forum.gif
Maitas, kretīni un vienkārši reģiskas piesakās šeit...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Maitas, kretīni un vienkārši reģiskas piesakās šeit...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.11.09 23:18
 citēt
Nu tā lai nav bezgalīgs postu skaits jātaisa...

Tātad - visi, kam tāda vēlme parunāt par citiem vai sevi - uz priekšu...

P.S. pilnīgi bezjēdzīgs posts, bet kaut ko vajadzēja uzraksīt...
Publicēts: 02.11.09 23:30
 citēt
tā jau uz pasūtījumu nekas nebūs..................vidi [ topiku ] labvēlīgu vajag, tad visas lietas notiek
Publicēts: 02.11.09 23:32
 citēt
Nu redz... es ar pie reizes varu piemest kādu teikstiņu - šeit, dažreiz un pēc noskaņojuma esmu maita arī es...
Publicēts: 02.11.09 23:33
 citēt
O! site būs fotoblog kaku spainis, var sanākt visi kas grib pagānīties.. :D
es ar labprāt, bet nav par ko :)
Publicēts: 02.11.09 23:42
 citēt
man ir apnikusi valdība , šie ari drošvien būs maitas, ja viņi ir maitas un blackcode (patiess balsotājs) ari "maita " , tad ne viņš un ne valdība nav maitas , bet ,laikam , es esmu maita :D
Publicēts: 02.11.09 23:49
 citēt
a kur tiem, kas balti un pūkaini? :D
Publicēts: 02.11.09 23:53
 citēt
Papildinājums - esmu riktīgs maita, kretīns vai arī vienkārši gļēvulis, skatoties visai apšaubāmus darbus "mūsu" topā un nespējot saņemties iebliezt kādu 111 vai dzēst, tikai tāpēc, ka sabiedrība ir lēmusi citādi... bet nu tās jau ir tikai manas problēmas...
Publicēts: 03.11.09 00:00
 citēt
baltie un pūkainie vispirms uztaisa vaksāciju un aiziet uz solāriju,vot.
Publicēts: 03.11.09 00:01 labots
 citēt
es arii pakakaashu shiten. nu taa- es straadaaju veikalaa, katru dienu un man nav laika panjemt rokaas kameru. man nav nevienas bildes!!!
Publicēts: 03.11.09 00:01
 citēt
bergaupuris1:Un pie reizes. Kretīniska ideja kretīnisma tēmā. Vai nevar tādas arī kā zvaigznītes piešķirt tiem, kuru komentāru dēļ kāda bilde tiek izdzēsta ? :)

Tiem vajadzētu medaļas dot!
Publicēts: 03.11.09 00:06
 citēt
Senders:Papildinājums - esmu riktīgs maita, kretīns vai arī vienkārši gļēvulis, skatoties visai apšaubāmus darbus "mūsu" topā un nespējot saņemties iebliezt kādu 111 vai dzēst, tikai tāpēc, ka sabiedrība ir lēmusi citādi... bet nu tās jau ir tikai manas problēmas...

shim meerkim ir greksudze.lv
Publicēts: 03.11.09 08:28
 citēt
bergaupuris1:Eu ! Kretīnisks jautājums. Vai nēģeri sauļojas ? Nudien kur vien būts neesmu redzējis.

Sauļojas! Pats redzēju kā sieviete ogles melnumā gulēja pludmalē un piedevām guļot uz vēdera atraisja krūštura aiztaisāmo uz muguras. Laikam jau, lai baltas svītras uz muguras nepaliek. :D
Publicēts: 03.11.09 11:57
 citēt
He he, nu to jau vairs nesaskaitiit, cik daudz bilzju galerijaas ir dzeestas deelj maniem komentaariem.. cik daudz foruma topiku ir peec manas atbildes beigushies.. un arii dazji lietotaaji ir izdzeesushies.. dazji pat vairaakkaart..
Publicēts: 03.11.09 12:09
 citēt
es vispār nesaprotu, vai tiešām visi (lielākā daļa), kas te kakā, čurā, vemj un dara visas citas fizioloģiskās lietiņas, vai tiešām jums nav jāstrādā? es saprotu, ka krīze utt, bet kamoon, cik var nodarboties ar tādām kakām? :D es nav balts un pūkains, es nav maita. man ir viedoklis, ko dažkārt paturu pie sevis. nu uzkakā kāds zem kādas manas bildes, nu un. vieglāk vai smagāk man no tā nu dien nepaliek. zinu, ka mani darbi ir daudz sliktāki par daudzu citu blogeru darbiem, bet nu laikam jau es arī esmu šeit, lai tipa augtu un mācītos no tiem, kam līmenis augstāks.
bet pats interesantākais, ka lielākā kakātāju daļa ir vīrieši :D es varētu panodarboties ar feminismu :D:D:D
Publicēts: 03.11.09 12:13
 citēt
Jonatans:He he, nu to jau vairs nesaskaitiit, cik daudz bilzju galerijaas ir dzeestas deelj maniem komentaariem.. cik daudz foruma topiku ir peec manas atbildes beigushies.. un arii dazji lietotaaji ir izdzeesushies.. dazji pat vairaakkaart..

Nu esi jau esi baigais mežonis.
Publicēts: 03.11.09 14:14
 citēt
bergaupuris1, tu pielīdzinies tam, kas ir tavā profila bildē un Obama, tas nav :)
bthw, kur ir tavas bildes? :)
Publicēts: 03.11.09 14:25
 citēt
Niania:a kur tiem, kas balti un pūkaini? :D

A tie kas balti un pūkaini: uz solāriju, pēc tam veikt epilāciju :D
Publicēts: 03.11.09 14:26
 citēt
for God's sake :D gribi parunāt par manu kniebējmuskulīti? :D
Publicēts: 03.11.09 14:29
 citēt
nekuja, maitas ir visi citi, es esmu balts un pūkains!
kretīni!
Publicēts: 03.11.09 14:35
 citēt
blackcode:...nu kaa jau ieprieksheejaa postaa staav rakstiits-----maita esmu es.
suns
Publicēts: 03.11.09 15:21
 citēt
virusstyle:
Niania:a kur tiem, kas balti un pūkaini? :D

A tie kas balti un pūkaini: uz solāriju, pēc tam veikt epilāciju :D

Ja jau epilaaciju veiks Peec Tam, tad jau buus taapat balti, tik vairs ne puukaini.. :D
Publicēts: 03.11.09 15:53 labots
 citēt
mozj "FB Maita 2009" ?

gads jau taa kaa iet uz otru galu.. vareetu noskaidrot titulu
Publicēts: 03.11.09 15:54
 citēt
Vajag 100% pārklājumu

FB Maita
FB Aita
FB Skaista
Publicēts: 03.11.09 16:22
 citēt
He he, man ko, buus taa 3. kategorija? :D
Publicēts: 03.11.09 21:44
 citēt
man arī pēdējā laikā iepatikās teikt lielu daļu no tā, ko domāju. kad ir slikts garīgais un nav slinkuma - esmu maita uz pilnu slodzi. vēl tik jāsameklē vecie kitty shooting linki :D

citādi - te blogā valda viens vienīgs saldums un ziepes - vajag atšķaidīt.

ps. paldies šautram par jauko metaforu: "kaku spainis"
Publicēts: 03.11.09 22:54
 citēt
Vot izdomaajiet man kategoriju, tad laimiigs sitiishu plaukstinjas..
Publicēts: 03.11.09 23:23
 citēt
"A tie kas balti un pūkaini: uz solāriju, pēc tam veikt epilāciju"

un pēc tam būs brūni un glumi tā kā bergaupurim1 profilbilde :D :D :D
Publicēts: 03.11.09 23:28
 citēt
river4:nē, es tikai aizņemos no drauga profilu....:)

taatad arii maita
Publicēts: 03.11.09 23:37
 citēt
a bilde cienjaa
Publicēts: 03.11.09 23:44
 citēt
maita1
maita2
un maita3

..uz izkjershanu..
Publicēts: 03.11.09 23:54
 citēt
river4:tāds šaursliežu dzelzceļš....:)

baaniitis
Publicēts: 04.11.09 00:04 labots
 citēt
beerniibaa domaaju, ka piepes ir ljaunaas.. un tik ar cirvi, tik ar cirvi..
Publicēts: 04.11.09 00:14
 citēt
river4:
labas zināšanas fotogrāfijas tehniskajā pusē, bet vērojams absolūts talanta un fantāzijas trūkums idejiskajā!:))))

10mitniekā par ui ku daudziem
Publicēts: 04.11.09 00:34
 citēt
IK, He he, puukainais Jonatans, vot tik nesaki to ljaudiim, beigs no manis baidiities!
Publicēts: 04.11.09 00:42 labots
 citēt
un, sekojot notikumiem, paraleeli maitas titulam, tiek izsludinaats arii meerkakjis09
Publicēts: 04.11.09 00:48
 citēt
bergaupuris1:

Tilpumkaķis būs ? :)

meerkakjis09 jau ir ar tilpumu (07+02)
Publicēts: 04.11.09 01:02
 citēt
river4, ja seko liidzi maniem tekstiem, tad jau redzi ka atbilstoshi riikojos, saku kaa ir un ko domaaju..
Vieniigi Jonatand (vaards) radaas nesaistiiti ar to, ko juus iedomaajaties (lauvassirdi)..
IK, Tev tak reiz staastiiju to storiju..
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):