Kāda tur skaudība?! Ne jau par mani runa; es nekad nekačāšu gatavas Mojoworld vai kādas citas bildes un neuzdošu par savējām. Pat ar nebūtiskiem labojumiem. Vienkārši klejojot netā pa bildēm nejauši uzdūros oriģinālam un salīdzināju ar mūsu pašmāju ģēniju... plaģiāts, ja neteiktu vairāk. 3D neko netaisu, tātad ne labāk ne sliktāk uztaisīt nevaru. Bet tomēr jautājums cien.Alloxa k-gam: ja jau 10 gadus 3D ģēnijs (ar citu niku) banāli kopē jau gatavu darbu, vai tas man, kā jau nespeciālistam tik smalkās lietās, varētu nešķist dīvaini? Netā miljoniem terragen variāciju, būtu viena vairāk, ja pats būtu izstrādājis, bet Tev tieši Cold Curve bildi likās tā vienkāršāk paņemt gatavu un viss... varbūt teiksi ka ne, 3D speciālist ar 10 gadu stāžu?
Regulēsi Alloxu, kad savu reguļirovščika pūļķīti čuhņam atņiemsi..
Neregulēs. Vienkārši palūgs pie vienas vairāk neko tādu sadaļā FOTO nelikt, ja nebūs tā, tad skaiti - esi kā autors miris. Tas pašam ir jājūt, cik daudz vari atļauties manipulēt ar kadru un piedalīties nopietnā portālā ar pretenziju uz FOTO. Tu neesi uz pareizā ceļa ne tā, ne šitā. Es nesaprotu, kādēļ tev to vajag.
Elton, tu aizmirsi vienu vienkāršu lietu, jā tev ir k/k slimas šaubas (par plagiātu), ir jāgriežas tiesā!!! FB forums nav tā vieta, kas varēs konstatēt ir vai nav plagiāts! = Tāpēc iesaku, laipni atvainoties, visiem kurus iesaistīju(un neiesaistīji ARī) "Marasmātisķi idiotiskajā" apspriedē...
Eltons:Tu atbildēsi, kāpēc tieši Armanda Cold Curve ņēmi par pamatu? Nekas cits no Tevis neprasās vairāk.
tU esi pilnīgs duračoks, vai tikai izliecies?!! = no kurienes tu izrāvi k/k "Armanda Cold Curve" - tās standarta kurvas (ko izmantoju es) saucas savādāk un to izmantošana neparedz prasību saskaņot ar Eltona vai kādu citu kungu!!! ~~
Vel jautājumi vel ir!? jā nav, tad, lūdzu, atvainojies un parādi visiem, kā proti uztaisit ko labāku - ceru, kā tava pašreizēja daiļrades"impotence" ir beigusies. ~~~~~~~~~~~~~~~~~
No kurienes izrāvu? Armands pats teica, ka oriģināldarbs darbs saucās "Cold Curve"... nu labi, pilnais nosaukums "Second Curve Of Cold":
Bet arī to es Tev neprasīju (un vēl jo vairāk bez pretenzijām un saskaņošanu, ko Tu vienmēr no sevis piepin klāt). Interesē tikai vienkāršs jautājums: kāpēc tieši šo bildi izvēlējies? Tu vispār esi spējīgs adekvāti reaģēt?
Man kādreiz darbā bija kolēģis igaunis. Kā viņš krieviski kaut ko lamājās, reāli smieklīgi bija. Par šito diskusiju gribētos teikt igauņa vārdiem (akcentu paši piedomājat klāt) - "Etōō prossto pisssec kakōōj tā"
Jā, komēdija turpinās... šo bildi redzu pirmo reizi!!! un neviena elementa, kas pilnīgi sakrīt ar manu tur nav!!! Starpcitu, vel nav zināms kura no abām ir vecākā!!!
P.S. informācijai: uztaisīt planētas modeli MW (t.s. curves) ir kā divus pirkstus... daudz grūtāk ir atrast baudāmu ainavu "ceļojot" pa paštaisītu pasauli, atrast vēlāmu apgaismojumu un atmosfēras stāvokli.
Velprojām gaigu, kad Eltona kungā PAMODīSIES džentelmenis un aizmigs губамудaшлёп-.
Kas tev ar to apsaukāšanos par "gēniju" - zilzvaigžņains aptumsums uznācis!? Nav jau grūti izlabot... Ej labāk cītīgāk masturibaterēT, piesaistot "īstos" drAUGUS.
Nu labi. Nav jēgas... Tā arī nesaņēmu atbildi, kā tik slavens foto mākslinieks ar tik lētām metodēm strādā (man, kā neprofesionālim amatierim vienkārši interese bij') Bat labi vismaz, ka augšminētās bildes autors ir atļāvis to modificēt un pārpublicēt (aizrādot gan par nekompetenci atdarinājumā (par ko man sevišķi liels izbrīns, jo pēc paša kopētāja vārdiem, šim esot 10 gadu pieredze 3D gafikā)). Labi, turpmāk ignorēsim dižo mūsu NEAIZSKARAMO fotomākslas korifeju. Atvainojos apkārtējiem par sagādātajām neērtībām! SLĒDZAM TOPIKU!
Alloxa:Jā, komēdija turpinās... šo bildi redzu pirmo reizi!!! un neviena elementa, kas pilnīgi sakrīt ar manu tur nav!!! Starpcitu, vel nav zināms kura no abām ir vecākā!!!
Manējā Jo mw planētas modeli projektēju es, pēc tam to iekļāva Mojoworld bonusa pakā.
P.S. informācijai: uztaisīt planētas modeli MW (t.s. curves) ir kā divus pirkstus...
Jā, vienkāršu modeli protams. Bet baudāmu un daudz maz ātri renderējamu? Šeit es neredzu daudz atšķirības no manas oriģinālās planētas, tik vien kā atrasts cits skatpunkts.. kas laikam arī bija tas grūtākais šai darbā?
daudz grūtāk ir atrast baudāmu ainavu "ceļojot" pa paštaisītu pasauli, atrast vēlāmu apgaismojumu un atmosfēras stāvokli.
Radīt skatāmu bildi vienmēr ir grūti, to var pateikt jebkurš fotogrāfs vai mākslnieks.
Velprojām gaigu, kad Eltona kungā PAMODīSIES džentelmenis un aizmigs губамудaшлёп-.
Varbūt Eltons arī bišķi neiebrauca tēmā, plaģiāta te tiešām "burtiski" nav un varbūt Alloxa tiešām atrada šo piemēra failu kaut kur.. un izmantoja īpaši neuztraucoties par to, ka kaut kur ir līdzīgas bildes. Cold Curve planēta bija brīvi pieejama jau pirms gadiem 5 un pa šo laiku citi lietotāji arī ir "saražojuši" simtiem renderu ar skatiem no tās. Bet, tā kā tai laikā vēl strādāju Pandromeda Inc, es kā izstrādātājs varu tikai priecāties, ka joprojām kāds izmanto šos piemērus
Var būt diskusija tikai par to, cik daudz darba ieguldīts konkrētā Alloxa darbā un cik daudz % tur ir oriģināla darba. Ja kāds izmantotu Photošopa template vai kādu gatavu rāmīti bildei, profiņi arī grozītu galvu, bet plaģiāts tas nebūtu, vai ne?
Escaper.Visu cieņu Tev un Taviem darbiem,tikai Tu neiebrauci,stāsts te ir pavisam par ko citu! Fotoblogā ir reitingu tabula kuras galvgalī ir divas zvaigznītes :sarkanā -Labākais Blogeris un zilā-Labakais Fotogrāfs.Nu ,un kā jau tas pie cilvēkiem pieņemts,kādam tas ir svarīgi ,tad nu lietā tiek likti visi paņēmieni,godīgi un negodīgi,ētiski un neētiski lai pie tām zvaigznītēm tiktu! Ilgu laiku bij miers,Alloxa gozējās slavas saulītē,pat tāds cilvēcīgāks palika,nemetās zākāt to bildes,kam bija nelaime būt reitīngā virs viņa,vai kas bija pietuvojies tik "vērtīgajai" Zilajai,tad ,kā par nelaimi,Eltons šamo apsteidza,protams sākās arkal manevri un samazgas! Šitas varētu būt tikai tāds Eltona atbildes gājiens Elton ,nevajag...Labāk liec bildes uz apskati,tur nekad vairāk par 6.46 nesavākt,būs miers atkal mājās. Es protams riskeju izsaukt atkal uguni uz sevi,vienreiz jau izsaucu,netīšam pieminot zvaigznītes(nezināju kam pieder un ar ko tas draud) Tagad būs atkalraugi -masturbaiteri sanākuši palīgā Eltonam(tikpatkā nebalsoju par Valda bildēm,neinteresē šis žanrs,bet labprāt tusēju ar viņu kompānijā),neko nejēdz ,Tavas putnu pases bildes,tur nav nekādas mākslas(interesanti kādu mākslu meklēt putnu bildēs? Vistīrākais dokumentālais foto,jo pasiskāk jo vērtīgāka bilde ,no profesionāļa viedokļa ).Un t.t. Vēl ir arī sarkanā zvaigznīte,to gan var dabūt bez kašķa Tik jāiekomentē ap 600 bildēm dienā,iepriekšējais tās turētājs -EE ar cilvēks kas galīgi nav uz kašķi,tā kā tur viss mierīgi!
Parasti jau neesmu Alloxas fans (dēļ viņa "specifiskās" komunicēšanas stila), bet šoreiz gan man šķiet vairāk taisnības viņa pusē. Eltona iebildums vairāk velk uz konkurējošas "greizsirdības" pusi (IMHO).
Hm, tad te tiešām ir tāds kā bērnudārzs un smilšukastes ķīviņi Bet šiem "reitingiem" un paš-nozīmības celšanas stadijai katram jāiziet cauri - atceros, man savā laikā tas arī bija ļoti svarīgi.. kaut gan, es "cīnījos" ar 'konkurentiem' mēģinot radīt labāku darbu kā viņam.
Arī liku savus renderus visur, kur ņēma pretī onlainā un bija man tie "awardi".. kamēr sapratu, ka svarīgākais ir atrast pielietojumu savai mākslai, nevis gozēties uzmanības saulītē Ja tiešām lepojies ar savu darbu, uztaisi to makten lielu un piedāvā nopirkt lielformāta plakātu - piemēram, Zazzle.com vai kur citur (Deviantart.com utml).
CerambyX.Mākslas Alloxas izpratnē tur toč nav! Ir,ir māksla ,tikai tas ir šausmīgi neinteresanti!Tās vairs nav medības,aiz gara laika var sabliezt lielos ķīrus vai gulbjus saulrietā(kurš nopietns putnu bildētājs bildē gulbjus??? ).Nē nu ja galīgi nav ko darīt... Vispār brīnos par ko citu.Vari iedomāties Dabas bildētāju -amatieru lokā kādu kas nepadalītos,kur ,kā ,ar ko,slēptu kādas tehniskas vai taktiskas nianses ,apliktu līdzīga satura bildes,piesietos pie sīkumiem lai tiktu fotoamatieru blogā reitinga augšdaļā ??? PS.Sāku lēnam pa DabasDatiem bakstīties,vismaz bildes šādas tādas saliku. Tev tur izskatās daudz jau sakrājies.
Elton ,nevajag...Labāk liec bildes uz apskati,tur nekad vairāk par 6.46 nesavākt,būs miers atkal mājās.
Topiks gan par mani nebija... bet nu (pēd.reizi, toč): Tie punkti mani tā kā mazāk interesē, lieku kategorijā "Kritikai" lai redzētu Jūsu kritiskās piezīmes. Viena otra, kā Pētesona vai Kamambers ir kā kulaks uz acs par kļūdām, ko pats neesmu manījis. Miers arī man nav vajadzīgs, lai jau ķengājas tas mūsu zili-zvaigžņainais masturbētājs vai kā viņu tur... Vienīgi jāignorē viņš gan, tas nu fakts, jo lai kāds viņš tur labākais fotogrāfs bet jēgas no viņa negatīvisma nekādas. Vēteiz atvainojos par vides piesārņošanu un liekas ažiotāžas izraisīšanu!
Escaper, nu kruts jau tu esi (spriežot pēc tava apraksta!)... mani izbrīn tikai viens aspekts - kā tik kruts 3Dgrapfiķis iesaistīšnas (pēc Eltona ielūguma) šajā tukšajā, pēc būtības tēmā, par Alloxas it kā plagiātu!? Bet nu, pateicoties tev, tagad jūtos nedauzd krutāks, kā biju līdz šim... Ceru kā tu arī... Eltonu mazliet žēl, tik daudz pūles!!! un [url=http://smiles2k.net/big_smiles/14/index.html] !!! rezultātā "Nevien nespēj tik zemu nolaist, kā pats sevi"
šajā diskusijā nav patiesības un taisnības ne Eltona, ne Alloxa pusē.. kruts 3dgapfiķis es biju un joprojām esmu tikai "kalnu" bīdīšanā - bet paldies par novērtējumu!
Iesaistījos tāpēc, ka šis jautājums par "plaģiātismu" joprojām nav atrisināts. It kā jau pats Mojoworld radītājs, Kens Musgreivs, visādi centās citus pārliecināt, ka baigi forši ir dalīties ar radītām pasaulēm, lai citi gūtu prieku tās apsekojot un radot bildes no tām... no otras puses mazliet škrobīgi, ka tavu piemēru kāds izmanto un rāda kā savu super kruto mākslu
Kur ir tā robeža? Mojoworld lietotāji tā arī nav īsti nonākuši pie kopsaucēja. Vēl tagad daži labrāt dalās ar savām radītām pasaulēm un ir priecīgi, ka kāds taisa bildes no tām. Un ir pieņemts, skaitās pieklājīgi, ka tiek minēts šīs pasaules nosaukums un autors. Bet tas nu tā, mūsu šaurajā lauciņā, ne jau mežonīgajos Austrumos.
Pats es nevarētu justies baigi forši, ja visi mani slavētu par kaut ko, ko neesmu īsti pats 100% taisījis.
Escaper: Pats es nevarētu justies baigi forši, ja visi mani slavētu par kaut ko, ko neesmu īsti pats 100% taisījis.
Baigi forši protams nevari justies, jo neesi radijis ne Mojoworld programu, ne datoru... bez kuru palīdzības nevarētu radīt "savas?" planētas (fuj!). Tev gadijumā Mojoworld nepalika parādā par iekļautājām bonuspakā planētām?! = Gribi piedzīt to parādu no Alloxas!? Jā būtu zinājis, kā pāc iegādes pr. produkta "Mojoworld", varēs rasties šada tipa pārmetumi... nemūžam pat netuvotos tām klāt. (būs jāmēgina sazināties ar Kens Musgreivi, lai šo to noskaidrotu precīzāk - NOSAUC, LūDZU SAVUS PASES DATUS).
P.S. Gadus piecus atpakāļ biju licis brīvaj in-tā pieejai sevis(nosacīti) ražotos ".....mjw" failus (tā darija gandrīz visi MW lietotāāji!) un neskaitu, kā esmu tiesīgs pārmest kādam par to izmantošanu - laikam, vel neesmu galīgs idiots!???
Pārdomas: Cik spēcīgi kādam vajadzēja sabojāt Eltona dzīvi , lai tas tik vieglprātīgi varētu ziedot savu godpilnu reputāciju "neko" pārmetumiem - veltīt šim pasākumam tik daidz laika, pūļu un vel piesaistīt cilvēciņu no malas (Escaper, Reģistrācijas datums:04.11.2009), kurš tagad nezin, kā "atmazgāties"!!!
Jautri dzīve rit ar FotoBlogu! Admiņiem = [url=http://smiles2k.net/big_smiles/20/index.html]