forum.gif
22 "Photoshop Creative" žurnāla izdevumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / 22 "Photoshop Creative" žurnāla izdevumi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.11.09 18:30
 citēt
veseli 22 "Photoshop Creative" žurnāla izdevumi zem 2iem linkiem. :)

rapidshare.com...
rapidshare.com...
Publicēts: 03.11.09 21:37 labots
 citēt
Klau - izstāsti, kā free userim pdf vieglāk sadabūt ... ;)
Publicēts: 03.11.09 21:58
 citēt
varbut vari failu nosaukumus ieposteet, lai var citur rokā dabūt?
Publicēts: 03.11.09 22:05
 citēt
linkaa nemaaki nolasiit? :)

Photoshop_Creative_Magazine_-_Issues_01-10.rar
Photoshop_Creative_Magazine_-_Issues_11-13__15-18__20-24.rar
Publicēts: 03.11.09 23:04
 citēt
pats vispaar nokachaaji? saka, ka vajag buut Premium lietotaajam. Ja pasham ir ieliec kaut uz yy.lv vai inbox files
Publicēts: 03.11.09 23:34
 citēt
miller31:pats vispaar nokachaaji? saka, ka vajag buut Premium lietotaajam. Ja pasham ir ieliec kaut uz yy.lv vai inbox files

man nav izveele, kur likt, vnk paarpoustoju! :) vakaros vinjsh taa chakareejas reizeem, vajag paspaidiit paaris reizes to free, kaut kaadaa briidii aiziet. dienas pirmajaa pusee mazaak noslogots un tad vieglaak nokachaat.
Publicēts: 03.11.09 23:42
 citēt
alchsh:
miller31:pats vispaar nokachaaji? saka, ka vajag buut Premium lietotaajam. Ja pasham ir ieliec kaut uz yy.lv vai inbox files

man nav izveele, kur likt, vnk paarpoustoju! :) vakaros vinjsh taa chakareejas reizeem, vajag paspaidiit paaris reizes to free, kaut kaadaa briidii aiziet. dienas pirmajaa pusee mazaak noslogots un tad vieglaak nokachaat.

jap viens aizgaaja
Publicēts: 04.11.09 00:18
 citēt
Tā nu ir - vairākas reizes, tad parādās laiks (parasti 2min sekundēs), pēc kurām savukārt pārādās jauns logs ar save. Ja pareizi sapratu, tad nav 14. un 19. numura ...;)... bet skatīšanai un lašišanai materiāla pietiek, ka tik būtu vairāk tā laika ārpus foruma pasēdēt ... ;)
Publicēts: 04.11.09 12:46
 citēt
beigaas pieleca ka nokacaat :)) paldies par linku!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):