Blackkode ipashi izceeeeelies - kur ne paskaties visus apdirh un viesiem sudigus komentus pieraksta, vertee neobjektivi- kautgan ja paskatas uz pasha bilddeem- tad nekas labaaks par pirmklasnieka bildem nemaz nav. Vai tad taa ir kritika, +++ un kad nav ko rakstit - tad neraksti.. otkart - apdirst modeles - neestetiski... un bildee kuraa stabs nav - pierakstit vajag stabbu izdzest.. nu vaks..
Manuprat sho te ietotaju nav verts nemt veraa kaa komenteetaju
mnu, varbut kko lidzigu uzrakstit par katru lietotaju? shitas komentee/verte objektivi, shjitas dazreiz ziepee, shitas reizeem ir maita, bet ta jau sakaraigi komentee, shitas vispar drankjis nekomentee bildes. un?
bet varbūt ka viņam arī ir taisnība? vajag būt paškritiskākiem! Nu labi daži komentāri no blackcode riezēm ir nepamatoti un atkarīgi no viņa garastāvokļa iespējams, bet nav jau tapēc uzreiz viņš jāsauc par maitu!
Jā, nu viš ir viens no retajiem, kas vismaz saka ko domā - par to arī prieks un žetons viņam. Jāprot pieņemt arī cilvēki, kuru viedokļi nesaskan ar Tavējo - vai nu vismaz ir jāiemācās to ignorēt, ja nevar pieņemt
par viedokļiem piekrītu. vairāk tādu, un dzīve Blogā kļūtu interesantāka. bet ja jau runa par konkrēto lietotāju, tad attieksme tāda bērnišķīga - ja pateiksi kaut ko par viņa bildi, ņemas tūdaļ atspēkot pēc principa "bet tu pats, bet tev..."
Kaapeec: ...bet ja jau runa par konkrēto lietotāju, tad attieksme tāda bērnišķīga - ja pateiksi kaut ko par viņa bildi, ņemas tūdaļ atspēkot pēc principa "bet tu pats, bet tev..."
Iespējams - nav bijusi tāda veida saskarsme. Bet nu ne viņš vienīgais tāds
Jebkurš komentārs ir viedoklis. Viedokļus ir labi uzklausīt un ņemt vērā. Vai no tiem vajag ietekmēties - tas ir jautājums, par kuru diskutēt, nevis šķidri paziņot, ka tādsuntāds ir maita. So - what? Tā nav diskusija, tas ir apgalvojums, tātad - PM...
apstiju topika aizsaceja/as daiļradi - standartieraksti OMG & WTF jau būtu ūberākais pagodinājums - ja blackode iesprindzis ierakstīt ko vairāk Inuscha/i vajadzētu plīst aiz lepnības par šo bonusu
ArmandsK: ir gan, tik man personīgi patīk komunicēt ar reālu personu (bez maskas)
Un tā kā es tevi nepazīsyu, un arī nav tāda vēlēšanās iepazīt, tad man ir pavisam pie pakaļas , vai esi tas tu savā profila bildē vai tavs nakts draudziņš Tā kaut kā
inuscha- bet viņs jau ne pie vienas no tavām visām divām bildēm nav nevienu komentu pielicis , teikšu kā ir , brīžam jau ir viņam tie komenti muļķīgi , bet vairāk kā 50% ir vietā, arī es esmu saņēmis no viņa komentus un ieskatoties - sapratu ka pa ģēlu. Piekrītu dansigai , ka komentu kvalitāte un reālums laikam līdzmērāms ar drinka daudzumu ribās