kādu laiku atpakaļ ss.lv pamanīju, ka viens pārdod 1Ds Mark III pa 1000Ls. Rakstīts bija analfabētiskā latviešu valodā (izskatījās pēc automātiskā tulkojuma). Joka pēc aizrakstīju, painteresējos arī cik maksā 5D Mark II. Saņēmu šādu meilu: "Sveiki, Paldies par pastu un interest.The Canon EOS-1DS MARK III ir pieejams sale.It ir jauns un oriģināls noslēgtā oriģinālajā rūpnīcas kastēs ar pilnu piederumu un 18 mēnešu garantija. Tas ir oriģināls no Canon. Mēs kuģi un piegādāt ar Jums 2days par pirkšanu, izmantojot kurjera pakalpojumus. Mēs pārdodam vairumtirdzniecības cenām un Canon EOS-1DS MARK III izmaksas ---- 1.600 €, ieskaitot izmaksas par kuģošanu nodokļus apdrošināšanas un piegādi jūsu namdurvīm Canon EOS 5D Mark II izmaksas 1.000 € Cik vienības jūs vēlaties nopirkt? Nosūtīt savu pilnu vārdu, tālruņa numuru un adresi kuģošanai. Pateicība Denis Morgan -- Name & Registered Office: CAMERA EQUIPMENT LIMITED 2ND FLOOR 145-157 ST JOHN STREET LONDON UNITED KINGDOM EC1V 4PY Company No. 06713256 Tel: +44 702 405 7896"
Šodien šis pat piezvanīja uz mobilo, pastāstīja par maksājumu kārtību - vispirms jāsapiķo caur Western Union, un tad 2 dienu laikā kameru atšipono UK līdz namdurvīm. Vai kāds no jums ir šito mēģinājis?
Ja gribi padirst naudu tad dari tā Bet ja tev ir lieka nauda tad vari to ziedot citiem labākiem un cēlākiem mērķiem...... Fotoaparātu tu neredzēsi tā pat kā savas ausis.
A es domāju- vai tiešām ir stulbeņi, kuri uzķeras uz maksas Green Card loterijām un aparātiem par ceturtadļcenu...nahren viņiem tās mājaslapas taisīt, neviens taču nav tāds lohs, lai apsvērtu iespēju tikt uzmestam vai dāvināt naudu kādam, jo katrā stūrī raksta, ka tiešie naudas pārvedumi internetā ir galvenā uzmetiena pazīme...
Tomēr pēc šitā topika saprotu, ka uz lohu razvõdu turas pasaule.
Portreti: Tomēr pēc šitā topika saprotu, ka uz lohu razvõdu turas pasaule.
Lohu razvods vienmēr ir bijis pasaules ekonomikas galvenais virzītājspēks. Un tur nav nekāda atšķirība vai tu aizskaiti naudu kādam mahinatoram Zimbabvē, nopērc jauno revolucionāro bārdas skuvekli ar nu jau 6 asmeņiem vai arī notici vietējā lielveikala akcijai "70% atlaide", neievērojot to, ka cenas pirms tam speciāli tika paceltas.
Interneta krāpniecības upuru pievilināšana maksā tik maz, ka pat ja uz šīm shēmām uzķeras vien 0,001 procents (kas manuprāt ir visnotaļ normāls idiotu īpatsvars jebkurā sabiedrībā), tas jau nozīmē, ka no desmit miljoniem adresātu kādi 100 lohi savu naudu jau ir atdevuši un projekts sevi ir atpelnījis ar uzviju.
Snow:vai arī notici vietējā lielveikala akcijai "70% atlaide", neievērojot to, ka cenas pirms tam speciāli tika paceltas.
tā dara? es pirms 100 gadiem izdomāju, ka var to, tam kas maksā, par provi 1 Ls uz cenu zīmes uzrakstīt 1.20 Ls un pārsvītrotu 2,79 Ls. interesanti būtu paekskrementēt.
aha, šitāi reiz tirgoja canon 600mm stiklu pa 500 paundiem, pārskaitījums arī ar westernunionu.. uzreiz i skaidrs ka tas būs ar galiem nekad nekādus šitādus pārskaitījums!!
Svešvārdā – lohotron. Laimes piedāvājumi ar priekšapmaksu caur WU ir populārs joks, man arī pāris (ne foto) ir gadījušies. Prasīto naudu nodzēru, dzīvoju joptojām bez tās laimes.
Snow:vai arī notici vietējā lielveikala akcijai "70% atlaide", neievērojot to, ka cenas pirms tam speciāli tika paceltas.
tā dara? es pirms 100 gadiem izdomāju, ka var to, tam kas maksā, par provi 1 Ls uz cenu zīmes uzrakstīt 1.20 Ls un pārsvītrotu 2,79 Ls. interesanti būtu paekskrementēt.
Tas ļoti labi strādā. Ir pieredze, it sevišķi dārgu brendu lietām, piemēram sieviešu apģērbiem. Uz to turas gandrīz visi lielveikalu tirgoņi.
Priekš pensionāriem labi darbojas zīme "speciāla cena" tā lai pa kaut kādiem 10 m bez brilles var redzēt
WU Baigi labs tur kad naudu iemet tad ar galiem, tas ir kā ieliet šnabi upē. Viņš tur ir visi zin, bet ārā dabūt vevar jo nevar īsti saprast kurā vietā.
Man domāt, ka lētākā cena parasti ir atrodama ebajā. Apmaksa caur peipalu. Un tāpat vienreiz padirsu pārsimts eiro. Neiesaku izmantot Spāniju un tamlīdzīgas adreses. Tas kā reizi bija Spānijas lapā. Anglija, Vācija un amīši pagaidām nav pievīluši ne reizi. Un stipri vajag pievērst uzmanību pārdevēja fīdbekiem.
eltoro:Man domāt, ka lētākā cena parasti ir atrodama ebajā. Apmaksa caur peipalu. Un tāpat vienreiz padirsu pārsimts eiro. Neiesaku izmantot Spāniju un tamlīdzīgas adreses. Tas kā reizi bija Spānijas lapā. Anglija, Vācija un amīši pagaidām nav pievīluši ne reizi. Un stipri vajag pievērst uzmanību pārdevēja fīdbekiem.
Man ar amīšiem sanāca vienreiz šmuce, sīkums, bet nepatīkami Ar Honkongu viss vienmeer ir bijis uz urraa!
Baigi jāskatās uz fidbekiem. Ja ir pārdevējs ar pāris desmitiem, tad metiena iespēja ir 50/50. Ja iet jau simtos un pozitivas, tad iespēja sāk lōdzināties 0.