La4i:nu, vismaz 11 ljauzji manu profiilu uukojusji.. arii labi Portreti, laikam juutiigs, arii shobriid.. netiesha veidaa manu sievu par veceni atljaavies nosaukt.., piedod, tak pa sho buutu pa ausiim pelniijis atrauties...
Par to, ka esi īsts baigais vecis, pa ausīm devējs, nemaz nešaubos, bazāra nav! Atvainošanos arī pieņemu! Un, kā izrādās, tev ir arī sieva! Nu, zvērā! A kā tad tu pats sauc eeeee...nuuu...nevis večus, bet to otru dzimumu, nu, kam ir pupi, bet nav krāniņa?
Cik zinu tad vairakumu var sašķirot pēc ārejam pazīmēm večos un vecenēs vai tantēs un onkuļosvai puikās un meitenēs utt. Ja nav viens, tad tad ir otrs. Nerunāsim šeit par gadījumiem kad nav ne viens ne otrs
UZprasīju sievai, viņa teica, ka vecenes esot jāsauc par sievietēm, vot!
Prasīju, vai večus arī kaut kā savādāk jāsauc, viņa teica, ka pofig, tos varot saukt par večiem.
Kad prasīju, lai paskaidro, kāpēc tik svarīgi ir nosaukumi, un kāpēc man onkulītis solīja pa ausīm dot čatiņā, viņa atsaucās uz kaut kādu seriālu, tur "mīlas liesma" vai tamlīdzīgi...lai paskatoties, visu sapratīšot!
Portreti Iespeejams, pa foto liiniju Tu "velc" bik vairaak. Tacju izskatas ka gariigaas un emocionaalaas attiistiibas limenii esi palicis k kur skolasgados.
La4i:Portreti Iespeejams, pa foto liiniju Tu "velc" bik vairaak. Tacju izskatas ka gariigaas un emocionaalaas attiistiibas limenii esi palicis k kur skolasgados.
Tāds es esmu.
Bet tu esi pārāks, garīgi un emocionāli, bazāra nav! Ak, un arī fiziski- tu taču vari sadot pa ausīm!!!