forum.gif
Pārdodu Sony DSC-R1 komplektu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Sony DSC-R1 komplektu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.09 18:48
 citēt
La4i:nu, vismaz 11 ljauzji manu profiilu uukojusji.. arii labi
Portreti, laikam juutiigs, arii shobriid.. netiesha veidaa manu sievu par veceni atljaavies nosaukt.., piedod, tak pa sho buutu pa ausiim pelniijis atrauties...

Par to, ka esi īsts baigais vecis, pa ausīm devējs, nemaz nešaubos, bazāra nav! :) Atvainošanos arī pieņemu! :) Un, kā izrādās, tev ir arī sieva! Nu, zvērā! :) A kā tad tu pats sauc eeeee...nuuu...nevis večus, bet to otru dzimumu, nu, kam ir pupi, bet nav krāniņa?
Publicēts: 03.11.09 19:19
 citēt
Cik zinu tad vairakumu var sašķirot pēc ārejam pazīmēm večos un vecenēs vai tantēs un onkuļosvai puikās un meitenēs utt. Ja nav viens, tad tad ir otrs. Nerunāsim šeit par gadījumiem kad nav ne viens ne otrs ;)
Publicēts: 03.11.09 19:25
 citēt
UZprasīju sievai, viņa teica, ka vecenes esot jāsauc par sievietēm, vot!

Prasīju, vai večus arī kaut kā savādāk jāsauc, viņa teica, ka pofig, tos varot saukt par večiem.

Kad prasīju, lai paskaidro, kāpēc tik svarīgi ir nosaukumi, un kāpēc man onkulītis solīja pa ausīm dot čatiņā, viņa atsaucās uz kaut kādu seriālu, tur "mīlas liesma" vai tamlīdzīgi...lai paskatoties, visu sapratīšot!

Rīt vakarā pa Tv 5 rādīs.
Publicēts: 03.11.09 23:32
 citēt
muahahaahahaaa, te ir ko palasiit :D :D :D

btw man patiik rokas pataisnot :D
Publicēts: 04.11.09 07:08
 citēt
Portreti:) Iespeejams, pa foto liiniju Tu "velc" bik vairaak. Tacju izskatas ka gariigaas un emocionaalaas attiistiibas limenii esi palicis k kur skolasgados.
Publicēts: 04.11.09 11:38
 citēt
La4i:Portreti:) Iespeejams, pa foto liiniju Tu "velc" bik vairaak. Tacju izskatas ka gariigaas un emocionaalaas attiistiibas limenii esi palicis k kur skolasgados.

Tāds es esmu.

Bet tu esi pārāks, garīgi un emocionāli, bazāra nav! :) Ak, un arī fiziski- tu taču vari sadot pa ausīm!!! :)
Publicēts: 04.11.09 11:46
 citēt
Portreti, to teici Tu..:)))
Publicēts: 04.11.09 14:22
 citēt
La4i:Portreti, to teici Tu..:)))

Es tikai apkopoju tavus sacerējumus. :)
Publicēts: 25.11.09 09:16
 citēt
Paardots.
Publicēts: 25.11.09 10:17
 citēt
Ar aizrautību izlasīju visu seriālu. Prieks, ka laimīgas beigas! ;)
Publicēts: 25.11.09 11:01
 citēt
Cilvēks esot laimīgs divas reizes - pirmo reizi, kad kaut ko nopērk, otru - kad pārdod! Daudz baltu dieniņu D90!
Publicēts: 25.11.09 12:48
 citēt
La4i:Paardots.

Nu, pa cik ta aizgāja, palielies!;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: