zazis, phe - es gulju ljoooti mieriigi naktiis, jo man ir nomaksaati VISI nodoklji ;-p tikai vajaga lasiit uzmaniigaak - ES pati to nedaru - ar to nodarbojas graamatvediiba;-pppp
Šais gados prāts uz jokiem nenesas. Apmēram mīnus 20 tūkstoši latu. Bordānam, poličiem, advokātiem… Drāza visi. Prasīja visi, teica - muļķi - kapēc citiem devāt! Da nu to visu… Caurmērā pa 8 tūkstoši latu. Ap 10 000 $ katram pidaram
dansiga:zazis, phe - es gulju ljoooti mieriigi naktiis, jo man ir nomaksaati VISI nodoklji ;-p tikai vajaga lasiit uzmaniigaak - ES pati to nedaru - ar to nodarbojas graamatvediiba;-pppp
vēl jo vairāk ,Tu mierīgi gulēt nedrīksti,ja nu grāmatvede Tavus nodokļus iebāž savā kabatā?Ja nu viņa ir kļūdījusies?Tas jau tikai Tev liekas,ka visi nomaksāti,bet valdība nesnauž,viņi gudro aizvien jaunus un jaunus nodokļus,nekad nevari būt droša.
Pterodaktil, es saprotu, ka tavs topiks, bet tēma bija par nodrukāšanu. a pac noskočī uz ļamur-tužur.... beidz te...
es arī varu nodrukāt- ofsets, sietspiede, lielformāta druka uz dajebkā plakana, līmplēves, auduma apdruka, vizītkartes, kalendāri, dizaini, krekli, jakas utt
darba šobrīd nav daudz, labprāt kko uztaisītu par saprātīgu cipparu.
petersonsphoto:Pterodaktil, es saprotu, ka tavs topiks, bet tēma bija par nodrukāšanu. a pac noskočī uz ļamur-tužur.... beidz te...
es arī varu nodrukāt- ofsets, sietspiede, lielformāta druka uz dajebkā plakana, līmplēves, auduma apdruka, vizītkartes, kalendāri, dizaini, krekli, jakas utt
darba šobrīd nav daudz, labprāt kko uztaisītu par saprātīgu cipparu.
Jezus - moš arī šamā lapa tavējā - tad nu gan esmu iebraucis auzās! Ja ne drukā uz nebēdu - klientus nost neņemu.