu taalu aizgajausi ;-) man shbriid intersee tikai alga manaa kontaa meenesha peedejaa datumaa :-) Un shomeenes laikam buus peedeejaa alga ;-) VArbuut peec kaada pusgada saaks inteseet arii mani atkal shiis lietas;-)

Nu ja algu maxaa, neatkariigi no ienjeemumiem - nodoklji jaamxaa - normaali ...
Publicēts: 01.11.09 19:55
 citēt
Kā Tev Dansig nav ienākumu?no kā Tu pārtiec?
Publicēts: 01.11.09 19:59
 citēt
bergapauris1 laimīgs, izklausās 0.7 pievarējis. Paprovē vēl vienu, tad papļāpāsim!
Publicēts: 01.11.09 20:00
 citēt
Pterodaktiļaupuris2 :)
Publicēts: 01.11.09 20:00
 citēt
Kur tādi ņemās - ir takš kāda māte? Vai tiešām tie tik caur pēcpusi taisīti?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):