forum.gif
"princešu" "fotosesija" kāzu kleitās !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / "princešu" "fotosesija" kāzu kleitās !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.11.09 14:33
 citēt
Jā jā Gudris kā parasti kā korķis paukšķ :):) Normāls Imagine djošaka stilss i vhiss no serijas kleitu izpardošana "Smuka lupata LĒTI " , nopuderēt gan varēja vismaz lai nespīd:):)
Publicēts: 01.11.09 14:44 labots
 citēt
Gudris:Ja jau viņi tik krutu šovu taisa kaa paši saka varēja jau nepažēlot naudiņu un paņemt kādu kārtīgu modeļu fotogrāfu :) Kondrašinu piemēram ;)

Ha ha ha KRUTU , zini Krutāku studiju Latvijā par STUDIOIMAGINE ?:) Latvijā ir looot specifiska lieta ko es vienmēr kad tasiju eskpertizes teicu saviem klientiem ko VIŅI PAŠI bij uz savas ādas izbaudijuši un tāpēc izmantoja manus "Konsultāciju" pakalpojumus "Latvijā ne katrs SLAVENS MEISTARS nozīmē arī LABS MEISTARS un pilnīgi nezināms mēdz būt APSALŪTI EXSTRĀ KLASSSE " es tādus zinu pietiekami daudz piemēros:):)
Publicēts: 01.11.09 14:45 labots
 citēt
Gudri tu atkal raadi savu neinfrometiibu, latviajs zhurnaali un tv nem to kas ir pa briiiivu vai pa kapeikaaam, tie pat Tevi nevareetu atlauties...
Publicēts: 01.11.09 14:48 labots
 citēt
andre:Gudri tu atkal raadi savu neinfrometiibu, latviajs zhurnaali un tv nem to kas ir pa briiiivu vai pa kapeikaaam, tie pat Tevi nevareetu atlauties...

Jaaaaaaaaaaaa PRECIZI ! Ne tikdaudz NEVAR cik NEGRIB :):)
Publicēts: 01.11.09 14:52
 citēt
Vēl ir tāda lieta ka VIENS ir bildēt "Standratbarbijas" atšautām pakaļām standarta pozās PAVISAM CITA cilvēkus no ielas ar "Nestandarta" ārieni :):)
Publicēts: 01.11.09 14:53
 citēt
Gudris:
Lunis:

Ha ha ha KRUTU , zini Krutāku studiju Latvijā par STUDIOIMAGINE ?:)
runa nav par studiju bet fotogrāfu...tanī studijā tak ļāuj arī citiem fotogrāfiem bildēt ;)

P.S. ir viena krutaaka latgalē bet slepena...nevaru siikaak staastiit ! ;)

Kurā vietā Latgalē ?
Publicēts: 01.11.09 14:56
 citēt
Gudris:
Lunis:Ne tikdaudz NEVAR cik NEGRIB :):)
tāpēc viņsu vaig kārtīgi aplikt lai nākošreiz padomā ;)

Tici man VIŅI daudz netškirās no Janbo no vēl vesela bara APLIEC CIK GRIBI viss būs "Skaģu nelabvēļi neko nesaprot" taka aplikt var bet taass tīri personīgās izklaides nolūkos no tā nekas nemainīsies 100% zinu ka VIŅI ZIN PAR VISIEM LABĀK kā pareizi:):) Tas ar provinciālai Latvija ļot raksturīgi NESPĒJA MĀCĪTIES no CITU kur nu vēl SAVĀM kļudām:):)
Publicēts: 01.11.09 14:59
 citēt
Gudris:
Lunis:Vēl ir tāda lieta ka VIENS ir bildēt "Standratbarbijas" atšautām pakaļām standarta pozās PAVISAM CITA cilvēkus no ielas ar "Nestandarta" ārieni :):)

nu ja ja protams..es zinu ka es nemaku bildēt ;)

Kas teica ka NEMĀKI tu tehniski pat ļoti MĀKI tik tev funktiers kautkāds "Ļot standarta" :):)
Publicēts: 01.11.09 15:11
 citēt
Lunis:Vēl ir tāda lieta ka VIENS ir bildēt "Standratbarbijas" atšautām pakaļām standarta pozās PAVISAM CITA cilvēkus no ielas ar "Nestandarta" ārieni :):)

Nu, nu, kas tad bildēšanas procesā, tavuprāt, ir tāds atšķirīgs?
Publicēts: 01.11.09 15:56 labots
 citēt
Portreti:

Nu, nu, kas tad bildēšanas procesā, tavuprāt, ir tāds atšķirīgs?

Spēja saskatīt cilvēkam "Intresantos" rakursus un pagriezienus sejas proporcijas gaismas uz tās , ja nevar vai negrib viņu tasit "Smuki" tad vismaz "Jocīgi" lai drosji skaidrss ka JOKS nevis SPOKS :):) Es piemēram PRIEKŠ SEVIS reti bildēju cilvēkus SMUKI parasti JOCĪGI :):)
Publicēts: 01.11.09 16:34 labots
 citēt
Nū par "Spokiem" un "Smuki" mēdz būt visādi , piemēram ar saviem čomiem āxstos gan ŠIEM gan SEV , nu piemēram pirms pāris dienām "Izpaudos" lai būtu uzzzkstāmāk atškirīgāki stili

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):