Ai garlaicīgi tas viss , es labāk kautkur tālāk lidojot pārlasu tādu savdabīgi labu besstseleru raxstnieku Pascal Baetens , "The Art and the Craft - Nude Photography" forši sarakstīta ne ar mēsliem noilustrēta , kaut ņemos ar šo lietu pāri par 20 gadiem man tāpat tur ir ko plasīties un paskatīties.
bergaupuris1:A es labāk ēdot kaviāru piržu celvin clein apenēs un sēžu īustas ādas klubkrēslā :P
es arii pirzhu calvin klein apenees, taas maksaa 2,3Ls gab leetaak nekaa tevis nosauktaas celvin clein kuras uz tirgus paardod
nu manējos oriģinālajos pa 16Ls piržās pavisam savādāk. Pat ar naudu mazliet piesmako. bet par tematu - žanrs nav svarīgs.. ja būs kam ir nauda un velme pirkt - nopirks tāpatām.
man vienreiz viena meiča uzdeva jautājumu par to, kāpēc čali tik daudz pirž (tas nebija par mani, bet vispār) pretstatā meičām, kas pirž salīdzinoši maz. es viņai atbildēju, ka tas tāpēc, ka meičas savus pirdienus māk noslēpt, bet pirž gan jau tik pat. viņai mana atbilde nepatika, viņa teica, ka viņa neko neslēpjot, viņa vienkārši nepiržot un viss.
kurš mācēs pateikt, kā tur īsti ir ar meiču un čaļu pirdieniem?
alvils:man vienreiz viena meiča uzdeva jautājumu par to, kāpēc čali tik daudz pirž (tas nebija par mani, bet vispār) pretstatā meičām, kas pirž salīdzinoši maz. es viņai atbildēju, ka tas tāpēc, ka meičas savus pirdienus māk noslēpt, bet pirž gan jau tik pat. viņai mana atbilde nepatika, viņa teica, ka viņa neko neslēpjot, viņa vienkārši nepiržot un viss.
kurš mācēs pateikt, kā tur īsti ir ar meiču un čaļu pirdieniem?
alvils:kurš mācēs pateikt, kā tur īsti ir ar meiču un čaļu pirdieniem?
Kādreiz SWH radio Fredis ar Ufo kaut ko lasīja par šo tēmu - vidēji cilvēks dienā saražojot ap puslitru gāzes. Ja to savāktu 10 gadu laikā un to uzspridzinātu, tad sekas būtu apmēram līdzīgas ka vienai maziņai atombumbiņai. Pārtikas pārstrādes procesā jebkurā gadījumā radīsies gāzes. Jo vairāk pārtikas, jo vairākas gāzes ...
Snow - pa zibens taku zibenīgi rīkojoties var apskatīt arī pdf. Pašķirstīju pdf un kāds pārsteigums ... Steven Meisel bilde ar Sophie Dahl, kura reklamēja Yves Saint Lauret parfīmu Opium. Tā diezgan skandaloza bilde, jo pēc reklāmes esot iesniegtas prasības tiesā no gandrīz 1000 reklāmas skatītājiem par pārāk erotisku un ekstāzējošu skatu ... ... Šo bilde reāli skatīju pirms nedēļas izstāde Briselē, fotoizstāde saucas Controverses ...
Snow - obligāti, atrodas Botānikumā - tur var nokļūt ar metro lidz tāda paša nosaukuma stacijai (2 vai 6 līnija). Tur pa 45 eiro var nopirkt izstādes katalogu (ir manā rīcībā - jē ...), bet apraksti vienīgi franču valodā. Tā izstāde kaut kad būs arī Berlīnē, varbūt būs izdots ar tulkotu tekstu uz angļu vai vācu. Bildes apskatīt ir viens, bet apraksti dažreiz pat vēl svarīgāki ar informāciju, kādas svārstības tā izraisījusi sabiedrībā un dažādās valstīs ...