Ekoist - sižeti nemainās, bet salīdzinoši (canon 40D un 5DMII) ir pilnīgi cita kvalitāte FF versijai, pat samazinātā web versijā, piemēram, uz 900x600px to var redzēt, detalizācija daudz labāka ...
Protams, ka labs. Un kas šodien ir 1380 Ls? Vispār spička ... Traktorz - beidz ākstīties un krāj Markam. Cik nu es par 5D esmu dzirdējis no vietējiem - sūdīgs aparāts, grib tikt vaļā un tā vietā MII dabūt ...
Linkman:Protams, ka labs. Un kas šodien ir 1380 Ls? Vispār spička ...
informaacijai, peedeejaa laikaa MKII netiek tirgots, nu labi stokaa arii neturu, bet tikuntaa gaidiit kriizee nedeelju lidz pusotrai arii neviens negrib. btw cena runajama.
Nu Traktorz, klausi fandango, i leetaak buus, i vinsh labs aparaats, ja vien vajadziiba nespiezh peec ff Es a kaad briisninj atpakal panjeemu sev, ar 350/400d nav pat liidzinaams
Linkman:Protams, ka labs. Un kas šodien ir 1380 Ls? Vispār spička ... Traktorz - beidz ākstīties un krāj Markam. Cik nu es par 5D esmu dzirdējis no vietējiem - sūdīgs aparāts, grib tikt vaļā un tā vietā MII dabūt ...
Tāpat neviens no jums(arī es, protams) nejēdz izmantot to 5d mark II uz pilnu klapi, runājat gudras, pašiem nesaprotamas lietas. Nav te izcilu bilžu nevienam ne no 5D, ne no 5D marka. Peace!
Traktorz, paņem to "nelaimīgo" 5D un ja kāda liekāka nauda, ieguldi to gaišajos fiksos. Mācies izmantot savu kameru uz 100%
Santis - tieši to jau es arī daru un domāju darīt - man šobrīd ir 400D un es neteikšu ka tā ir slikta kamera - vienk esmu viņu pāraudzis (un sen jau izmantoju uz visiem 120% ) un es varētu te 3 lapas uzrakstīt par to kas tieši man viņā tehniski neapmierina un kāpēc es viņu gribu mainīt uz 5D - nav man kamera vajadzīga lai pirksteļus pa gaisu mētātu un visiem lielītos kāds es kruts vecis esmu ar kādu krutu kameru. - tieši tāpēc es gribu tieši veco labo 5D un nevis ko citu. to ritikoff - nolaid 1/3 cenas un tad es to kameru ņemu - savādāk nē
Portreti:Vienīgā būtiskā atškirība- video fīča. Tā ir štelle!!!
tu mani paarsteidz! a kaa tad stabilizeeshanas teema? protams ka 720p no 500D tuvu nestaav Marka FULL HD. bet to jau vareeja nojaust
Nu, no rokas, protams, ar viņu filmēt praktiski nav iespējams. Tiesa gan, Manfrotto liquid statīva galva puslīdz normāli glābj situāciju. www.youtube.com...