Kā kādreiz te aktīvs blogeris Kawazoe Taiki sacīja - fotoblog konfekšu fabrikā un cukuriņa ūdens lējēju vidū ļoti labi der kāds kurš pie švakas bildes pasaka taisnību nevis bariņā mauc tik: ahh un vaiii un patīk un izcili Allohu ar kādreiz par "lielo ļauno" daudzi uzskatīja
klauns te tikai viens- ar omnibaunci pie krūc un lētiem draudzīgiem padomiem. vienmēr atradīs ko teikt.
inuscha, nemodini manī zvēru. uzsākot šādus topikus tu riskē atrauties pēc pilnas programmas. un tavās bildēs NAV ko komentēt- ne satura, ne vēstījuma, ne izpildījuma, ne ieguldīta darba. noslauki puņkus un iemācies lietot fotoaparātu. veiksmi darbos
petersonsphoto:klauns te tikai viens- ar omnibaunci pie krūc un lētiem draudzīgiem padomiem. vienmēr atradīs ko teikt.
inuscha, nemodini manī zvēru. uzsākot šādus topikus tu riskē atrauties pēc pilnas programmas. un tavās bildēs NAV ko komentēt- ne satura, ne vēstījuma, ne izpildījuma, ne ieguldīta darba. noslauki puņkus un iemācies lietot fotoaparātu. veiksmi darbos
Tu joprojām nepiefiksēji, ka ta tas ir bots, nevis "reāls" cilvēks?
Šodien debesīs ir īpaši spožs un apaļš mēnes. Klonu kari turpinās. Cilvēkam parasti ir vismaz divas puses, kreisā un labā. Vairākas sejas, sabiedrībai, draugiem....Klonu kari turpinās.
Tu joprojām nepiefiksēji, ka ta tas ir bots, nevis "reāls" cilvēks?
Ja jau tu tā saki, tad pavērojot pie bildes www.fotoblog.lv... tiešām var redzēt, ka no vienas IP adreses rkraw ieliek bildi un piekomentē
rkraw@85.9.252.17 | 10:07 01.11.2009 Nosaukums ir tāds, tāpec ka Vidzemnieku zārdi ir trīsstūra. Latgaliešiem bija žuburi. Tikai jau labi vēlāk, kolhozu laikos arī Latgalē ieviesās vidzemnieku zārdi un tos tad arī lieto tagad...
Un abi(-as) tā draudzīgi vien ar otru vēl paklačo. Kādam jau tas noteikti bija vajadzīgs. Ja nu tiešām rīts bija padevies dranķīgs un cilvēkam vienkārši vajadzēja kādu ar ko aprunāties?
muljkji - taa i vinjai mazaa maasinja (man ar savas masas darbi patik labak par citu dailradi - vinja tik nebildee) + pastav daudzbernu gimenes iespeja
Vienādas IP viennozīmīgi neliecina par klonu .Arī es no mājām startēju no vienas adreses ar citu blogeri! Tikai...Gandrīz nemaz (laikam ir kādas 2-as bildes)nekomentējam un nebalsojam viens pie otra bildēm,jo tam NAV vajadzīgs blogs! Var taču apsēsties blakus un pateikt tāpat.
Maris:muljkji - taa i vinjai mazaa maasinja (man ar savas masas darbi patik labak par citu dailradi - vinja tik nebildee) + pastav daudzbernu gimenes iespeja
Jā, un brālītis un tētis un mamma un vecpaps... Omīte, galu galā. Un mazais Topsis jautri ar asti ar šad tad klaviatūru patramda. Paskatījos kādas divdesmit pēdējās rkraw bildes, pie visām vērtējamām bez izņēmuma inuscha salikusi izcili. Vai tiešām cilvēkiem tie reitingi nozīmē TIK daudz?
mmmm, jaaa.. labaak ir bildeet suudiigi ( www.fotoblog.lv... ) un apvainoties uz kaadu "cietaaku" komentaaru un sapuust forshu teemu par to kaadi te maitas blogaa
nuu arī zem manām bildēm blackcode ir atstājis savas pēdas, bet neteiktu, ka tas bijis kas baigi aizskarošs. drīzāk es pat piekrītu viņa teiktajam..
protams, vienmēr pastāv tāda lieta, kā lojalitāte, tolerance utt, bet ja cilvēks savādāk nespēj paust savu viedokli, vai par to īsti vajadzētu pārmest?
30 cilvēki pasaka, ka kāda bilde ir laba, viens pasaka, ka tas ir bullshits. kāpēc netiek izteikti 30 "paldies", bet gan viens "ej tu d** slimais lops.." ?
"inuscha, nemodini manī zvēru. uzsākot šādus topikus tu riskē atrauties pēc pilnas programmas. un tavās bildēs NAV ko komentēt- ne satura, ne vēstījuma, ne izpildījuma, ne ieguldīta darba. noslauki puņkus un iemācies lietot fotoaparātu. veiksmi darbos" Lūk, iejutiga un toleranta attieksme pret jauno censoņu pirmajiem soļiem grūtajā un valstij tik svarīgajā patiesības atspoguļošanas ceļā.
Nu ja,cilvēks ieiet bārā,pasaka bārmenim,ka šnabis negaršo un alkoholu negrib,uzreiz jādod pa muti,jo pārējiem garšo...Iedomājies viedokli izteikt. Tad brīnās,kur tādi politiķi savēlēti,kritiku dzirdēt negrib... Viss ir smukiņi,viss ir labiņi...
Vakar varbūt es teiktu ka blackcode ir krāns, bet pēc šīs dienas sarunas ar viņu domas ir krasi mainījušās. Iespējams ka viņam pienāktos trešais zvaigznes variants. Piemēram par nežēlīgāko, bet precīzāko kritiku! Iespējams, ka tiešām viņš ir pelnījis PALDIES pēc katra sava DZĒST.
river4:hm, es otro reizi esmu ķerusies pie stikla pērlītēm, ceru, ka šoreiz līdz galam...laba literatūra katram blogerim...Bet lai saprastu ir jāsasniedz kaut kāda attīstības pakāpe...var jau izlasīt savos 18 i neiebraukt...
Kas taas pa stikla peerliiteem, kkaadas anaalaas lodiites??
river4:hm, es otro reizi esmu ķerusies pie stikla pērlītēm, ceru, ka šoreiz līdz galam...laba literatūra katram blogerim...Bet lai saprastu ir jāsasniedz kaut kāda attīstības pakāpe...var jau izlasīt savos 18 i neiebraukt...
Kas taas pa stikla peerliiteem, kkaadas anaalaas lodiites??
Nedomāju, ka blackcode te ir tas lielākais briesmonis (kur nu vēl maita ) ), kaut arī es esmu dabūjusi sajust viņa atsvaidzinošo "īstās patiesības" šalti. Man pat šķiet, ka viņš ir gluži cilvēcīgs un ir viens no retajiem, kurš varbūt vēl nespēj vienaldzīgi paiet garām bildei, kura viņam šķiet nekāda. Vienīgi pārspīlēts subjektīvisms drusku kaitina )-nu neredz viņs (un neviens cits) ar manu (vai cita) aci un nesajūt ar manu (vai cita) sirdi un strupi pateikts "dzēst" dažreiz izklausās nežēlīgi. Manī nav dusmu vai aizvainojuma ne uz šo, ne uz kādu citu blogeri, kurš ne īpaši glaimojoši izteicies par maniem necilajiem darbiņiem-es to uztveru ar smaidu, bet klusībā apdomāju "A varbūt tiešām tur nekā nav?" Vairāk tracina īgņas, kuri spējīgi tikai un vienīgi kādu nolikt. Visam ir jābūt līdzsvarā.
Vienkāršie, līdzsvarotie un godīgie ļautiņi nodzivo pareizu un rāmu dzīvi. Trakiem pieder pasaule. Tiktāl par Kreimenes bažām. Nezinu, kas ir blackcode, bet tēmas autores dubultā dzīve viņai uz FB Aitas (pavisam bija trīs - Aita, Maita un Skaista) statusu gan neļauj pretendēt. Un tas ir labi.
Zinu kas ir Blackcode,esam nedaudz pakomunicējuši arī privāti. Personīgi neesmu arī saņemis no viņa -dzēst(varbūt tāpēc ka pašam bilžu kvalitātes laktiņa nolikta gana augstu) Zināmu nekonsekvenci gan var viņam arī pārmest,dažreiz izskatās ka viņa vērtējumu nosaka iepriekš izdarītais vērtējums pie viņa bildēm. Skarbi kritizējot jāmāk kritiku arī saņemt. T.i.nepārvērst to par atriebību.
Vanderfons:Vienkāršie, līdzsvarotie un godīgie ļautiņi nodzivo pareizu un rāmu dzīvi. Trakiem pieder pasaule. Tiktāl par Kreimenes bažām. Nezinu, kas ir blackcode, bet tēmas autores dubultā dzīve viņai uz FB Aitas (pavisam bija trīs - Aita, Maita un Skaista) statusu gan neļauj pretendēt. Un tas ir labi.
Trakajiem pieder psihoneiroloģiskā slimnīca, bet tiem kas ir līdsvaroti dota iespēja visusalikt savās vietās. Arī fotogrāfijās iederas krāsu balans, kompozīcijas lidsvars u.t.t.