Man ir sietspiede, ofsets, ploteris - varbūt kādam vajag vizītkares, bukletus, uzrakstus uz autiņiem, t-kreklus? Arī maketus varu samest. Sasildiet latviju…
Pterodaktils:Man ir sietspiede, ofsets, ploteris - varbūt kādam vajag vizītkares, bukletus, uzrakstus uz autiņiem, t-kreklus? Arī maketus varu samest. Sasildiet latviju…
fotogrāfiem atlaides ?
Ko tu ņemies ar atlaidēm - cenas tak nav publicētas. Pateikšu divreiz lielāku cenu un atlaidi uz ceturtdaļu. Bet cenas ir saprātīgas. Var nodrukāt pat pasi.
bergaupuris1:Personīgi mani trumē šada tipa un stila jautājumi.
Nu ja defaultā necenšas katram individuāli noplēst cenu, kas tuvojas sapņu līmenim, tad parasti jau nu cilvēks spēj pateikt sākot no kā un līdz kam viņš tirgo...:P
Lunis:Sietspiede tas ir kruta , esmu daudz gadus bijis saistits ar sjo pasakumu , JOPROJAM PATIK
It sevišķi, ka šis process divdesmit gadu laikā ir nonācis līdz profesionālam līmenim - aizgājis prom no Kijevas emulsijām. Nevajag vairs krāsu jaukt ar bārdas putām. Tiek izmantori imagseteri fotopalielinātāju vietā. Process nav no lētajiem, bet tam ir pāri par 3000 gadu. Nelielas tirāžas, milzīgas krāsu un materiālu variācijas. iespēja apdrukāt stiklu un plastiku, policijas mašīnu uzlīmes - mūsu roku darbs. Tas gan nav lielības vērts, bet ir divu veidu atstarojošo uzlīmju materiālu virsma. Un drukājot ar ne tām krāsām - viss darbs vējā. Ir iespēja reproducēt gravīras. Krāsu ir iespēja panākt reljefu - lai tā plastizētos virs papīra. Ārkārtīgi smalks zīmējums ir iespējams. Tie tiek vērtēti kā mākslas darbi - līdzās ar ofortu un fotogrāfiju.
Viennozīmīgi. Var pēc jebkuras formas ar neregulāru caurumu, kas izskatītos kā cauršauts jebkurā vietā. Tas gan nav lēti, bet ja klients tā vēlas - ir ok.
dansiga:a cik maxaa viziitkarte ar nodarboshanos "fotograafs", bet uztaisiita taa, lai nes veiksmi?;-)))
Manis veidotās vk tāpat kā es - nes veiksmi. Man arī naudu. Lai gan 10-15 ls nav nauda latvijā, tomēr. Gadās, ka pat pāris cilvēki mēnesī ko pasūta. Tad var to visu mierīgi atdot VID un negaidīt no viņiem draudu vēstules. Tev vk uztaisīšu kā gift.
bergaupuris1:Visu cieņu. Būs jāpadomā. Ar lieliem un neglītiem fontiem uz vizītkartes mūsdienās pagrūti izcelties
Kapēc tu tā? Esi kaut kur piekrāpts ar lieliem un neglītiem fontiem? Atsūti savu dizainu tai apaļajai vk ar caurumu un es pateikšu, ko es par to domāju. Varbūt šī iecere pašā sākumā ir ne īpaši laba? Varbūt vajag kantainu ar normāliem uzrakstiem?
bergaupuris1:Neko nesūtīšu. Katrā jomā var būt inovatīvas idejas. Reizēm pat nav svarīgi cik dzīvotspējīgas, galvenais reizēm lai mirkļa efekts. A var kantainā vizenē apm. 6 mm caurumu ( un baigi blīvo un biezu papīru ) un caurumam ap maliņu perfekti apdrukāts teiksim ar mbaltu 0,5 mm biezumā līniju.
0.5 mm ir samērā dūšīga līnija - parasti drukā 1mm un cērt pa vidu. tas jau ir saprāta robežās. Reizēm izvēlas 0.5pt līniju, ko vēlas ap caurumu - tas ir pilnīgi garām. Un kas ir perfekti? - +/- 0.2 mm ir dikti precīzi.
bergaupuris1:Nū nekā. Ja paliek pāri no 1 mm 0,5 un tad +- 0,2 tad nekas smuks nesanāk
Zini, cik maksā āmuri raķetēm? Un kas ir precizitātes klase? Sēža etc? Tu ar vizītkartēm par desmit latiem ar precizitātes klasi mikronos - pamēģini atrast kādu, kas tās drukā. Nu nezinu, ar ko tu nodarbojies - celtnieks vai santehniķis - Izdrāztu tādu pēc pilnas programmas, lai savieno rores bez pakulām. Lai pauspapīru nevar izvilkt caur metāla līneālu pie sienas piestutētu. Tu zini, kas ir 0.2mm? Brilles lieto? Vai skati visu mikroskopā? Veiksmi tev. Nēesi ne santehniķis, ne arī celtnieks. Rāpies, kalnā augšā, tur virs mākoņiem - saule spīd!
bergaupuris1:Nū nekā. Ja paliek pāri no 1 mm 0,5 un tad +- 0,2 tad nekas smuks nesanāk
To, ko padomāju par šo profila klonu, ierakstīju tavā profilā. Kaut kas nepatīk, vai no kā baidies - saki acīs. Atradies bergaupuris1. Ķieģeļupuris6 vai lāpstasupuris3 būtu patiesāk.
bergaupuris1:Kas tas ir par pidarasu drukātāju, kuŗš nespējot apmierināt pasūtītāja prasības veic šādus ierakstus potenciālā pasūtītāja viesu grāmatiņā ?
Da tur jau viss izdzēsts. Esmu taisījis bukletus praidam - tas ir bezkaislīgi. Geji vēl nav pidari. Pidari ir kaut kas dikti zemāk. Pidari ir kā diagnoze novirzēm smadzenēs. Lai piedod jebkurš nevainīgais, ja aizdomas krīt uz viņu nevainīgu. Lai tūkstoši utu no 10000 kamieļiem dibenā tam, kurš nosaucās par bergaupuris1 un rokas par īsu, lai to dibenu pakasītu!
Kas tik nenotiek... Te memmesdēliņš ar urlu kašķējas, te cienījams vecmeistars ar anonīmu pauri... Pilnmēness... (es tik motivēju idejas savām nāk. kompilācijām)
Ir gan. Agfa acuset. Arī formas gaismojam. Un filmas attīstam. Un apgriežam ar giljotīnu nodrukāto. Un plēves pie krekliem piecepam. Gaismaskastes salīmētas un ar spuldzēm pārdodam. Uzlīmes pēc formas apgrieztas. Viss pa smuko, tik pirktspējas tautai nav. Un ja tā turpināsies, bankrotēsim, jo tas, ko jāmaksā ieņēmumu dienestam un īrei ir vairāk, nekā pasūtījumos saņem. Skumīgi jau būs, bet man tā valsts jau pofig. Mani zaudējumi ir mani zaudējumi - tie ir tikai divdesmit gadi dzīves, bet valstij es toč ne kapeiku vairs nodoķļos nemaksāšu.
zazis:Cik maksā A4 formāta pārlokāmais kalendārs ar bildēm katrā mēnesī cita?
Ja viens - lētāk ir taisīt fotoceļā. Ja ap desmit - digitālajā drukā. Jā pāri par simtu - varu aprēķināt. Varu sarēķināt kalendāru, kurā bildes ielīmē pats - katrā mēnesī kādu vēlies - 10x15. Tas nav lēti - ja es nemaksāju nodokļus, tas nenozīmē, ka partneri to nedara - krāsas, formas, papīrs. Viss ir sadārdzināts par vismaz 20%. Lai kretīni varētu zīmēties smalkos uzvalkos.
Nē es neko negribu līmēt es gribu gatavu darbu nu kalendāri tā ap 50 gab. Nu princips tāds pie sienas liekams ar caurumu ( lai var pakārt) atlocot augšā bilde apakšā kalendārs
Pagudrošu, bet ir firmas, kas piedāvā gatavus kalendārus ar caurumu, augšā viena bilde, apakšā lapas, kas mainās ar mēnešiem. Tie, kur katru mēnesi citas bilde - tie dārgāki. Arī nekas nereāls. Bet ja vēlies to kalendāru apakšā ar citu šriftu, īpaši izceltām dienām, tad tas ir iemesls kādai sarunai.
Nestāstīšu neko, tāpat palikšu par muļķi - jāmaksā par iepirktajiem materiāliem, par algām darbiniekiem, par telefonsarunām, da par jebkādu darbību. To visu piedāvā atgūt, ja ieņēmumi būs mazāki par peļņu, protams. Pēc kādiem gadiem, kaut kad… Tikai aizej tur, nezin kur, atnes to, nezin ko… Dansiga - ar ko tu nodarbojies? Kur tu dzīvo?
Aaa - tu par tiem izdevumiem ... a es no taa tagad esmu taalu aizgajausi ;-) man shbriid intersee tikai alga manaa kontaa meenesha peedejaa datumaa Un shomeenes laikam buus peedeejaa alga ;-) VArbuut peec kaada pusgada saaks inteseet arii mani atkal shiis lietas;-)
Nu ja algu maxaa, neatkariigi no ienjeemumiem - nodoklji jaamxaa - normaali ...