forum.gif
Bloķēšana?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bloķēšana?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.11.09 17:03
 citēt
Vai nebūtu vērts ieviest bloķēšanas iespēju! Ir atsevišķi indivīdi, kuru vērtējumam nav pilnīgi nekāda pamatojuma un vērtības, lai neteiktu, ka tie ir pilnīgi idiotiski. Nav runa par reitingiem un tamlīdzīgām lietām. Runa ir par vērtējumu, kurš liek ieklausīties, izdarīt secinājumus un mācīties. Kaut kā tā!
Publicēts: 01.11.09 17:09
 citēt
citi jau buutu sajuusmaa gan, lai gan vai netiek paarkaaptas kkadas tiesibas blokeejot citu?
PS. Jaiet paplosiities pa galerijaam :D
Publicēts: 01.11.09 17:14
 citēt
Tā jau būs vārda brīvības ierobežošana :D Katrs saka tik cik ir spējīgs pateikt ;)
Publicēts: 01.11.09 17:38
 citēt
eltoro, esot kautkāda iespēja bloķēt lietotājus ar zemiem reitingiem, to izlasīju sarakstē starp ex-anirs un alloxa. Pats tādu iespēju vēl neesmu redzējis. Mirklīti pacietības, beigsies pilnmēnes tad atkal viss būss bumbās.
Publicēts: 01.11.09 17:39
 citēt
Palīdz tas, kas ir pa lietu, bet ja personāžam ir poha un sūdīgs garīgais, tad vērtējums pārvēršas tukšā iršanā.
Publicēts: 01.11.09 17:44
 citēt
eltoro:Vai nebūtu vērts ieviest bloķēšanas iespēju! Ir atsevišķi indivīdi, kuru vērtējumam nav pilnīgi nekāda pamatojuma un vērtības, lai neteiktu, ka tie ir pilnīgi idiotiski. Nav runa par reitingiem un tamlīdzīgām lietām. Runa ir par vērtējumu, kurš liek ieklausīties, izdarīt secinājumus un mācīties. Kaut kā tā!

Apbižo, ja?
Publicēts: 01.11.09 18:03
 citēt
Nu jums ar PROBLĒMA , man piemēram pie kājas ko man kāds vērtē TEXSTI MANI INTRESĒ :):)
Publicēts: 01.11.09 19:35
 citēt
ideāli būtu ja vērtēšana būtu anonīmi un komentāri ar - daudz problēmu atkristu :)
Publicēts: 01.11.09 21:14
 citēt
Pauliic:ideāli būtu ja vērtēšana būtu anonīmi un komentāri ar - daudz problēmu atkristu :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Publicēts: 01.11.09 21:17
 citēt
tip` - varētu kakāt sirsnīgāk? tā kā delfos vai pārējos portāļos? ononīmitātes sniegtais apmierinājums?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):