man ir apnikusi valdība , šie ari drošvien būs maitas, ja viņi ir maitas un blackcode (patiess balsotājs) ari "maita " , tad ne viņš un ne valdība nav maitas , bet ,laikam , es esmu maita
Papildinājums - esmu riktīgs maita, kretīns vai arī vienkārši gļēvulis, skatoties visai apšaubāmus darbus "mūsu" topā un nespējot saņemties iebliezt kādu 111 vai dzēst, tikai tāpēc, ka sabiedrība ir lēmusi citādi... bet nu tās jau ir tikai manas problēmas...
bergaupuris1:Un pie reizes. Kretīniska ideja kretīnisma tēmā. Vai nevar tādas arī kā zvaigznītes piešķirt tiem, kuru komentāru dēļ kāda bilde tiek izdzēsta ?
Senders:Papildinājums - esmu riktīgs maita, kretīns vai arī vienkārši gļēvulis, skatoties visai apšaubāmus darbus "mūsu" topā un nespējot saņemties iebliezt kādu 111 vai dzēst, tikai tāpēc, ka sabiedrība ir lēmusi citādi... bet nu tās jau ir tikai manas problēmas...
bergaupuris1:Eu ! Kretīnisks jautājums. Vai nēģeri sauļojas ? Nudien kur vien būts neesmu redzējis.
Sauļojas! Pats redzēju kā sieviete ogles melnumā gulēja pludmalē un piedevām guļot uz vēdera atraisja krūštura aiztaisāmo uz muguras. Laikam jau, lai baltas svītras uz muguras nepaliek.
He he, nu to jau vairs nesaskaitiit, cik daudz bilzju galerijaas ir dzeestas deelj maniem komentaariem.. cik daudz foruma topiku ir peec manas atbildes beigushies.. un arii dazji lietotaaji ir izdzeesushies.. dazji pat vairaakkaart..
es vispār nesaprotu, vai tiešām visi (lielākā daļa), kas te kakā, čurā, vemj un dara visas citas fizioloģiskās lietiņas, vai tiešām jums nav jāstrādā? es saprotu, ka krīze utt, bet kamoon, cik var nodarboties ar tādām kakām? es nav balts un pūkains, es nav maita. man ir viedoklis, ko dažkārt paturu pie sevis. nu uzkakā kāds zem kādas manas bildes, nu un. vieglāk vai smagāk man no tā nu dien nepaliek. zinu, ka mani darbi ir daudz sliktāki par daudzu citu blogeru darbiem, bet nu laikam jau es arī esmu šeit, lai tipa augtu un mācītos no tiem, kam līmenis augstāks. bet pats interesantākais, ka lielākā kakātāju daļa ir vīrieši es varētu panodarboties ar feminismu
Jonatans:He he, nu to jau vairs nesaskaitiit, cik daudz bilzju galerijaas ir dzeestas deelj maniem komentaariem.. cik daudz foruma topiku ir peec manas atbildes beigushies.. un arii dazji lietotaaji ir izdzeesushies.. dazji pat vairaakkaart..
man arī pēdējā laikā iepatikās teikt lielu daļu no tā, ko domāju. kad ir slikts garīgais un nav slinkuma - esmu maita uz pilnu slodzi. vēl tik jāsameklē vecie kitty shooting linki
citādi - te blogā valda viens vienīgs saldums un ziepes - vajag atšķaidīt.
ps. paldies šautram par jauko metaforu: "kaku spainis"
river4, ja seko liidzi maniem tekstiem, tad jau redzi ka atbilstoshi riikojos, saku kaa ir un ko domaaju.. Vieniigi Jonatand (vaards) radaas nesaistiiti ar to, ko juus iedomaajaties (lauvassirdi).. IK, Tev tak reiz staastiiju to storiju..