Stikls nav mans. Draugs palūdz ielikt. Lūdzu zvanīt uz norādīto numuru, nerakstiet man, nevarēšu palīdzēt.
Pārdodu Canon EF 24-70mm F2. 8 L Usm. Lietots, bet nevainojamā optiskā un mehāniskā kārtībā. "Zemūdens akmeņu" nekādu, bet tiem, kas meklē pārdošanas iemeslu, tas ir sistēmas maiņa. Cena Ls 570. Zvaniet. Tālrunis - 29122683. Andris.
Romis, nav īsti stikla gaišumā tikai. Tie kas L grib tikai gaišuma dēļ, vai tāpēc ka kāds ir ieteicis, nepareizi dara ka pērk, viņiem nesaprast to ieguvumu. Kamēr pats šo visu ceļu neizej, tikmēr nesaprast. Es izgāju šo visu posmu sākot ar KITu kas nāca līdzi un vēl dažādiem lētiem Canoniem, Tamroniem, Sigmām un Tokinām. Kad rocība sāka ļaut, tad atļāvos pirmo Canona L stiklu, kopš tā laika esmu atmetis domas par kādiem lētiem citiem stikliem, es labāk kādu mēnesi nedzeru tusiņos un nopērku L stiklu nevis kādu alternatīvu.
Nu tomēr AF ātrums, precizitāte, zimējums un gaišums dara savu. Vienīgais nepatīk, ka lielie zoom stikli ir balti, tas ļoti pievelkt uzmanību, labāk melni būtu, bet nu tur neko nevar padarīt.
Bieži notiek tā, ka kāds ir nopircis diezgan labu tehniku un pēkšņi izdomā, ka mainīs pārliecību? Tur laikam nav objektīvi iemesli, bet subjektīvi? Piemēram, kāds, kurš nocēlis viņam draudzeni, izmanto Canon vai kaut kā līdzīgi?
Un brīnos, ka čalis nav arī reģistrējies šajā portālā....
Minēšu, cilvēkam tagad ir FF un 24-70 2.8 L tagad ir par platu! DOFa pietrūkst! Gan jau ņems 80-200 2.8 L vai 85 1.2 L Varbūt pat abus! Kas var būt vēl labāks? Vismaz es tā darītu, ja būtu nauda kā spaļi!
fandago, nemaz neapstrīdu to pārākumu, bet tajā diapazonā kurus es iepirku nebija izdevies atrast labāku, varbūt fiksiem ir savādāk. Kā jau rakstīju, tad izmēģinājos dažādus, arī gaišas Tokinas, Sigmas, ar Tamroniem gan tikai dieviem bijusi daršišana. Nu nebija viņi labāki.
ar to dzeršanas naudu ir tā, ka šobrīd stiklus gan LV, gan ebajā var par skaistām summām sameklēt un ja esi noskatījis kādu no lētā gala un tam jau atlicis naudu, tad mēnesi nepatusē un pieliec to summu, sanāk daudz labāks.
Man jau likās,ka es daudz dzēru,atmetu,bet 9 gadus nedzerot esmu nopircis tikai 7 L stiklus,pat gadā viens nesanāk...Tie,kuri mēnesī nodzer vienu L stiklu,par foto nemaz neinteresējas. 24-70 ir labs tiem,kuri grib vienu stiklu nēsāt,vai darba specifika atbilstoši šim diapozonam.Savu pārdevu,paliku pie 16-35,50,70-200.
es cieši domāju par 24-70 iegādi,... daudz braukāju apkārt, būtu ērtāk sabildēt savus iespaidus .. bija man lētais 50 mm , patika, bet neveiksmīgi saplīsa, bet jau tagad zinu, ka pirkšu atkal 50 mm, bet nu jau gaišāku variantu....
24-70 man jau liekas ka tik kopa ar FF, jo cropa viņš īsajā galā ir pa garu un garajā pa īsu...nu kaukātā....bij sigmas 24-70 2.8 eskemplārs un notirgoju, jo nebij īsti pielietojuma diapazonam!